Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość fbgbv bgv bg vb

co za porazka!!

Polecane posty

Gość fbgbv bgv bg vb

Zaproponowalam wczoraj facetowi, z ktorym od jakiegos czasu sie spotykam wspolne wyjscie na dzisiajsza impreze i...nie odpisal:O Dlaczego pewne pomysly po 2 piwach wydaja sie wysmienite?:O Glupia ci ja:O

Gość ten facet to porazka cham
i prostak :O Wspolczuje ci.

Gość fbgbv bgv bg vb
Nie widzielismy sie juz 2 tygodnie, bo bylam na kursie, wiec pomyslalam,ze wspolna impreza bedzie dobrym pomyslem, a tu takie cos:O I nie piszcie mi,ze nie otrzymal moze wiadomosci, bo 5 min przed moim wyslaniem napisal mi,ze teskni za mna:O:O:O

Gość hekxenstop
otrzymał, ale nie ma ochoty z Tobą iść więc wolał nie odpowiadać, czy to takie trudne do zrozumienia?

Gość fbgbv bgv bg vb
Tak, trudne do zrozumienia, bo tak sie nie postepuje z osoba, na ktorj rzekomo nam zalezy:O Mogl napisac,ze NIE i tyle

Gość hekxenstop
mógł, ale nie napisał, bo zrobił, jak zrobił. Wiele osób tak robi. To, że zrobił inaczej, niż Ty się spodziewałaś ? Zdarza się, nie wszystko dzieje się tak, jak chcemy, większość wydarzeń - nie.

mysle ze nie zapomnial bo wczesniej napisla ze teskni i co odlozyl telefon w inne miejsce? nie slyszlal sma? zart! facet po prostu sie wystraszyl i dal na luz:P nie wierze w takie bzdury! tylko nie rozu,miem dlaczego napisals sma a nie zadzwonilas do niego wtedy nie uslyszalbys wykretow no chyba ze facet to d**a!

Gość fbgbv bgv bg vb
Wyslalam smsa, bo nie mialam mozliwosci zadzwonic. Przynajmniej dowiedzialam sie jak za mna teskni :P;) Ja juz sobie odpuszczam, trudno. Bylo, minelo. Nie bede sie narzucala