Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość smutna i zla

Moj facet w ogole juz o siebie nie dba

Polecane posty

Gość smutna i zla

juz mam tego dosc, do fryzjera chodzi raz na ruski rok bo nigdy nie ma czasu, ogolic tez mu sie nie chce, czasem nawet nie bierze prysznica po pracy. mieszkamy razem ja juz mam dosc. coraz czesciej marze o jakims fajnym zadbanym atrakcyjnym kochanku z ktorym z przyjemnoscia mozna sie gdzies pokazac. kurcze on nie ma jeszcze trzydziestu lat! mlody facet a w ogole mu nie zalezy. rozumiem ze ma prace gdzie nie trzeba wygladac (praca w budowlance) ale kurcze przynajmniej dla mnie moglby sie czasem postarac!!! kupuje mu fajne maszynki do golenia, zestawy kosmetykow, wody toaletowe, prawie wcale ich nie uzywa :O a pozniej ma do mnie pretensje gdy nie mam ochoty na seks i sie obraza :O gdyby nie fakt ze mamy dziecko chyba bym mu juz podziekowala :( poradzcie co mam zrobic jak go naklonic zeby zaczal jakos o siebie dbac?

Gość smutna i zla
nikt nic nie powie, nie doradzi :( fajnie wam, ze nie macie takich problemow :O

Gość chyba tylko szczera rozmowa

Gość Krutch
zwiaz go i sama wykonaj wszystkie zabiegi pielegnacyjne albo jak bedzie sie przystawial to powiedz ' spadaj smierdziuchu'' :P

A dlaczego, nie powiesz Mu dokładnie tego samego, co tutaj napisałaś ?

Gość 1234567890987654321
a moze rzucaj takie teksty-\"kochanie szybki prysznic dobrze ci zrobi\" itp. :)

Gość paralityk
to jest tylko Twoja wina , gdy on wraca z pracy , sama powinnaś zaproponować , 'pójdźmy razem pod prysznic' :)

Gość Krutch
albooooo rob aluzje ze cos smierdzi w domu i trzeba sie tego pozbyc, alboooooo ogladaj ladnych zadbanych facetow w necie i porozwieszaj sobie ich foto po pokojach :P

Gość kup mu żel pod prysznic
i rzucaj teksty o prysznicu jak ktos wyżej napisal jak nie pomoze to rozmawiaj i uciekaj od brudasa ale to sie wynosi z domu wiec moze naucz go tego moze jego trzeba dopiero tego nauczyć

powiedz. ze3 jesli nie wezmi eprysznica to bede spac ale na podlodze np. albo ze nie ebdziesz z nim jesc posilkow

Gość Krutch
to on wszystko brudzi :(

Gość Krwawa Zośka
Weź trzy dni wolnego. W międzyczasie nie myj, się, nie czesz. Jest ciepło, szybko się spocisz. Wyjmij z kosza na brudną bieliznę jego stare gacie i jak przyjdzie do domu, przytul się do niego i zaproponuj seks, dłubiąc w nosie. A potem beknij.

Gość smutna i zla
haha rozbawiliscie mnie :D w sumie nie jest tak, ze notorycznie sie nie myje, ale czasem mu sie nie chce, a wtedy musze mu sama mowic zeby wzial prysznic, a wolalabym nie musiec mu przypominac. wiec nie jest tak, ze chodzi brudny :O zel pod prysznic ode mnie dostal. wszelkie przybory do golenia tez. wiecie to mnie wkurza ze mowie mu czasem: idziesz sie kapac, a on odpowiada: a musze?? smierdze??:O co mam robic, odpowiadam, ze TAK, moze troche brutalnie, ale w koncu razem mieszkamy. w rezultacie idzie, ale czasem naprawde z oporem. rozumiem, ze jest zmeczony, bo musza skonczyc pilna robote i zostaje czesto po godzinach. jak sie nie wykapie czasem, to oczywiscie nie wpuszczam go do lozka! ale wiecie, zeby sie ogolil, obcial wlosy...:O o takeie rzeczy musze walczyc, a mlodemu facetowi sammu powinno zalezec zeby podobac sie kobiecie. ja dbam o siebie, zawsze staram sie wygladac atrakcyjnie, ale coraz czesciej zadaje sobie pytanie: po co? dla kogo? :O

Gość smutna i zla
rozmawiamy czesto, mowie mu: sluchaj, wiesz, ze lubie jak jestes zadbany oi pachnacy, dlaczego nie mozesz tego zrobic dla mnie, potem sie dziwisz ze nie chce z toba spac :O niestety, dziala na krotka mete... na bardzo krotka mete... :( chyba zrobie jak krutch radzi, zwiaze i zrobie z nim co trzeba :D

Gość inny niż Ty
Aga29 A dlaczego, nie powiesz Mu dokładnie tego samego, co tutaj napisałaś ? dlaczego? bo woli wydac pare setek na kosmetyki dla niego, postawic mu na polce i czekac az sie DOMYSLI!

Gość smutna i zla
Aga29 A dlaczego, nie powiesz Mu dokładnie tego samego, co tutaj napisałaś ? dlaczego? bo woli wydac pare setek na kosmetyki dla niego, postawic mu na polce i czekac az sie DOMYSLI! Inny niz ty -----> czytaj ze zrozumieniem! Przeciez napisalam, ze mu mowie! :O

Gość LiiLiia
Ja bym mu powiedziała, że mi sie po prostu nie podoba, nie pociąga mnie, więc nie ma również co liczyć na sex. Cały czas powinien o siebie dbać. Poza tym zaczęłabym głośno wzdychać na widok zadbanych przystojniaczków...zachwycać się nimi... może to by coś dało..

Gość Dop****lam dziś każdemu
a może zabawcie się w mycie i golenie razem ty mu on tobie .może w ten sposób lepiej mu przekażesz co o tym myślisz no świetna zabawa.