Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

agnieszka-1971

czy ktoś potrzebuje rady seksuologa?

Polecane posty

Gość nno dobra
a jak pokonać lęk przed pierwszym razem,wiem że będzie boleć(bo już próbowaliśmy, nawet wizyty u gina bywają bolesne bo strasznie sie spinam) i przez to mi sie odechciewa:/ staram sie rozluźnić ale to nic nie daje:(

Gość lampka polnocna
odpowiadajac na pytanie zawarte w temacie.... wszyscy tutaj moja droga :)

Gość mimi4
boje sie ze przez masturbacje od 6 ! roku zycia(nie zartuje, starsza siostra mi pokazala trik z poduszka) i od tej pory czesto to robilam, wczesniej chyba raz na tydzien , ptem coraz mniej a ostatnio to juz wogole srednio mam ochote. mniej wiecej w czasie okresu (czyli raz na miesiac:/) nie wiem czy to przez branie antydepresantow przez 2 lata czy ogolnej blokady .kiedys gdy mialam chlopcow wystarczylo siedzenie obok niego i juz bylam tak mokra ze az spodnie mi przesiakaly. teraz kochajac sie z nim ledwo ledwo jst wilgotna, choc ostatnio sie lało az On sie zastanawial czy ja chora jestem;) wogole jakas zimna jestem, on mnie dotyka a ja w wiekszosci jaos srednio na to reaguje :/ moze potrzebuje mocniejszych bodzcow?

Gość marsja55
witam...tez mam nietypowy problem..zrobiłam to majac 19 po raz pierwszy..pobralismy się po ok.2 latach....nie musielismy..pierwsze dziecko urodziłam po dwóch latach ..drugie po 8 latach...jestem po 13 latach małżeństwa..i nigdy nie miałam orgazmu..z poczatku myslałam ze to przyjdzie z czasem..ale nie przyszło..probowałam z nim o tym rozmawiac..ale konczyło sie zazwyczaj kłótnia ...ja płakałam..teraz juz przestało mi to przeszkadzac..przyzwyczaiłam sie..ze tak jest..chociaz nieraz mi tego brakuje..on udaje ze wszystko jest ok...wiem ze mnie kocha...ja go tez i to bardzo..ale mój brak tego....on woli myslec ze tak nie jest...doszło do tego..ze wcale juz nie mam na to ochoty...wrecz nie chce ..i nawet tego mi nie brakuje....mam 33 lata.. wiem ze trace czas ...który mógłby byc wyjatkowy..młodosc ucieka i juz nie wróci...i nigdy nie poczuje...jak to jest...mieć ORGAZM....

Gość szukam kochanka z Poznania
mam pytanie, jak to jest z mężami, dlaczego żony ich nie kręcą już ?, jestem 7 miesięcy po porodzie, zrzuciłam juz kilogramy, wyglądam ok, a mąż szuka kobiet w ogłoszeniach towarzyskich ( dziwek), czy kobieta po porodzie (żona) nie jest już tak atrakcyjna dla męża? czy wspólny poród miał na to wpływ?, jak poznać czy mąż chodzi do dziwek ?

Gość Olimpia 121212
Mam taki problem:od 3 miesięcy czyli odkąd urodziłam dziecko nie mam wogole ochoty na seks,dlaczego tak jest?.Przed ciąża nie miałam takich problemów.

Gość Ag1234
Czy pompka do powiększenia penisa DR. JOELS PUMP działa na prawde czy to wybieg by sprzedac byle produkt?

Gość genio
a juz tam ..

Gość zuzia821
chyba potrzebuje... nie wiem od czego zacząć... mam 27 lat, partnera od ośmiu, od jakiegoś czasu nie mam że tak się wyrażę nie mam ochoty na seks. Boję się sama siebie i że Go ranię. Rozmawiamy o tym, ale mam wrażenie że on nie za bardzo mnie rozumie.. bo niby wszystko jest ok. mieszkamy razem, zaręczyliśmy się, mamy pracę..tak racjonalnie staram się sobie to jakoś wyjaśnić i nie idzie mi to jakoś. Ostatnio MOJE CIAŁO się zmieniło, przytyłam, jem mniej a mimo to jestem okrągła, smak tez mi się zmienia. Jestem ciągle poirytowana lub zmęczona, nie wyspana. Kocham GO.. A NIE MAM OCHOTY SIĘ Z NIM KOCHAĆ. PROSZĘ O POMOC..

Gość jwjw
cześć a ja mam problem typu...dochodzę do orgazmu tylko w jednej pozycji dlaczego?

Gość Anna J
Bardzo cenie sobie wizyty u mojego seksuologa, cierpię na oziębłość i mój mąż strasznie cierpiał z tego powodu, bałam się, że nasze małżeństwo niebawem się rozpadnie. W poradni M. Senderowskiej we Wrocławiu http://psycholog-ms.pl/poradnia/ dostałam fachową pomoc.