Gość wiolka76 Napisano Lipiec 11, 2008 Czy próbował ktoś kiedys pierniczków ala Kopernik. Szukam po całej Polsce i nigdzie nie moge znalezc. Podobno to rarytas na rosyjskich stołach i przez to ich nigdzie nie ma. Z tego co słyszałam to ciasto garuje az 10 lat i dopiero idzie do pieca. Juz mi slinka cieknie ale prosze moze ktos widzial gdzies u siebie w sklepie to niech da znac. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość raky Napisano Lipiec 11, 2008 Widziałam na królewskiej w Warszawie. 10 dg 490 zł ale sobie nie moge pozwolic :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość bandaryna Napisano Lipiec 12, 2008 Eee tam.... Ja takie piekę, zainteresowanym nawet moge przepis podać. Dużo miodu tam wchodzi, miód drogi, wiadomo, ale nie przesadzajmy. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość łojojoj Napisano Lipiec 12, 2008 ale pierniczycie :-( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość bzytswnbnf Napisano Lipiec 12, 2008 Kopernik to był taki piernik z Torunia. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość wiolka76 Napisano Październik 24, 2008 ale zajebiste Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach