Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

RoKu87

Mam problem

Polecane posty

Witam. Mam taki problem iż kochałem się z moją dziewczyną pierwszy raz od pół roku...założyła gumke odwrotnie i nie miałem wytrysku i teraz wyzywa mnie że jest w ciąży i spóźnia się jej okres już chyba z 5 dni...ale kiedyś tam się bawiliśmy i włożyłej jej członek do pochwy ale to tak troszke... i czy jest możliwe że jest w ciąży? proszę o szybką odpowiedz i dziękuje;*

Gość oj oj ojej
Płyn, który nawilża członek przed wytryskiem może zawierać plemniki. Lepiej sam zakładaj gumki, albo naucz dziewczynę. W każdym razie nawet założona na lewą stronę jakoś tam zabezpiecza, zwłaszcza, że nie miałeś wytrysku. A dziewczynie kup test ciążowy (14zł) i powiedz niech nie panikuje. Okres może się spóźniać z wielu powodów. Na przyszłość niech nauczy się odróżniać dni płodne i nie kochajcie się w te dni, tylko w inne, no i zawsze z gumką :)

Wczoraj zrobiliśmy test i wyszło że nie jest w ciąży ale okresu nadal nie ma:P to kiedy laska ma dni płodne czy jakieś tam? podczas okresu czy po bo nawet nie wiem:P

Gość jak rany
To się dowiedz! Wpisz w google " dni płodne kobiety" i poczytaj. To kiedy ma się dni płodne zależy od długości cyklu i wielu innych czynników! A okres może się spóźniać nawet 2 tyg. ze stresu, a nawet z powodu pogody! Wielu kobietom się spóźnia latem, kiedy są upały! Metody antykoncepcji oparte na kalendarzyku i stosunku przerywanym są najmniej skuteczne. Moja koleżanka dorobiła się w ten sposób już 2 dzieci, a ma dopiero 19 lat!

Gość mojaMartyska
"jak rany" nie krzycz na niego...:(

hehe dzięki za obronę ;) ale juz jest wszystko ok ;) i dziękuje wam drogie Panie za pomoc

Gość mariaannavalentinazorbarap
DZIECKO zanim weźmiesz się za ruchanko poznaj działanie i budowe kobiety,

Teee staruszko....co ty do mnie rozmawiasz...?? nie mów do mnie dziecko gówniaro...!!!!