Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość upp

miłośc ilstnieje

Polecane posty

Gość upp

j.w

Gość taka jedna ona
kto Ci takich głupot naopowiadał! ;)

Gość a właśnie że nie istnieje

Gość fbfbbc
a czemu głupot-czyzby kolejne skrzywdzone :)

Gość tylko kafeteria
nie istnieje!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!przynajmniej dla mnie

Gość rtrthr
istnieje na poczatku chemia i szł ciał ,a potem troska i przyjazń a ci co twierdza inaczej-to czemu istnieją wieloletnie szczesliwe zwiaski:) a pozatym takim gadaniem ze jej nie ma nie zbawicie swiata

Gość też nie możesz napisac
'c z kreseczką' ;) czy tylko takie niedopatrzenie? :P

Gość rtrthr
tylko kafeteria nie istnieje!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!przynajmniej dla mnie mondra odpowiec skoro dla ciebie nie to trudno ale innym moze sie udac w zwiasku

Gość ojojoj....
pff... dla niektórych istnieje dla inych nie... nie da sie tego rozstrzygnac;P

Gość tylko kafeteria
życze powodzenia w zwiazku i milosci! sama w zwiazku jestem juz 3 lata ale po takim czasie zastanawiam sie co to jest ta miłosc i jak powinna wygladac

Gość ojojoj....
no... na poczatku to super... a potem coraz gorzej... uczucie wygasa... heh... co poradzic....

Gość yttthty
wlasnie ja nie mam szczescia w milosci ale nie napisze ze jej wogule nie ma bo sa pary ktore sie kochają-i nic mi do tego

nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie :P

Gość tylko kafeteria
i wez ty utrzymaj ten żar przez całe lata..chyba sie nie da

Gość ojojoj....
no... ciezko by było....

Gość 6rh6
phi.to nie musi byc wielki zar ale maly plomyczek potsycany przyjaznia szacunkiem i troską a ci któzy twierdza ze wogule jej nie ma bo im coś w zyciu nie wyszlo to prostacy

Gość tylko kafeteria
mocne słowa...ale wypraszam sobie..

Gość 6rh6
tylko ludzie oczekują wiecznego zakochania ale nie oto chodzi

Gość 6rh6
tylko kafeteria ty napisalas mondrze skoro ty jej nie spotkalas to nie ma jej dla ciebie ale nie dla wrzystkich ludzi

Gość 6rh6 kup sobie słownik
ortograficzny! Ludzie robicie takie błędy, że aż mi was szkoda !

Gość miłość jasne ze
istnieje, ja ja mam od prawie 5 lat- nie zmieniona, zaopatrzona w tą chemię, szał ciał, pożądanie, oddanie, to coś w oczach na widok drugiej osoby, nie chęc rozstawania się chocby na weekend, słowa faceta kiedy budzi mnie rano i mowi, ze słodko wyglądam, to jego ciągłe pożadanie mnie i patrzenie jak na najberdziej seksowną dziewczynę na świecie. DLA MNIE MIłOSC ISTNIEJE!!!!!

Gość miłość jasne ze
czytajac te wszystkie wypowiedzi, wasze doswiadczenia, zastanawiam sie czy mialam az takie szczescie!!bo zakochalam sie w moim pierwszym facecie, nie musialam szukac, przechodzic kolejnych rozczarowan, kolejnych zwiazkow.czasami chcialabym sprobowac czegos innego, z kims innym- bo on jest moim pierwszym, ale z drugiej strony pojawia sie mysl, czego sprobowac, przeciez jest mi dobrze, on mnie kocha, nie potrafie bez niego zyc, wiec to chyba tylko taka poswaidoma chec sprobowania czegos, bo tak naprawde to wszystko co w milosci byc powinno-mam przy nim!!!!!! tak dziewczyny, jestem szczesliwa i cholernie zakochana ze wzajemnoscia- zycze tego kazdej z Was!!!

Gość dupa nie mióść

Gość agnes28
OCZYWISCIE, ZE MILOSC ISTNIEJE!!!!!! PRAWDZIWA,CUDOWNA MILOSC:)) Jeszcze kilka lat temu nie wierzylam....a tak naprawde,to chyba nie wyobrazalam sobie,ze to uczucie moze byc tak wielkie,tak piekne.... Dzis wiem, co znaczy KOCHAC i BYC KOCHANA!!!!!!! To trwa juz trzy lata i z kazdym dniem jest piekniej..z kazdym dniem kocham mocniej!!!!:) MOGE DZIS KRZYCZEC ZE SZCZESCIA: MILOSC ISTNIEJE!!!!! SKLADA SIE NA NIA TAK WIELE CUDOWNYCH UCZUC; PRZEZYC... CIEPLO;KTORE ODCZUWAM GDY TYLKO O NIM POMYSLE:))) ITO;KTORE ODCZUWAM;GDY WIDZE;JAK ON CIESZY SIE NA MOJ WIDOK!!!! KAZDEGO DNIA NA NOWO!!! RADOSC;ZE GO WIDZE..ZE JEST!!! ZE POJAWIL SIE W MOIM ZYCIU!!!! ZE DANE NAM JEST CIESZYC SIE KAZDYM DNIEM;KTORY SPEDZAMY WSPOLNIE!!! JUZ KILKA MINUT Z MOIM UKOCHANYM:) USKRZYDLA; DAJE TYLE SILY!!!:) POZADANIE JAK PIERWSZEGO DNIA...!:)) TO NIESAMOWITE UCZUCIE; KIEDY ON MNIE CALUJE;DOTYKA...I PRZYSLOWIOWE "MOTYLKI W BRZUCHU" :))) POTRAFIE GODZINAMI WPATRYWAC SIE W NIEGO;GDY SPI...I WARIUJE ZE SZCZESCIA;ZE ON JEST PRZY MNIE;WLASNIE ON!!!! ZE POTRAFIMY SOBIE WZAJEMNIE TYLE MILOSCI OFIAROWAC!!!!! TE ROZMOWY O WSZYSTKIM I O NICZYM--CZASAMI NAPRAWDE DO RANA...:) BO NIE MOZEMY SIE NAGADAC;NACIESZYC SOBA!!!:) ACH....MOGLABYM TAK DLUGO WYMIENIAC!:) KOCHAM I CZUJE SIE KOCHANA!!!!!!!!!!! SPOTKALAM PRAWDZIWA MILOSC I DZIEKUJE KAZDEGO DNIA ZA TO;ZE MOGE TO WSZYSTKO PRZEZYC!!!!!!!! *** Dostalam dzis piekne kwiaty od mojego SKARBA:))) Zanim zdazylam o cokolwiek zapytac,powiedzial..: "Tak po prostu...Bo cie kocham!!! Bo myslalem caly dzien o Tobie i chcialem Ci sprawic radosc....." :)))) ****** ZYCZE WAM MILOSCI!!!!!!