Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość karolciaaamhg

nie ma mnie na NK i chce aby moj chlopak zlikwidowal konto help

Polecane posty

Gość ja mowie ci
tylko pozniej kom dzwoni o 12 i on nie zan tego numeru inie odbiera,i to nie jest pierszy raz,troche sobie tlumacze to tym bo on uzywa tego tel w pracy iajjjjjjjj juz sama nie wiem

Gość ja mowie ci
wlasnie o to sie rozwscieczylam o 12 w nocy kolezanka z pracy dodaje komentarze takie ze :O to co ja mam myslec sobie o tym

Gość kudi chicks
kobieto, skoro tak ci przeszkadza nasza klasa i to co twój facet na niej robi, to go po prostu zostaw, bo obrzydzasz życie nie tylko sobie, ale i jemu. trochę zaufania do kogoś z kim jesteś związku, przypieprzasz się o jakieś głupoty, "jezus maria, o pierwszej w nocy dodał zdjęcie!" co będzie potem, jeśli ty już teraz masz jakieś beznadziejne pretensje?

Gość karolciaaamhg
jakbym widziala siebie ;/ ciagle telefony dzwonia on je odrzuca ;/ i mowi niewazne ;/

Gość ja mowie ci
ja juz od dzis robie porzadek bo mam juz dosyc i nie mam 15lat

Gość karolciaaamhg
ja tez sie z nim dzis spotkam i mu wygarne wszystko! jeszcze jkby dal tam jakies zdjecie ze mna a on tylko sam sam sam nie bede sie prosila ale to o czyms swiadczy ;/

Gość kudi chicks
skoro nie masz piętnastu lat, to się tak nie zachowuj.

Gość ja mowie ci
kudi chiks wiesz co toz zwiazek?? ty masz chyba 10 lat i pewnie z takiego powodu bys sie roztala,najlatwiej jest rozstac sie slyszalas o czyms takim jak rozwiazywanie problemow

Gość karolciaaamhg
kudi chics widze ze jestes rozsadna i madra osoba poradz mi cos jak mam zdobyc zaufanie co jesr ze mna nie tak ;/

Gość ja mowie ci
i ie oceniaj mnie bo mnie nie znasz,karolciaahmr ma slabszy dzien ja tez i sobie rozmaiwamy a jak ci sie nie podoba to nie czytaj!!!!!!!

Gość karolciaaamhg
mam cholernie slaby dzien ;/

Gość ja mowie ci
mam nadzieje ze u ciebie w zyciu tez cos sie popsuje goraco ci tego zycze,i wtedy zobaczymy jaka jestes madra🖐️

Gość karolciaaamhg
powiem Ci ze on mnie raz bardzo skrzywdzil, nie zdradzil ale skrzywdzil czasem zdrada psychiczna jest gorsza od tej fizycznej :( przestalam mu ufac a on zamiast robic wszystko zeby odzyskac zaufania olewa to

Gość ja mowie ci
ojjj co swiem na ten temat tez mnie nie zdradzil ale byla taka sytuacja ze starcilam do niego zaufanie,nie pozrozmawialm z nim o tym a to w zawiazku podstawa szczera rozmwa bo sa pozniej tylko jiedopowiedzenia i dziwne niewyjasnione sytuacje

Gość kudi chicks
"kudi chiks wiesz co toz zwiazek?? " tak się składa, że wiem co to związek i w przeciwieństwie do was potrafię rozmawiać ze swoim facetem. spójrzcie na siebie, zamiast wziąć się do roboty, zamiast cieszyć się z tego, co macie, to siedzicie na forum i wypisujecie swoje gorzkie żale. skoro tak was to boli, to ruszcie tyłki, siądźcie koło swojej drugiej połowy i porozmawiajcie jak normalni ludzie, bez żadnych wrzasków i pretensji, wytłumaczcie mu, co jest źle. "ty masz chyba 10 lat i pewnie z takiego powodu bys sie roztala" nie rozstałabym się, są większe tragedie od waszych, ale tak jak mówię, nauczcie się rozmawiać, bo facet się nie domyśli o co skaczecie mu do gardła i z jakich powodów psioczycie na nich na forum. karolciaaamhg - sposób na zaufanie musisz znaleźć sama z pomocą swojego faceta. jeśli cię krzywdzi na okrągło, to nie sposób mu zaufać, a wtedy chyba nie warto dusić się w związku. ps. ja mowie ci, chciałam być uprzejma i kulturalna wobec ciebie, ale nie dałaś mi tej szansy "gorąco mi życząc rozpadu związku", dałaś popis dorosłości, gówniaro. uważaj, żeby twoja zawiść nie odwróciła się w twoją stronę. powodzenia.

Gość karolciaaafsfs
no i wlasnie, u nas jest tak samo nie pogdamy a potem wszystko sie kumuluje i sa problemy ;/

Gość ja mowie ci
tak sie to wszystko kumuluje i pozniej jest wielki wybuch emocji:(

Gość ja mowie ci
kudi chiks co ty sie tak goraczkujesz ty czytasz co ja pisze ja probuje rozmawic ale to nie jest taki proste z tym czlowiekiem, pisze tu bo chce troche ochlonac i nie boj sie na jedej rozmowie sie nie skonczy ,pisze ci przeciez ze mam slaby dzien ty zawsze masz swietny humor,cala jestes w skowronkach i nie uzalam sie nad soba!!!!!!!!!

Gość to nie tak że
że powinien usunąć profil tylko nie wystawiać na widok publiczny zdjęć!! o to tu chodzi a nie o to że założył profil/porostu koleś zakompleksiony i w ten sposób podnosi swoja wiarę w siebie i już.Daj spokoj i każ mu wykasować zdjęcia i te durne komentarze.Żałosny gość.Myśląm że tylko dziewczyny tak mają.

Gość kudi chicks
"nie pozrozmawialm z nim o tym" - to ty chyba masz schizofrenię, ewentualnie nie potrafisz prostych myśli przenieść na klawiaturę. cóż, tego leczyć nie będę. te złe dni to ty chyba masz codziennie, bo jesteś nieźle sfrustrowana.

Gość ja mowie ci
dzis nie jestem wstanie porozmawiac na spokojnei pozbieram mysli,uspokoje sie i powiem mu co mnie boli,jestem strasznym nerwusem wiec wole ochlonac bo w zlosci moga pasc slowa ktorych pozniej cofnac sie nie da, przynajmniej zapomniec

Gość ja mowie ci
tak masz racje jestem bardzo i co lespiej ci ,po cholere tu wlazisz z tymi swoim madrosciami,znawczyni zycia,dziekuje ci badzo za mzozliwosc pogadnia

Gość kudi chicks
nie jest mi lepiej, bo w przeciwieństwie do ciebie nie potrafię cieszyć się z czyjegoś nieszczęścia. a skoro tak cię moje mądrości (które wcale mądrościami nie są, bo chyba każdy wie to, co napisałam) bolą, to omiń mój wywód i przeskocz do następnego, którego istotą będzie zło siane przez faceta i jego profil na nk. dołuj i denerwuj się dalej, takim podejściem zdziałasz cuda. ale cóż, mimo wszystko powodzenia ci życzę, mam nadzieję, że się jakoś dogadacie.

Gość karolciaaafsfs
kudi chicks chcialabym byc tka jk ty, widze ze jestes bardzo madra dzieczyna... posttrrm sie z nim dzis o tym pogadac. pwoiem mu wszystko co mi lezy na sercu i tyle. Dziekuje bardzo :**

Gość karolciaaafsfs

Gość kudi chicks
nie chciej być mną, bo mimo wszystko aż tak udanego i mądrego życia nie mam. ale cieszę się, że chociaż tobie zdołałam pomóc i życzę szczęścia.

Gość karolciaaaczczc
dzieki :)

Gość brak mi slow
troche zaufania do swojego chlopaka durna babo. Bo kopnie Cie w dupe i tyle bedziesz go widziec !!