Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość samotnosc o zmierzchu

szukam przyjaciol-mam dosc samotnosci

Polecane posty

na pewno znajdziesz jakąś koleżankę :) a póki co Medalion ma rację, poprzebywaj troche w towarzystwie innych mam moze akurat któraś okaże się w porządku i spotkanie się bez dzieciaków wyjdziecie na zakupy czy na kawe? :) Moze warto spróbować

Wiesz mam sąsiadke mieszka nade mną, w moim wieku na dwójke dzieci, myslałam o fajnie . Poznałysmy się w piaskownicy porozmawiałyśmy nie raz wypiłysmy kawke, ale ona wolała siedzieć w domu i romansowac przez internet. Na plac zabaw z dziećmi wyszła może 5 razy a mieszkamy tutaj 4 lata..., jak się widziałyśmy opowiadała mi tylko o podbojach internetowych.., odpuściłam sobie taką znajomość. Teraz pracuje i nie ma jej ciągle w domu, a tak to są nianki do dzieci. Mam wrażenie że te młode mamusie jakoś się chowają , nie wiem o co chodzi

Medalion- wiem... :( jakiś czas temu próbowałam walczyć z tą samotnością, ale jak widać przegrałam tę walkę :(

Asmana- aha..., to rzeczywiście nieciekawie Z tego co można zaobserwować u mnie na osiedlu to jest dużo mam z dziećmi w różnym wieku :) Może powysyłam je do Ciebie Na pewno sie jeszcze odnajdzie w tłumie ta koleżanka :)

Grafitowa zniknęłaś :( a ja tu rozkręcam forum... :P a ja jak widać kolejny dzień siedze w domu... :(

zalamałam się...chyba nikogo nie znajde ..nie moge wysłac od rana wiadomości na forum ,gdzie poszujkuą wspoltowarzysza na wycieczkę ,a odpisała mi jedna zainteresowna ,jej mail nie działa...rewelacja!!!!!całe zycie pod górkę..:(

jestem, jestem, odkurzyłam mieszkanie, bo aż wstyd w takim brudzie siedzieć heh :P no cóż, gdyby ktoś mnie odwiedzał, sprzatałabym regularniej, a tak to zwyczajnie mi się nie chce... ale i tak pewnie wezmę się dalej za sprzątanie, bo coś robić trzeba, a od kompa już oczy mnie bolą, czasem trzeba wyłączyć i nie dawać się temu uzależnieniu! :P aha, śliczne dzieci i śliczny piesek :) Asmana - a mnie odrzuca zapach kawy rozpuszczlanej heh, lubię tylko jak jakies lepsze smakowe. poza tym tylko takie czarne szatany. Medalion - wiesz, weź pod uwagę nie tylko nasz wiek, ale sytuację... Ty pracujesz, idziesz na studia, a ja W OGÓLE nie mam kontaktu z ludźmi... czyli ja to dopiero mogę być zdesperowana z amotności.... więc zależy z której strony patrzeć nie zawsze ta sama z nas ma gorzej ;) mnie też nosi, i to aż do bólu, coraz gorzej, ale na samotnych spacerach poprzestaję. i na ile siebie znam, nie umiem desperacko szukać znajomych i raczej to się nie zmieni... dla mnie już desperacko trudno było kiedyś zadzwonić do starych znajomych, gdy musiałam gdzieś wyjść z kimś pogadać, pobyć z ludźmi, bo już wariowałam, a nie miałam z kim się umówić (którzy mnie zignorowali wszyscy - przy okazji), więc znając mój zamknięty charakter, wiem, ze skoro juz tyle lat żyję w całkowitej samotności, a nawet izolacji, to wiem, że tego nie będę umiała zmienić i w przyszłości :( bo jak? do tego potrzeba i śmiałości i odwagi i oczywiście być fajnym człowiekiem... a jak poszukiwania kogoś do wyjazdu? jest nadzieja na kogoś sensownego? ja jak Liw bym nie potrafiła, po prostu - jak pisałam wcześniej - źle bym się czuła i z dwojga złego zawsze desperacko wolę siedzieć w czterech scianach, nie robić z siebie idiotkę przed obcymi ludźmi :O chciałabym łatwiej nawiązywać kontakty i mieć barzdiej otwarty charakter, no ale co zrobić, jak mam inny :( na siłę to męka, bo charakteru się nie zmieni, można tylko udawać... a gdzie wyjść do ludzi? piszesz, że Ty np. chodzisz gdzieś z koleżanką, a ja nawet nie mam jednej :( jak chodzę sama, to jeśli już ktoś zaczepi, to są to tak nachalne i obrzydliwe podrywy, że już chyba lepiej, jak nikt się nie odezwie :O Liw - ja też próbowałam walczyć z samotnością... i jeśli chodzi o płeć przeciwną i o znajomych też - odnowić kontakty i próbować gdzieś bywać nawet wbrew sobie... i każda klęska to coraz większy dół. a teraz już nawet nie wiem, co i jak miałabym robić, bo już zwątpiłam w siebie i we wszystko...

ale jeszcze sie ktoś znajdzie, nie poddawaj sie i szukaj dalej!:D

Medalion - szkoda, że tak pechowo. ale skoro już kiedyś Ci się udało, to znaczy, że jest to możliwe :)

ja też zwątpiłam Grafitowa... :( i poddałam się, zawsze mam pod górke i zawsze coś jest nie tak..., wiem ze to śmieszne bo mam te 20 lat dopiero, ale czasem czuję jakby już wszystko co najlepsze było za mną, a teraz to tylko samotność i tak minie kolejnych 20 lat... :( jeszcze wszędzie widzę pary i tak sobie myśle co ze mną nie tak, że nikt nie może zwrócić na mnie uwagi.... :(

Liw - wiem, że marne to pocieszenie, ale zawsze jakieś... pomysl, że są starze do Ciebie, co więcej życia już zmarnowały :( i ciesz się, ze przynajmniej masz pracę i studia, a nie siedzisz w czterech scianach niemal non stop... widzisz, a mówiłaś, ze to Ty masz najgorzej... a to jeszcze nie tak źle.

Liw _jak jabym się dobrze \"starala\" to mogłabys byc moja córką:) a tak na powaznie

*starsze od Ciebie, coś mi się literki plączą :D chyba czas wyłączyć kompa i odpocząć teraz od siedzenia męcząc się fizycznie, czyli sprzątając :) i może poćwiczę. trzymajcie się dziewczyny :)

,,,Grafitowa -zobacz jak ty fajnie piszesz,nie wierze,ze nie umiesz nawiązac znajomosci..???

ojj Grafitowa wiem..., ale marne pocieszenie.... :(

trzymaj sie Grafitowa:D i wpadaj tu :P i nie przećwicz się ;)

Medalion- to mogę być internetową 'córką' :P :D żartuję:) jak się nie ma z kim pogadac, to wiek tej drugiej osoby bez znaczenia a z Tobą się fajnie 'rozmawia' :)

Liw_bedziesz drugą corką bo już jedna ale \"biurową\"mam. Ja na samotnośc wynajduje rózbne zajecia.3 x w tyg chodze na areobik,poza wakacjami 2x tyg na angileski,Od pazdziernika ide na studia uzupelniające ,czyli weekendy zajete,a uwierz nie nawidze się uczyć:)..znajdz sobie jakies zajecia .plywanie,nauke j.obcych,itp.Gdzie mieszkasz?

Medalion widać fajne pisanie ma sie nijak do posiadania bądź nie znajomych... starzy o mnie pozapominali (kilka lat, więc widać na amen), nowych nie ma skąd wziąć, więc jesli nie wierzysz, to przyjedź i zobaczysz (nastęona jak niewierny Tomasz :D ) a wracając do tematu to do nawiązania znajomości to potrzeba po pierwsze - sytuacji, a po drugie - nie być nieśmiałym i zamnietym w sobie... ładne pisanie (ale moim zdaniem to akurat nudne, nie ładne) akurat w niczym tu nie pomoże... Liw przećwiczenie właśnie czasem jest dobre, tak na maxa się zmęczyć, żeby nie myśleć o tym, jak to się jest samotnym. lubię taki wycisk, wolałabym pobiegać, ale gdyby było z kim. a teraz naprawę uciekam, bo aż trudno mi jak zwykle odejśc od kopmutera ;)

Grafitowa- ja Cie rozumie ,przeciez też jestem samotna i dobrze sie zmęcz na ćwiczeniach to pomaga:)wiem cos o tym,,

a ja Medalion jestem z Krakowa :) więc to taka samotność w wielkim mieście...

Gość Karol.l.l.l
pójdę już, bo za długo tu siedze... :P pooglądam tv, posprzątam, ponudzę się i wrócę na pewno :) Pa kochane :D

chyba się nie dowiem ktoś Ty :P W każdym razie ja także się zbieram żeby się ponudzić, bo oczy mnie już bolą- za długo siedze przy komputerze :) I do 'usłyszenia' :*