Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość samotnosc o zmierzchu

szukam przyjaciol-mam dosc samotnosci

Polecane posty

jest tu jeszcze ktoś? Asmana jak będziesz to napisz jak sie masz, mam nadzieje ze lepiej niż wczoraj:):*

ja mam wszystkiego dosyć, już kompletnie nie wiem, co ze sobą począć, i pisać też nie mam o czym... czyli bez zmiany, dzień jak dzień, czas leci, przecieka przez palce, a nic się nie zmienia...

ojj Grafitowa.... :( :* może pogadajmy po pogodzie :P u mnie świeci słonko i jest cieplutko i Grafitowa jestem z Tobą :*:*

temat o pogodzie szybko się wyczerpie... u mnie też ładnie, słońce nieźle świeci, chyba koniec tych deszczów, burz i wichur.

maluję paznokcie, a co.. :D to moze się poopalasz trochę co Grafitowa?:)

jak za długo jestem na słońcu, to boli mnie głowa, to co za sens jest prażyć się na gorącu, zresztą nawet jestem opalona, a na czekoladę to mi nie potrzeba do szczęścia, poza tym opalanie jest niezdrowe :P a Ty lubisz się opalać?

aaa i zeby temat sie nie wyczerpał za szybko to zapytam skąd nick 'Grafitowa' tak przypadkiem? czy nie przypadkiem :P

ogólnie mam ciemną karnacje wiec w sumie wystarczy mi chwila na słońcu i jestem opalona :) wiem, że niezdrowe, ale co tam raz sie żyje podobno :D

no tak, żyje się raz, ale krócej lub dłużej :P ja właśnie jestem blada (z natury, bo teraz nieco opalona) i wyglądam młodo, chyba coś w tym jest, że opalona skóra szybciej się starzeje i wygląda się poważniej. a grafit? to mój ulubiony kolor, takie połączenie niebieskiego z szarym, i takie właśnie mam oczy :) a masz jakieś skojarzenia, że pytasz?

a ja mam oczy brązowe, wiec zwyczajne heh :P

brązowo to są bardzo ładne oczy, a nie zwyczajne :) zwłaszcza do ciemnej karnacji. pewnie większość ludzi powie, że szare to zwyczajne, bo chyba najmniej wyraziste, ale ja lubię swój taki "stalowy" kolor. no cóż, jednak wciągnęłaś mnie do rozmowy i już nieco lepiej bym się czuła, gdyby nie... dzisiaj dla mnie dzień traumatyczny, bo ide do stomatologa... trzymaj kciuki za mnie, bo ja się tak boję, że zachowuję czasem gorzej niż małe dzieci :D miłego dnia (zapewne będzie przyjemniejszy niż mój heh) ja się zbieram... 🖐️

szkoda, że nas tu tak mało... jakby nas było więcej to byłoby ciekawiej :D

to trzymam kciuki :D dasz rade! :D:D 🖐️ i też miłgo dnia i keep smiling :D :*

🌻 jak będziesz Grafitowa to napisz jak tam było u stomatologa:P miłego dnia :)

hej dziewczyny (czy tylko Liw tutaj zagląda???), ja dentystę przeżyłam, bo zmieniłam i to był strzał w dziesiątkę, miła pani, co umie sobie radzić z trudnymi pacjentami, takimi jak ja :D że tyle lat wcześniej chodziłam do takiej jędzy :o czasem się opłaca zaryzykować zmianę ;) szkoda, że w innych dziedzinach życia nie wychodzi...

Hej, hej laseczki, ja Was czytam wczoraj mąz był w domu więc wtedy nie siedzę na necie.., dzisiaj natomiast byłam roznosić podania o prace.., aż mam zdarte piety z ranami tak się nachodziłam:))

witajcie ja tez tu zaglądam,ale nigdy nikogo nie ma:) asmana -trzymam kciuki...na pewno znjadziesz pracę..przecież nie wszyscy już wrócili z Anglii:)

Grafitowa- dobrze, że przeżyłaś wizytę u dentysty :D Asmana- ja tez trzymam kciuki:D na pewno znajdziesz jakąs ciekawą posadke :) A jak się dziś macie moje panie :P Pozdrawiam🌻

oj, jak ja chciałabym w końcu znaleźć pracę... wariuję w czterech ścianach już kompletnie :( jak nie siedzę w necie, to nie mam co z sobą począć, a komputera nie włączam non stop, bo bym pewnie siedziała całą dobę poza snem, jedyna rozrywka, choć też męcząca. właściwie to tylko tutaj mam do kogo popisać, już dobija mnie, że poczta zawsze pusta, znajomych na gadu brak, wszędzie zawsze samotna, jak w realu tak i w necie, smutno mi znowu, mega dół mnie chyba złapał :(

tu nie jesteś samotna- masz mnie! :D :* (wiem, ze to neiwiele, ale zawsze) :) ja narazie zmykam, przejde sie na spacerek z pieskiem, a potem wracam ;) trzymaj się moja ulubiona internetowa koleżanko :D :P i zabraniam łapać doła! buźka kochana:*

dół już złapany, więc na nic zda się zabranianie... ale dzięki Liw, zawsze przyjemnie zobaczyć jakieś miłe słowa do siebie, zwłaszcza jak na inne człowiek nie może liczyć... miłego wieczoru Liw, Medalion i Asmana, a reszta o nas zapomniała :( dziewczyny, napiszcie chociaż, czy wszystko w porządku, bo już zaczynam się zastanawiać, czy te huragany was nie dotknęły, że tak zamilkłyście... i ja tak zawsze - martwię się, jak ktoś znika, a zawsze dotąd okazywało się, że każdy ma się świetnie, tylko zostawia bez słowa...

Gość aagneeskaa
ja tez czuje sie samotna, ciezko mi wyjsc na ludzi, mam 17 lat a moje zycie towarzystkie w martwej strefie...

Aagneeskaa witamy :) Grafitowa proszę o trochę więcej optymizmu, wiem ze ciężko... :) a tak w ogóle to jest tu kto?🌻

wpadam sie przywitać :D i życzyć Paniom miłego dnia :P :*

to ja dzisiaj życzę miłego dnia 🌼 Liw - ale optymizm co do czego? bo że nikt więcej tu nie pisze - jak widać - jest faktem...

nie wiem Grafitowa... dzisiaj jakis fatalny dzien jak dla mnie :/ 🌻

witaj Liw, dla mnie większość dni jest fatalnych :( nie mam o czym pisać, więc zapytam, czym można czyścić torebki skórzane? dozwolona szmatka z wodą czy absolutnie wodą nie można? bo całkowicie zmoczyć to pewne nie? może Liw mi doradzisz... a może któraś z dziewczyn się odezwie?

nie mam pojęcia Grafitowa :P wiec ja nie doradzę niestety... a ze ktoś się odezwie to wątpie...