Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość asia_asia

Jak go przywitać?? Poradzicie??

Polecane posty

Gość asia_asia

Czesc mordeczki Moze moglibyscie mi pomóc bo mam pewien yyyy malutki problemik . W poniedziałek wraca mój mężczyzna (chłopak)z zagranicy był tam 10 dni z pracy. Bardzo chce żebym już po niego wyjechała na dworze - ja oczywiscie tak zrobie - bede pedziła ze cho cho i tutaj jest ten problemik. Facet jak odbiera kobiete z dwora wrecza jej najczesciej kwiaty.... a jak wy sadzicie czy ja powinna miec cos dla Niego?? Jak tak to co - macie jakies pomysły?? Moze faceci niech tez sie wypowiedza jak sobie wyobrazaja taki powrót... co by ich miło zaskoczyło? Wiem ze np. kolacja - ale moze macie jakies orginalne pomysły .... bo ja nie mam głowy chyba do takich rzeczy MOze dodam że mamy po 24 latka Serdecznie Was pozdrawiam i licze na chocby odrobinke pomocy Asia

Gość cmok w krok
aski to koorwy:o

Gość asia_asia
Prosze o odp. tylko i wylacznie na temat - osoby które nie zrozumiały pytania - najmocniej przepraszam widocznie dla was za trudne wiec podziekujemy za wasze odpowiedzi :)

Gość cmok w krok
ąski to koorwy o to ci chodzilo?

Gość transparent powitalny P

Gość albo komitet powtalny
chlebem i solą

myślę, że dobra kolacja w domku a później gorąca noc w zupełności wystarczą :) nad jakimiś wypadami bym się raczej zastanowiła, bo będąc po podróży może nie mieć ochoty na żadne wyjścia i tego typu rozrywki ;)

Gość looooooooooooooool
asiu nie rozmawiasz a takimi ludźmi? inteligencja to nie tylko rozmowa z ludźmi swojego poziomu, ale umiejętność prowadenia rozmowy ze wszystkimi ;) z czego wynika to, że to właśnie Ty głupia jesteś, z całym szacunkiem.

Własnie ze nie - po co z takimi dyskutowac skoro Ci pisze ze Aski to kur.... -zastanów sie.... mi jest szkoda czasu na głupoty .... i dyskusje z takimi osobami... i jak mozna prowadzic inteligentna rozmowe z taka osoba - wystarczy spojrzec na jej dwie wypowiedzi .... wiec mi nie pisz ze jestm głupia .... zreszta kazdy ma prawo do własnego zdania... wiec luzik :P

Gość sdder e
może i nie dyskutujesz, ale cały czas się do tego odnosisz :O więc na jedno wychodzi :O głupia cip o

nastepna osoba z klasa :) współczuje :) .... tak trzymac - a daleko zajdziecie :)

Gość podśmiewca
czerwona róża w pokoju + woda toaletowa A*MEN obok