Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość samotnosc o zmierzchu

szukam przyjaciol-mam dosc samotnosci

Polecane posty

asmana - ale skoro sama na placu boju, to przynajmniej nie przegrałaś, bo nie było z kim ;) a ja tu zaglądam wieczorkiem poczytać, co popisałyście, a widzę że niewiele przybyło, i stare rozmówczynie nie wróciły...

to jak u mnie... wynudziłam się w domu oczywiście sama, a teraz weszłam na kafe....ehhh

identycznie, po wynudzeniu słucham sobie muzyczki i siedzę na cafe... tylko powoli jednak oczy mi się zamykają ;) i pewnie lepiej byłoby pójść spać niż jak zazwyczaj zasiedzieć się w necie...

jak ja bym chciała kogoś sobie znaleźć.... :( a tak:(

nie wiem co zrobić....:(próbowałam juz chyba wszystkiego

ja już wariuję, dziwaczeję i już nawet nie wiem, czy mam na coś nadzieję, bo teraz to chyba zbyt zwątpiłam w ludzi i nie wiem, czy gdyby ewentulanie ktoś się cudem pojawił, to czy nie będę podświadomie zniechęcać do siebie... eh... to już zbyt złożony problem, by teraz go rozkładać na części pierwsze. i pora nie ta, by jasno i klarownie pisać, o co mi chodzi...

ja Ci nie pomogę, bo sama nie wiem :( a jeśli tak bardzo Ci źle, to próbowałaś kiedyś psychoterapii, by ktoś jakoś spróbowal Ci poukładać wszystkie złe myśli w głowie?

próbowałam, ale nic z tego, widać jestem beznadziejnym przypadkiem :( ale że wiem, że niektórym pomogli psychologowie, więc zawsze mówię, że warto spróbować.

ehhh jakos sobie nie wyobrazam zeby ktokolwiek mógł mi pomóc... przeciez nikt nie znajdzie mi znajomych,przyjaciól czy chłopaka, wiec w moim przypadku to chyba bez sensu :(

nie znajdzie, ale czasem doradzi, co robić (ja tak miałam, ale w innej sprawie), a czasem po prostu pomoże, żeby nie mieć przynajmniej czarnych myśli. ja uciekam, trzymaj się Liw... żebyś sny przynajmniej miała miłe 🌼 papa

dzień dobry kochane :* i hej Violus :D my sie chyba \'nie znamy\' jeszcze :) Jak sie macie? 🌻