Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

agnieszka-1971

czy ktoś potrzebuje rady seksuologa?

Polecane posty

Dziekuje za porady, byly mi bardzo potrzebne, teraz na pewno sie zmobilizuje i z nim porozmawiam... szkoda, ze juz spi, bo juz dzis bym to zrobila, mam jakas wieksza odwage :) Serdecznie pozdrawiam i jeszcze raz bardzo dziekuje :)

do anka 1983 musisz poszukać sobie wartościowego faceta po prostu. sama nie probuj się zaspokajać bo wpadniesz w przyzwyczajenie i nici z udanego seksu z partnerem

Co mozna zrobic gdy ta ozieblosc wystepuje u faceta?To nie znaczy ze nie chce wcale tylko raz na tydzien mu w zupelnosci wystarczy i to nie jest osoba ktora zdradza tylko on tego nie potrzebuje oczywiscie jak ja chce czesciej to mam ale dla mnie to nie jest normalne zeby kobieta miala wieksze potrzeby niz facet:O

u facetów też sie zdaża choć nie czesto ale miałam przypadek przyszła zona z mężęm nie kochali sie od roku on twierdzil ze nie interesuje go to to po prostu i rzeczywiście byl zupelnie zdrowy i psychicznie i fizycznie dosłownie zadnych problemów ani w przeszlości ani w pracy ani z dziecmi czy zoną.a facet byl naprawde przystojniaczkiem.nawet oglądanie pisemek go nie pobudzało. taki po prostu jestjedni potzebują dużo inni niestety wcale. zmykam już bede utro

Ja mam takie pytanko. Mam 21 lat i nigdy nie uprawiałam seksu. Czy masturbacja (łechtaczka) może przyczynić się do obniżenia jakosci pożycia w przyszłości, które nie wiem kiedy nastąpi ;)

oczywiście ze może odradzam czeste samozaspokojenie ponieważ wpływa na obniżenie ze tak powiem jakości stosunku z partnerem po prostu przyzwyczaisz się do odczuć ktore bedziesz odczówać przy masturbacji tak bardzo ze będziesz później podświadomie ich oczekiwać od partnera i tu powstaje pierwszy powazny zgrzyt moze tak być ze stosunki z partnerem nie bardzo będą ci odpowiadać bo nie będą dawaly tego od czego jesteś już przyzwyczajona

Tak myślałam, chyba podobnie jest z mężczyznami. Dziękuję 🌼 Więc jak osoby będęce samotne przez dłuższy czas powinny sobie \"radzić \" ? ;)

Gość Emma34
Droga Agnieszko, mam problem chyba z oziebłościa seskualna. sama nie wiem jak to nazwac. Mój partner jest bardzo czuly, pragnie,zeby było mi dobrze. Ale ja nie potrafie okazac mu takiej czulości jak on mnie. Nie potrafie z nim rozmawiac.Bardzo go kocham, chce sie zmienic, ale jest mi trudno cos mnie blokuje.On nie jest tak bardzo zadowolony z naszego seksu, bo pragnie,zebym to ja czasem zaczynala,zebym nie byla taka sztywna,przeszkadza mu to,że nic nie mowie w łóżku. Po alkoholu bardzo chcę sie kochac, wtedy nie mam zahamowań, jestem rozluzniona.Jesteśmy ze sobą 12 lat a tu żadnej poprawy. Zawsze taka bylam, to wyglada tak jakbym sie wstydzila. jak dlugo to potrwa? Nie wien czy jemy kiedys sie nie znudzi taka kobieta materac, nie zaangazowana. w jaki sposob przełamac ten wstyd i zdobyc sie na odwage. Pomóz!

Gość OLO21
Agnieszka Ja mam dosc seksu z zona.Malo mnie intersuje.Wykonuje swoje obowiazki malzenskie ale nie mam z tego zadnej przyjemnosci, nawet sie nie moge spuscic podczas stosunku.Spotykam sie z pewna rozwodka ktora mnie zaspokaja.3-4 numerki w dwie godziny ,ona szczesliwa i ja tez.Czuje sie beznadziejnie.Jak to zmienic?

Gość Emma34
Agnieszko czekamy na odpowiedz

Gość magda_1981
ja mam pytanko! ja;( takie troszke wstydliwe, ale chodzi mi co mam zrobic aby miec orgazm dopochwowy? nigdy go nie mialam.....a chciaolabym go przezyc... bo zwykly sex zaczyna mi sie nudzic..przez to...;( prosze pomoz...;(

Gość Pani Agnieszko
Czy Pani jeszcze tu zagląda??? Mam duzy problem seksuologiczny i potrzebuję pomocy specjalisty. Zaznaczam, że jestem gotów przyjechać do Pani gabinetu i odpłatnie skorzystać z porady lub kilku porad.Ale najpierw chciałbym się dowiedzieć czy mój problem jest wogóle rozwiązywalny czy nie warto Pani zawracać głowy. Bardzo proszę o pojawienie się tu. 🌻

Gość skoro szczegolnie chetnie
odpowiesz na pytanie o ozieblosc kobieca to bardzo o taka odpowiedz prosze :) Co zrobic, by sie jej pozbyc? :(

emma - nie rób tego nigdy po alkoholu jesli coś Cie blokuje,to mogą byc powody wynikajace ze sposobu wychowania seksualnego i pierwszej inicjacji,bądź Twój partner nie jest dla Ciebie obiektem seksualnym/pomimo tego ze go kochasz/ Możesz zrobic eksperyment.Ubierz sie seksownie ale nie wyzywająco i sprawdx czy dzialasz erotycznie na innych mężczyzn.Dlaczego? Bo na początku musisz znaleźć przyczyne,a byc moze Twój erotyzm "spi". OLO21 - dla Ciebie ratunku juz nie ma,wpadleś w wir rozpusty...Ja tez tak mam,choć u mojej zony stan "wykonywania obowiązków"nie jest w takim stadium jak u Ciebie. magda - rogazm pochwowy/a nie dopochwowy/ sex to sex,obojetnie w jakiej postaci,chodzi o przyjemność i orgazm,to jest cel.Ale,skoro myslisz o pochwowym,zacznij od prostych cwiczen.Zaciskaj i napręzaj mięsnie pochwy.Wszędzie.Spraw sobie małego"pomocnika",troszke grubszego niż długopis i "mścij"sie na nim. Wtrąciłem sie i wczułem w role seksuologa,ale ten specjalista nie jest jeszcze WAM POTRZEBNY :)

Gość myszaaaa19
Mam ważne dla mnie pytanie...Jak zachęcić faceta w stałym związku do częstszych stosunków?????...pliz prosze o pomoc:)

Gość myszaaaa19
Jakieś konkretne sposoby??

np.zmien fryzure ubieraj sie przy nim,eksponujac nogi a zakrywaj piersi kap sie przy otwartych dzwiach do łazienki,a gdy wejdzie udaj skrepowaną kup bilety do kina /film taki który gozaciekawi/,podczas seansu zwilz mu ucho jezykiem kup nowa bielizne i "zapomnij" ja schowac do szafy...

Gość hakunaaamatataaa
Mam problem z zaspokajaniem potrzeb mojego faceta:( Chodzi szczególnie o sex oralny. Strasznie się tego bałam , dla niego postanowiłam jednak chociaż spróbować. Wspominam ten dzień koszmarnie:( Brzydzę się tej formy czułości, przez cały czas towarzyszył mi odruch wymiotny, a sam finał okazał się jeszcze gorszy. Smak nasienia jest nie do zniesienia:( Nie tylko ja tak uważam, podczas "babskiego wieczoru" dowiedziałam się od koleżanek że"jest to najgorszy smak na świecie" (oczywiście nie zwierzałam się ze swojego niewypału, ale ten temat jakoś podczas pogaduchy wyskoczył:) ) Od tego momentu szukałam zdania innych kobiet na ten temat na forach. Są różne, jedne to nawet uwielbiają. Możliwe jest że jeden facet"smakuje "inaczej niż drugi?

Gość Emma34
Mamy nowego seksuologa, mądrze pisze! Ja to wiem,że jestem seksowna i podobam się facetom. mam świadomośc swojej atrakcyjności.Czyli nie w tym jest problem.Mówisz mi żebym nie robiła tego po alkoholu, ale ja uwielbiam wtedy to robic. Może rzeczywiście chodzi tu o wychowanie, u nas w domu nie rozmawiało się o seksie.Ale jak zmienic to myślenie? Może ktoś miał podobny problem i go rozwiązał.Podajcie jakieś rady!

Gość dziecioróbpppppppppppppppp
a ja bym chciała się dowiedzieć czy można zajść w ciąże jeżeli u faceta pojawi sie tzw 'kisiel w gaciach"i on niechcacy dostanie sie do pochwy kobiety.

Gość ja tez mam ten problem
A ja mam pytanie o imptencję, penis staje mi tylko po zabawach ręcznych lub ustami partnerki, niestety mam młodą dziewczynę i nie chce zaczynać od proszenia ją o ciągnięcie lub zabawy ręką, niestety normalnie na widok jej powinien mi dygnąć , jest bardzo atrakcyjna ale 4 razy dałem plame i nici z seksu. Wydaje mi si e ze problemem moze byc glowa ale nie wiem czy tak do konca bo ochote mam dużą ale wacek nie współpracuje. Czy tu mogą pomóc jakieś tabletki ?

jestem po 40 i rozbudziłam w sobie ogień namiętności, którego nie było przez 25 lat małżeństwa, mam super męża ale nie zaspakajał moich potrzeb( miałam niską samoocene i nie zwracałam na orgazmy uwagi) troche udawałam orgazmy aby mu nie było przykro, po 30 latach spotkałam pierwszą miłosc i on jest winowajcą mojego ognia :D, nie rozstaje sie z mężem ale czasem spotykam sie z pierwszym (dwa trzy razy roku) i doznaje tego co powinnam i jest super dla mnie ale włącza sie morale :(

Gość Emma34
Coś ta pani seksuolog nie odpowiada, chyba tutaj już nie zagląda.Jeśli chodzi o ten kisiel to jest to prawdopodobne że można w ten sposób zajśc w ciążę.