Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość smiersz

okręt mój płynie dalej

Polecane posty

Gość Wiktor Adakumow
za to na mnie zawsze ludzie zwroca uwage, kiedy rozebrany do naga z jednorazowka wypelniona klejem w jednej rece a w 2 trzymajac sie za przyrodzenie biegam po wschodnim w warszawie i nagabuje przechodzace dziewczyny na szybki seks bez zobowiazan w wc pociagu osobowego relacji warszawa wschodnia - bydgoszcz:classic_cool:

Gość Wiktor Adakumow
eh dobra moje podszywy są nieudolne, idę posłuchać tiesto, co mi pozostało, nara piepszone metale, wygraliście, jestem nieudolnym gejem słuchającym tokio hotel i tiesto

Gość Wiktor Adakumow
wlasnie, jak ten pedal nade mna napisal, jestem pedalem, brudasem i co najgorsze....... metalem :o, biore do dzioba kutasy bo tak mi diabel podpowiada :classic_cool:

Gość Wiktor Adakumow
przegrałem nie umiem odróżnić b od k jestem zerem :-) to ja się podszywam pod wiktora abakumowa, nie wiedząc nawet kto to jest, to pewnie przez to że ciągle słucham tokio hotel =)

Gość Wiktor Adakumow
Na dnie sarkofagu noc, czarna suknia a w nią ubrana moja mama:classic_cool: Rozrzucam korale wspomnień kiedy otwartą dupą pierdzi ona do mnie:D Wtulona we włosów płaszcz, wonna rodnią swą jest też metalówą więc jest takie byle co Teraz okryta snem lezy najeebana za stołem :P Na wpół lodowata dłoń, zimne twe usta ale i tak wpycham jej w pępek moje śmierdzące berlo, bo jest tłusta :D A jeszcze nie dawno ogień tlił trza reanimowac, bo odejdzie w mig Pamiętam rozkoszny wiatr, masztem gnący sztorm zawsze tak bzykalem mame bo lubila to Daję ci moją łzę-mowilem jej a ona mi- liż mi cipe :P Okręt mój płynie dalej, gdzieś tam jak mój ojciec swym kutasem po moim kakale 😭 Serce choć popękane, chce bić ja spijam mu sperme z palki i nie chce sie obudzic Nie ma cię i nie było, jest noc bleble bleble- jestem metalem ...bleblebleeeeeeee Nie ma mnie i nie było jest dzień ide sie wysrac bo spuscilem na nogawke się :)

Gość jakie to głębokieeeeeeee
a ja wiem kim jest wiktor :) jego pysk służy mi za futerał na kutasa, kiedy jestem w lekkim kryzysie:), poza tym fajnie się jeździ po tym pseudoyntelektualnym i infantylnym brudasie, który lubi być dojechany jak suczka ratlerka przez porządnego psiego kutacha :D