Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jabluszkooo

facet mnie juz nie chce..jak sobie z tym poradzic?

Polecane posty

Gość jabluszkooo
nie spalam z nim

To pytanie jest bez odpowiedzi.. bo jej nie znam.. ze mną jest podobnie.. ale tak jak już napisałem.. "im dalej w las tym więcej drzew".. po prostu się przyzwyczaiłem.. a gadki w stylu "musisz się zmienić" na nic. ;)

Gość fdsasdf
ja tez niedlugo skoncze 24 lata, nie mam faceta i .... mam to w dupencji :D dobrze mi samej. nie rozpaczaj wiec i ciesz sie mlodością :D pozdrawiam

Gość jabluszkooo
:( postaram sie ale to nie jest latwe

Gość jabluszkooo
mnie juz nic nie cieszy:( ah...

Gość jabluszkooo
juz w to watpie:(:(

Gość jabluszkooo
tyle ze to trwa juz rok..:(

Gość jabluszkooo
to juz gorzej wiem:(:(:( odbilo mi calkowicie

e nie:P tylko obawiam sie ze ty sama sie w to wpedzasz:P moze przyzwyczailas sie juz do roli cierpietnicy i tak ci wygodnie:P sama przechodzilam przez takie cos po rozstaniu

Gość jabluszkooo
sama wpedzam? niby jak? kurcze ja po prostu nie umiem sie znikim innym zwiazac probowalam ale zawsze sie lapie na tym ze mysle o NIm nie umiem nie potrafie zapomniec....:( stara a glupia jestem:P:(:) zeby tak zwariowac na pkt faceta zatracic swoj rozum..

hej ja mam gorzej niz ty, moj facet zostawił mnie po 3 latach dla innej. Po prostu któregos dnia wyszedl ode mnie i poszedl na impreze i tam sie zabawil z nia i tak to trwa juz 3 tygodnie. a mi kłamie prosto w oczy ze to byl jednorazowy wyskok smieszne....

Gość jabluszkooo
przykre .... czemu faceci sa tacy?

Gość jabluszkooo
czsami mysle ze wybieraja te latwiejsze...bo tak im wygodniej..

nie wiem.... tobie robił nadzieje i rozkochał w sobie a mnie to wogóle zjebał zycie bo ja od 3 tygodni chodze jak cien :( mielismy tyle planow a nagle mu sie odwidzialo ...

Gość jabluszkooo
hmm...cierpimy obie:( a tamta dziewczyna jaka jest?

dokładnie bo ta laska to jest taka mała szmatka :( pije i sie rzuca wielce jak ktos jej wypomni ze rozbila moj zwiazek. Mala gowniara 18 lat ....ja mam 23 lata i chyba jestem za porządna wiesz:(

Gość jabluszkooo
jakbym czyt o sobie tamta tez taka jest mloda gowniara...i brzydka na dodatek:P mala...i wlosy jak spod kosiary.. ah panom popsul sie gust...:(

hej ta laska tez jest brzydka i wlosy spod kosiary :) nie moge ale zbieg okolicznosci az sie usmiechnelam :D

wirtulandia no ja jestem za porządna dla takiego dupka jak on, moze chcial czegos innego teraz sprobować kto wie :( znudzilo mu sie oglądanie mnie codzien ...

Gość jabluszkooo
heheh widac panowie maja gust..pozazdroscic:P:P:P

Gość jabluszkooo
on 190 cm ona max 150 w obcasach wygladaja koszmarnie...:P

ale przynajmniej wszyscy jego znajomi trzymaja ze mna i nie mogą uwierzyc jak moze zadawać sie z taką wywłoką :) ale on znalazł sobie innych kolegow samych pijakow i narkomanow eh....

Gość jabluszkooo
yyyyyyy ale sie zdenerwowalam na sama mysl

Gość jabluszkooo
mi jego kolega pow zebym sobie odpuscila bo z niego dzieciak jescze i sam nie wie czego chce....

hahah to niezły obrazek, wiesz co nie mamy innego wyjścia jak śmiać się z tego. Bo inaczej zwariujemy a nie warto. ja juz schudlam 6 kg i cały czas ręce mi się trzesa ze nie moge tego opanować :) teraz jestem na takim etapie ze wychodze do znajomych imprezuje jak nigdy i oczywiscie zajebiscie wygladam zeby mu oczy wyszly :D i chyba to dziala bo zaczyna sie krecic tam gdzie ja i nagle nie ma czasu dla swojej laseczki :) niech wie co stracil ty rob to samo , satysfakcja gwarantowana :D

Gość jabluszkooo
ja tez schudlam nie jadlam nie spalam caly czas sie tzreslam na dodatek wymiotowalam ja wybralam inna opcje z....wyprowadzilam sie wrocilam do domu do Polski rzucilam wszystko prace zost znajomych ( mieszkalam w innym kraju...) nie widuje jego i tego jego karakana :P znalazlam sobie prace w Pl zapisalam sie na studia i mam spokoj nadal cierpie ale nie widze go i lepiej

mój byly to tez taki wieczny chłopiec, piotruś pan.... nigdy nie myslał o przyszłości a ja glupia sie łudziłam ze moze sie zmieni, no i sie zmienił na gorsze...