Gość dziewczyna która ma krzywe zeb Napisano Lipiec 12, 2008 mam pytanie mianowicie szukam dobrego i zarazem nie drogiego ortodonty w warszawie??czy ktos mógłby kogos polecic/?? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ortodonta Warszawa 0 Napisano Maj 26, 2009 Nie wiem,czy to jeszcze aktualne,ale rekomenduję gabinet pani Danuty Mackiewicz - na Gocławiu. Adres: ul. Złotej Wilgi 8/206 03-984 Warszawa Ortodonta Warszawa Teraz trwa promocja: pacjentom "internetowym" udziela się 10% rabatu na pierwsze zabiegi! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ortodonta Warszawa 0 Napisano Maj 26, 2009 Podaje jeszcze raz link: Ortodonta Warszawa www.ortodonta-warszawa.pl Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość helena warnowicz2 Napisano Czerwiec 16, 2015 zdecydowanie Vita Medica jeżeli chodzi o Warszawę! ortodonci naprawdę bardzo mili + cena absolutnie akceptowalna. Jeśli Ci się przyda to ja tutaj rejestrowałam wizytę :) http://vita-medica.pl/stomatologia/ortodonta-warszawa-sulejowek Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość AdamMiskow Napisano Kwiecień 11, 2016 Na Ursynowie powstała nowa filia Dental-Design, która do tej pory była w Pruszkowie. Pracują tam wspaniali specjaliści oraz mają do dyspozycji nowoczesny sprzęt. Z całego serca polecam. Bałem się strasznie wizyty a wszystko przebiegło bezboleśnie i bardzo komfortowo. Jakby ktoś był zainteresowany to jest ich strona http://dental-design.com.pl/ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Zorik Napisano Marzec 9, 2019 na ursynowie jest także Central Demed - ja lubię do nich chodzić. Dla mnie to miejsce sprawdzone i pewne. No i czuję sie tam po porstu pewnie! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Miszka Napisano Czerwiec 23, 2019 A nie centrum demed?no ale fakt jest to dobre miejsce, sama tam mam ortodonte i jestem bardzo zadowolona!swietna opieka! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
janka88 0 Napisano Marzec 11, 2021 Też polecam Demed, dobre ceny i bardzo miła ortodontka, ja jestem zadowolona Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
agnieszka.zarko 1 Napisano Czerwiec 11, 2021 w Villa Nova Dental Clinic, swietni ortodonci, profesjonalne podejscie, po wielu historiach o złych zalożeniach aparatu sama sie balam, ale trafil;am w swietne rece Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach