Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ona82637635643

ZMYSŁOWE BLONDYNKI vs SEKSOWNE BRUNETKI

Polecane posty

Gość ona82637635643

Jaki kolor włosów bardziej wam się podoba ? Czy facetów bardziej podniecają blondynki czy brunetki? p.s. OCZYWIŚCIE NIE MÓWIMY TU O WŁOSACH FARBOWANYCH , TYLKO O NATURALNYCH!!!!!!

Gość blondi gerl
no wlasnie ??? :D

Gość bbbbbbbbbbbbbb
myslalby kto ze facet rozpozna czy farbowane czy naturalne ;P no chyba ze odrosty na pol glowy a i wtedy mam watpliwosci ;P

Gość o ja.....dd
ja osobiscie wole brunetki tzn bardziej mnei pociagaja:)

Gość ona82637635643
moim zdaniem łatwo jest rozpoznac która kobieta ma farbowane włosy a która nie.....niektóre farbowane blondynki mają włosy jak kurczak i sianowate...tak samo z farbowanymi brunetkami--> strasznie sztucznie to wygląda

Gość ona82637635643
a ja jestem blondynką

Gość pzrecież mało która
"moim zdaniem łatwo jest rozpoznac która kobieta ma farbowane włosy a która nie.....niektóre farbowane blondynki mają włosy jak kurczak i sianowate...tak samo z farbowanymi brunetkami--> strasznie sztucznie to wygląda" ale faceci chyba raczej an to nie patrzą :P a prawda jest i tak taka, że nieliczny procent kobiet ma na głowie naturalny kolor.

Gość ona82637635643
moze i masz racje :P niech ci bedzie

Gość zapominacie o jednym
że zarówno brutenki, blondynki jak i rude mają poza włosami i inne charakterystyczne cechy wyglądu ;)

Gość czyli na przykład cycki i cipe

Gość pzrecież mało która
a tak w ogóle to do każdego pasuje co innego, ciekawe, czy faktycznie są tacy, ktorzy lubią tylko blondynki bez wyjątku lub tylko brunetki bez wyjątku, ja myślę, że tak nie ma. no i mówimy raczej o aktualnych kolorach, skoro większość farbuje, naturalne jasne blondy i kruczo-czarne są przecież bardzo rzadkie, to też trzeba wziąć pod uwagę.

Gość ona82637635643
moj chlopak np. nienawidzi rudego koloru włosów i mowi ze najbardziej podniecające są blondynki i brunetki bo kojarza mu sie z seksem:P

Gość ona82637635643
"a tak w ogóle to do każdego pasuje co innego, ciekawe, czy faktycznie są tacy, ktorzy lubią tylko blondynki bez wyjątku lub tylko brunetki bez wyjątku, ja myślę, że tak nie ma." są różni ludzie , ja osobiscie sadze ze moga byc tacy mezczyzni ktorzy lubia tylko brunetki, bądź tylko blondynki. moze to ich taki fetysz

Gość pzrecież mało która
ale póki co tutaj ich nie widać ;) ale jak ktoś napisał, poza włosami sa też inne cechy, i to jest racja, na pewno nie ma tak, że podobaja się wszystkie blond, albo wszystkie brunetki.

Gość ciekawi mnie jaki procent
męskiej części spółeczeństwa lubi blondyny , a jaki brunety...

Gość ciekawi mnie jaki procent
mogli by to w końcu zbadać :P

Gość ale co mnie tam obchodzą milia
rderzy !!!! mnie ogól spolczeństwa intersuje

Gość ona82637635643
spokojnie nie bulwersuj sie tak...nie moja wina ze tylko o miliarderach jest w necie...tylko to znalazlam :( spokojnie ejszzce zcegos poszukam

Gość ona82637635643
http://www.plotek.pl/plotek/1,78648,4195326.html Alba twierdzi ze odkąd przefarbowala wlosy na blond męzczyzni zaczepiaja ja 3 razy czesciej

jest taka ze faceci sie zenia z brunetkami a maja blondiii za kochanki :)

Gość ziooomeek
nie wazny kolor wlosow wazne ze sie pruje

Gość pffff
to jak nazywasz blondyny swiadczy o twym poziomie inteligencji !!!!

Gość ona82637635643
wanesa ---> buuuhahaa .....akurat to kto z kim sie ożeni zalezy od milosci a nie od koloru wlosow

Gość nacraisa
wanesa. czytalam jakis artykul, ze mezczyzni wybieraja za zony blondynki, bo wzbudzaja one uczucia opiekuncze, za to do lozka bardziej dzialaja zmyslowe czarnulki. ani to, ani to niefajne. wolalabym jednak wzbudzac w nim i uczucia opiekuncze i rozpalalac ogien ;) wszystko to stereotypy

a ja czytalam ze sie zenia z brunetkami w typie kury domowej a zdradzaja z blondynka w typie pameli anderson :D

fuj. Pamela anderson niefajna. Za to Monica Belucci, Angelina Jolie, Natalie Portman, Penélope Cruz, Winona Rider...mmmmniam fajne dupeczki :) blondynki wygladaja malo tempreamentnie. Wygladaja dziewczeco i tak, ze ma sie ochote pokochac:) ale nie w TEN sposob :classic_cool: nie ublizajac blondynkom. wiele z nich mi sie podoba. To zalezy od kobiety