Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość olka_20008

Mąż .... jak niewiele trzeba...

Polecane posty

Gość olka_20008
zaproszę na przyszły weekend kolegę który na moim ślubie powiedział, że miał nadzieję że jednak nie wyjdę za mąż, i że strasznie mu żal że stracił szansę, powiedział to przy moim mężu, nawet nie wiedziałam że mu zależy na mnie :) nie nie będę się zniżać do tego poziomu, nie tędy droga

Dobry pomysł z tym ośmieszeniem...Spytaj, czy sie jej wibrator zepsuł albo zaproponuj im, że po gumki skoczysz

Gość kolejna kobieta
do ale nudy dobry pomysl tylko moze nie hardcorowo,raczej bardziej finezyjnie;)

Gość olka_20008
czyli jak?

a ja mysle ze powinnas jej w oczy powiedziec ze sobie nie zyczysz - na mnie poskutkowalo:) chociaz nie jest to dla mnie bliska osoba a raczej dziewczyna kolegi (ktorej zreszta mu nie zyczylysmy w takim wydani jako jego bliskie znajome heh)

Popieram ale nudy.tzreba wymyslec cos takiego zeby jej w piety poszlo. Zeby wymyslec dobry tekst trzeba myslec jej kategoriami,inaczej nie zrozumie:)

Tamari i reszta dziewczyn, ja znam taki typ jaki opisuje autorka.Przeczytajcie wszystko co ona o niej napisala.Jesli autorka powie jej normalnie ze nie podoba jej sie takie zachowanie i tamta ma przestac, to wiecie co? Tamta przestanie na chwile, a tak naprawde bedzie sie cieszyla ze wywoluje takie emocje, i potem juz calkiem pojdzie po bandzie.

Gość kolejna kobieta
czrno biala masz racje chyba

no dobra to jak wymyslamy ostre teksty do splawienia to możemy kilka zlicytowac. Poddaje pierwszy: "Sluchaj X..wstan i sprawdz czy klamka jest ciepła z drugiej strony. A nastepnym razem nie przychodz do mnie z kislem w majtkach, zreszta najlepiej w ogole juz nie przychodz:)"

Albo coś w stylu: " X interesujesze się piłką nożną?" w zaleznosci od odpowiedzi: a) Nie. Widzisz ja też nie - ale mam... b) Tak. Tak więc powinnaś mieć .... .... blade pojęcie o tym, że jak I liga gra z IV to perspektywy wygranej tej ostatniej są male. Szybko odpowiedz sobie w mysli do ktorej ligi Cię zaliczam? Zgadlas - nie ta liga, więc zabieraj celulitis i rozstępy poki (tu panuje dowolnosc: obwisle piersi, wyzynajace sie zmarszczi - lub cokolwiek co w wystarczajacym stopniu ponizy konkurentke:) jeszcze mozesz poszukac wolnego gracza w swojej lidze. Tego już jedna drużyna wykupiła i rości sobie z tego tytułu pewne prawa. hehe a mnie sie nawet wena trzyma:):)

Gość powiedzzzzzzzzzzz
"Droga X, bądź tak miła i nie zachowuj się wobec mojego męża jak kotka w rui, bo niewiele brakuje a zaraz mu się publicznie nadstawisz..." Myślę, że powiedzenie tego na głos, przy publice ostudzi zapał fałszywej koleżanki.

Gość kolejna kobieta
ale pomysły macie:) z liga i kotka niezłe;)

Gość znajdź jej innego
To się odczepi:classic_cool:.

Gość kolejna kobieta
znajdz jej innego tego typu kobiety nie utrzymaja przy sobie faceta:-o,sa dobre tylko na raz.Zaden nie chce zony klejacej sie do innych.

Gość paprota

Gość paprota
dobre dobre to z kotką , moim zdaniem ciut przesadasz bo tak piszesz jakby ją przelaciał, ale ja radze jakoś tą koleżanke odsunąc od męża nie zapraszac do domu i na imprezy bo to sie źle skonczy , też miałam taką koleżanke co mówiła o moim chłopaku stac cie na lepszego jak zaczął do mnie startowac a potem to pisała do niego sms pod byle pretekstem zeby do niej przyszedł i cos naprwił przy kompie a to dvd widac było że leci na niego tez sie przytulała do niego na imprezie w koncu jej powiedziałam zeby sie opamiętała to narobiła jakiś plotów na mnie tzn o mnie i to co robiłam z chłopakiem nasze intymne sprawy

Gość robinhoodka
Moi rodzice mieli taki problem. Samotna sasiadka byla przemila w stosunku do taty i mamy. To co na poczetku wygladalo na serdeczne sasiedztwo przemienilo sie w koszmar. Wszedzie chciala z mimi jezdzic. Mieszkamy dosc daleko od centrum wiec prosila zeby jej dawac znac to moze sie zabierze itd. Wolala z mami ogladac wieczorem filmy, bo jak mowila boi sie byc sama w domu. Fakt mieszkala wtedy tylko z kotem w duzym domu. to trwalo jakies dwa lata. Pewnego dnia i wtedy miarka sie przelala powiedziala do taty: panie Kazimierzu zapraszam na obiad, a do mamy: Krysiu przeciez muszisz zrozumiec ze my sie tak z Kaziem lubimy i rozumiemy... A moj tata na to: co ty Celina sie wyglupiasz, przeciez ja mam zone i obiad w domu. Ta historia dziala sie jakies 5 lat temu. stosunki z Celina ochlodzily sie, jestesmy tylko na dzien dobry.

Gość Pamiętam taką scenę
Paprota, "moim zdaniem ciut przesadasz bo tak piszesz jakby ją przelaciał" :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D Ja od razu rozwiodłabym się!

ale jedziecie po tej koleżance równo... a czy to ona ślubowała miłość, wierność i uczciwość małżeńską autorce topiku? moim zdaniem powinna zapytać się męża, czy nie miałby nic przeciwko, gdyby usiadła na kolanach innemu facetowi (najlepiej wymienić konkretne imię). W zależności od odpowiedzi: 1) nie miałbym - powiedzieć, że w takim razie usiądę na kolanach i na następnym spotkaniu to zrobić 2) miałbym coś przeciwko - powiedzieć, że w i tak usiądę mu na kolanach i na następnym spotkaniu to zrobić koleżankę ignorować przeczytać książkę \"Dlaczego faceci kochają zołzy\"

Gość paprota
bądż co bądź koleżanke trzeba odsunąc na bok a męzowi dac po uszach , powiedz mu że ciekawe jakby on sie zachował jakby ciebie łapał za pupcie jakis kolega smyrał by sie a ty zadowolona bys sie śmiała przyjemnie by mu było? no co to przeciez tylko zabawa nie?

właśnie tak się nie robi, nie należy działać emocjonalnie. Manipulować można tylko na zimno. Jeśli ona się na tej imprezie tak zachowała, to rzeczywiście wyszła na sztywniarę. Wystarczy jeśli to ona następnym razem odpowiednio się wyluzuje (najlepiej z jego najlepszym kolegą :P). On będzie tak zajęty, żeby ją pilnować, że się za żadną nie obejrzy. Poza tym musi udawać obojętność, a nie okazywać zazdrość o inną. Facet wtedy podświadomie wie, że jego żona uważa się za gorszą od konkurentki, a skoro konkurentka jest lepsza... samo się nasuwa. Niestety tak działa technika manipulacji. Jak będzie postępować uczciwie jak do tej pory, to przegra. Zawsze traci ten, kto bardziej kocha.

z obojetnoscia masz racje, kiedys na imprezie robilam zdjecie mezowi i naszej znajomej, ona go w zartach pocalowala w policzek a ja sie zaczelam smiac i mowie " no po co to zrobilas, teraz bedzie to przezywac przez 2 tygodnie" ;)

Gość olka_20008
nie jestem zazdrosna, tylko po prostu nie byłam nigdy wcześniej w takiej sytuacji jak teraz od tych 2 mc, nie chcę żeby rozbiła mi małżeństwo, na pewno by skakała z radości, a ja? jak się okaże idiotą to trudno, różne rzeczy przeżyłam, przeżyję i to. teraz siedzę wściekła patelnia naszykowana na szafce...

Gość ale jak zachowuje
sie w tym wszystkim Twoj maz???

Gość olka_20008
pokażę te zdjęcia ojcu, niech się teść zajmie zięciem... ale by było