Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość siankoghhjhj

Dziewczyny napiszcie co sądzicie o takim chłopaku.

Polecane posty

Gość siankoghhjhj

W skrócie: w odcinku była dziewczyna i on miała wybrać jednago z trzech chlaoków.BYła z nimi na randkach i po nich wybrała takiego debila. DO tego chłopaka, o którym chcenapisać powiedziała (BO był miły uprzejmy i prawdziwy gentelman): ''przykro mi nie, ja chyba na Ciebie nie zasługuję'' A ON ODPOWIEDZIAŁ COŚ W STYLU ''DZIĘKI ZA RANDKĘ, ŚWIETNIE SIĘ BAWIŁEM'' - Zamurowało mnie jak to usłyszałam, bo wszyscy inni odpowiadają po odrzuceniu coś w stylu ''chodziło mi tylko o jej balony, albo chciałem ją tylko przelecieć.'''

Gość siankoghhjhj
W skrócie: w odcinku była dziewczyna i on miała wybrać jednago z trzech chlaoków.BYła z nimi na randkach i po nich wybrała takiego debila. DO tego chłopaka, o którym chcenapisać powiedziała (BO był miły uprzejmy i prawdziwy gentelman): ''przykro mi nie, ja chyba na Ciebie nie zasługuję'' A ON ODPOWIEDZIAŁ COŚ W STYLU ''DZIĘKI ZA RANDKĘ, ŚWIETNIE SIĘ BAWIŁEM'' - Zamurowało mnie jak to usłyszałam, bo wszyscy inni odpowiadają po odrzuceniu coś w stylu ''chodziło mi tylko o jej balony, albo chciałem ją tylko przelecieć.'''

Gość siankoghhjhj
Spry dwa razy to samo niechcący wysłałam... I on nie zachowywał się tak tylko po odrzuceniu ale na randce też zachowywał się dobrze i nie powiem żeby był nudziarzem bo ciekawą randkę wymyślił ale najbardziej chodzi mi o zachowanie, na docinki innych nie dał sie prowokować tylko spokojnie im się ''odcinał'' ale nie przeklął ani razu. co sądzicie o takim chłopaku? Jak dla mnie prawdziwy chłopak, a nie imitacja, która to wszytskim musi pokazać jaki to on jest silny i że potrafi klnąć itp. bo zachowywać się jak cham potrafik każdy facet, ale być gentelmanem to niestety już tylko nieliczni... Bierzcie przykład chłopaki, jaka szkoda że coraz mniej jest takich ludzi.... ''DZIĘKI ZA RANDKĘ, ŚWIETNIE SIĘ BAWIŁEM''

Gość SierotkaMaRysia
No no jak dla mnie też fajny. szkoda że ten gatunek menóff już prawie wyginął...

Gość Sialalinkaaaaaaaaa
nie wiem co to za program, ale nie wiem skad oni takich ciuli biora, ze przed milionem widzow, mowia o lasce: "chcialem ja tylko przeleciec", to jest dopiero wiocha

Gość nie ogladaj tych glupot ma mtv