Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość samotnosc o zmierzchu

szukam przyjaciol-mam dosc samotnosci

Polecane posty

witajcie, ja mam takiego doła, że nawet komputera nie chciało mi się odpalać :( bo przecież też zazwyczaj, jak coś piszę, to czuję się ignorowana :O - widać wszystkie tak mamy :( jak nikt się nie odzywa, to (podobne jak Liw z tego co czytam) oszczędziłam sobie dalszego zaglądania, bo przykro jak nikt nic dalej... eh... już wszystko mi sie plącze, sama nawet nie wiem, co pisać...

Apoptigma - serdeczne dzięki za link 🌼 oj, i przypomniałaś mi, jak ja uwielbiam zoo... no ale nie mam z kim pojechać :( jak i wszędzie indziej tak samo :( a co najbardziej lubisz oglądać w zoo? bo ja wszelkie koty: tygrysy, lwy, pantery itp. pozdrawiam wszystkie piszące i milczące 🌼 ciekawe, czy znowu będzie długa cisza tutaj...........

hej Grafitowa! :D 🌻 Ja też lubię zoo i też nie mam z kim iść z resztą... zawsze sama ehh, Mam nadzieje Grafiowa, że dzisiaj już masz się troszkę lepiej ;) Pozdrawiam :*

wpadam się przywitać :D Jak będziesz Grafitowa napisz czy u Ciebie już lepiej :P 🌻

grafitowa - co to za złowieszcze \'\'nic tu po mnie\'\'...? a propos zoo - taki miły temat - lubię oglądac miśki, wszelakie koty i małpy...tez nie mam z kim pojechać, jak proponowałam kiedys kumpeli, żebyśmy sie wybrały, to powiedziała, że jej to nie interesuje, że za stara (??) i że woli wydać kasę na coś innego, zoo tak na marginesie nie jest znowu takie drogie, w każdym razie, po tym, jak się zeszła z byłym facetem oczywiście nie zgadniecie, gdzie wybrali się na randkę :o widziałam ich zdjęcia na blogu, stąd wiem, nie ma to jak lojalność, nawet w tak błahej sprawie jak wycieczka do zoo... słuchajcie, jak to w Waszych miastach wygląda z modą na ulicy? czy też co trzecia dziewczyna wyglada właściwie tak samo? latałam troche po sklepach, ale w każdym jest właściwie to samo, na ulicy - to samo, wstrzymałam się póki co, a jak to u Was wygląda? jak patrzę na ulice, to wydaje mi się, że im bardziej ktoś podąrza za moda, tym bardziej wygląda jak kopia innych, a sklepy jakby i tak nie dawały szans na jakąś różnorodność, bo wszędzie sa te same motywy, a jak mi się nie spodoba, to mam problem... nie wiem.

hej Liw, teraz jestem, a Ty? nic nie lepiej, zero powodów by coś się zmieniło :( Appotigma - fajny temat zoo, ale raczej nie wirtualny, bo fajnie to byłoby się wybrać, a nie o tym pisać :O szkoda, że każda z nas trzech nie ma z kim... z modą to sama nie wiem, jak jest... chyba za rzadko chodzę po sklepach i pewnie po ulicach też :O ale jak już się zmuszę do zakupów, to rzadko mogę coś znaleźć dla siebie, więc też mam podobny problem, ale jakiś czas temu przełamałam się i nauczyłam kupować w lumpeksach i tam przynajmniej można wyszukać coś fajnego, no i taniego - kolejny plus. ale generalnie nienawidzę zakupów, bo (jak zwykle) sama nie lubię, a nie mam z kim.

Apoptigma, Grafitowa, Ksiezniczka sara - witam Was :P Do zoo też bym się chętnie wybrała, ale przecież sama nie pójdę... bo jakoś tak.., więc niestety to nie dla mnie, a szkoda. Apoptigma- co do mody, to wiesz czasem wyjde gdzies połazić po mieście, zajrze do sklepów, ale to raz na jakiś czas żeby nie zwariować siedząc bezustannie w 4 ścianach..., ale nie przepadam za takimi wyjściami i dobijają mnie jeszcze bardziej, bo każdy idzie z koleżanką, kolegą, chłopakiem itd. a ja... sama, takie chodzenie bez sensu i celu... Jednak rzeczywiscie tak jest, że wszędzie podobne rzeczy mają i ciężko wybrać coś zeby wyglądać inaczej niż \'cała ulica\' heh :) Grafitowa- to widzę bez zmian jak i u mnie... czyli nuda i komp :( Pozdrawiam miłe panie 🌻

nuda cholerna, zwłaszcza, że komputer mnie też dobija :( chyba nawet mi lepiej, jak nie włączam... kiedyś był całym moim światem (przynajmniej jedyny, gdzie potrafiłam się odnaleźć), a teraz nigdy nigdzie...

Grafitowa- ja też już sama nie wiem co mam ze sobą zrobić... codzienna rutyna mnie dobija strasznie... Tak zazdroszczę ludziom, którzy mają znajomych, przyjaciół, czy drugą połówke... ehh i pomyśleć, że nie wszyscy doceniają to co mają. załamuje siedzenie przed kompem, bo to takie bezcelowe dla zabicia czasu, oglądanie tv też już odpada- nie ma nic ciekawego, poza tym ile można siedziec przed kompem lub oglądać tv... :/ Kurcze a jak Wy sobie radzicie? Chodzi mi o to jak spedzacie wolny czas, nie wiem ja już naprawdę mam dość i nie wiem co robić... :/

Idę spać, bo już nie mam sił siedziec przy kompie... dobranoc🌻

Liw - ale rutyna rutynie nierówna... wiele ludzi na nią narzeka, ale co innego co dzień to samo: np. praca - sprzątanie - zajmowanie się rodziną czy praca - studia - spotkania nawet z nielicznymi znajomymi; a co dopiero dzień w dzień wielkie nic... dzień po dniu bez sensu, bez celu, bez radości, bez ludzi... tak więc ja sama sobie nie radzę, więc Tobie tym bardziej nie doradzę :O przykro mi :( życzę miłych snów 🌼, może przynajmniej coś przyjemnego nam się przyśni? czy może to też za dużo jak na takiego pechowca jak ja? :o pa Liw, trzymaj się...

ja po centrach handlowych tez nie przepadam chodzić, ale jakas porządna kurtka na zimę sama do mnie nie przyjdzie niestety :( dziewczyny, a czy nie zastanawialyście się nad podjęciem jakiejś pracy?? po to, żeby właśnie nie siedzieć ciągle w domu?

Apoptigma 🖐️ Co do pracy to ja studiuję i pracuję czasem, aktualnie mam wolne niestety heh..., ale powiem szczerze że to mi jakoś w ogóle nie pomaga... moze tyle że jestem zmuszona do wyjścia z domu czasem..., neistety zarówno w domu jak i poza domem mój problem samotności nie mija... :( Grafitowa- nie przyśniło mi się nic haha, ja to jestem pechowa do kwadratu chyba... ehh cóż kolejny dzień wielkiej pustki, nudy i miotania się bez celu po domu... miałam wyjść gdzieś bo ciepło jest, ale chyba jednak się nie zbiorę i zostanę w domu... 🌻

jak masz świetną pogode, to może jednak \'\'zbierz się\'\' na spacer :) u mnie pochmurno i juz tak jakoś jesienno...dlatego pewnie już mi po głowie chodza te zimowe kurtki napisałaś, że akyualnie masz wolne - NIESTETY ?? to znaczy, że tęsknisz za powrotem na uczelnię? a dużo Ci jeszcze zostało do końca?

cześć dziewczyny! Apoptigma - ja o pracy przecież myślę, nawet nie tylko dla wyjścia z domu, ale żyć z czegoś przecież trzeba, no ale to też kolejny dobijający temat, bo pracy nie ma :( ja z kolei chętnie czasem bym się przeszła po centrum handlowym, no ale nie sama... odwieczny problem... a też potrzebuję kilku rzeczy, a jak trafnie napisałaś - same nie przyjdą... Apoptigma - a Ty co robisz na co dzień? pewnie już było, ale eh... moja pamięć ;) Liw - ja też nie pamieyam snów, a jak kiedy coś zapamiętam, to tylko koszmary... u mnie też był upalny dzień, i to bardzo, aż chciałoby się gdzieś pojechać, no ale gdzie i z kim? :( a ja tymczasem cały dzień robiłam bardzo generalne porządki w szafach i regałach, wszystko do góry nogami wywróciłam, i tak spędziłam słoneczną piękną sobotę :O a na niedzielę zostało mi jeszcze kilka szafek... zapowiada się kolejny fascynujący dzień...............

witajcie :) co ja robię na codzień? studiuję, ale najchętniej dodałabym do tego studiowania jakąś prace, no i własnie w tym kłopot :( w ostatnim semestrze udało mi się połączyć studia z pewną pracą, ale nie wytrzymałam po kilku miesiącacj i wraz ze złożeniem indeksu w dziekanacie złożyłam w tej pracy podanie o wypowiedzenie umowy, chociaż w wakacje przecież mogłabym dalej pracować, ale...długo by pisać co tam mi się nie podobało, a najgorsze były tam oczywiście zarobki, nawet w porównaniu do innych tego typu miejsc, co ja będę ukrywać, był to jeden ze sklepów odieżowych, więc rozumiecie, zawsze minimum osób, pracy było dużo, a ja pracowałam zwykle w weekendy, bo w ciągu tygodnia studia...beznadzieja za naprawde kiepskie wynagrodzenie, w wakacje więc sobie odpoczywam, ale chyba zacznę szukać czegoś znowu lada chwila, chciałabym, ale perspektywy znalezienia czegos ciekawego - marne, brak znajomości, pleców itp. robi swoje, wiem to z doświadczenia innych i trochę to wszystko dołujące jest przez to, to się rozposałam

apoptigma... wiem cos na ten temat tez jak studiowałam pracowałam w weekendy i jeszcze nie dosc ze tak mało zarabiałam oszukiwano mnie.... a teraz i nie studiuje i nie pracuje... wychowuje synka w nowym miescie zdala od znajomych (bo to az 300km) i jest mi ciagle smutno bo nie mam sie do kogo odezwac a maz ciagle w pracy jak nie w jednej to w drugiej....

Witajcie 🌻 :D Dawno mnie nie było, ale tutaj widzę zmieniło się niewiele :P Apoptigma- 3rok będzie więc jeszcze trochę zostało :) I posłuchałam Cię ostatnio i poszłam na spacer po mieście i nad Wisłę- bo ja z Krakowa :) (Też pracowałam w weekendy przez studia hehe, ale to strasznie męczące, a kasy tak mało z tego jest, że szkoda gadać... ) Byłam też w galeriach i w sklepach porozglądać się za jakimiś fajnymi ciuchami i kupiłam nawet bluzkę i sweterek hehe :D Dziś świeci słonko to pewnie ostatnie takie ładne dni, bo będzie coraz zimniej, więc wychodzę na spacer popołudniu- oczywiście sama, ale cóż na to poradzić... :P Ksiezniczka sara- właśnie ponawiam pytanie Apoptigmy :P Masz jakis kontakt ze znajomymi? Maile, telefony, smsy? Grafitowa- co u Ciebie?:D Mam nadzieję, że ok! Pozdrawiam Wszystkie Panie 🌻 Miłego dnia! :D

grafitowa, lliw - mam ale coraz mniej i jak juz gadamy to tylko na gg, juz nawet prawie wcale nie utrzymuje kontaktu z rodzenstwem tzn ja chce ale oni zadko kiedy odzywaja sie... ja dzisija tez wyszłam z malenstwem na spacer, ale jakos nie mam humoru ostatnio...

Witam serdecznie nowe kolezanki :) asmana - w maju zrobilam kurs na pomoc stomatologiczna i teraz pracuje w gabinecie :) i jak na razie bardzo mi sie podoba, zawsze to jakis kontakt z ludzmi... a skad Ty jestes, ja z wawy. Tez uwielbiam chodzic do zoo, ale najbardziej mi sie podobaja plazy, gady, ryby i owady :) w sumie to chyba wszystko mi sie podoba :) bylismy w tym roku z plockim zoo, tam maja takie mini zoo dla dzieciakow, sa mini swinki, mini kozy, kurki i wszystkie zwierztaka mozna poglaskac, nakarmic :) grafitowa - a wlasciwie czemu nie masz szansy na prace?? pytam, bo uwazam, ze kazdy ma szanse!!! na modzie sie nie znam ;( jest ktos?????

Pewnie nikogo nie ma..., ale tak fatalnie się czuję, a że nie mam z kim porozmawiać to chociaż tutaj ponarzekam... :( Złapałam doła... wszystko mnie dobija ;( ehh..... :( co u Was?