Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

chairka

Akademiki we Wrocławiu. PILNE!

Polecane posty

Właśnie dostałam sie na Uniwerek we Wrocławiu. Mieszkam dość daleko i nie pochodzę z bogatej rodziny, więc chciałabym zamieszkać w akademiku. UWr ma 6 akademików.A ja niestety nie mam znajomych mieszkajacy w żadnym z nich i nie mam się kogo poradzić który wybrać. Słyszałam dużo negatywnych opinii o DS \"Dwudziestolatka\". Jestem spokojną osobą i nie odpowiadałyby mi codziennie głośne imprezy. Myślałam o żeńskim DS \"Pancernik, ale gdzie słyszałam ze to dom studencki dla małżeństw studenckich. Prosze o radę, bo mam spory dylemat. Z góry dzięki.

Gość SILNIE ZAINTERESOWANA
podbijam

podbijam temat, szukam informacji o wrocławskich akademikach :) (UWr) ej a czy serio jest możliwość, żeby np. będąc studentem UWr - starać się o przyjęcie (jeśli będę miejsca oczywiście) do akademika UP?

Gość taka 20
podobno kreska i ołówek najlepsze

Gość taka 20
kredka* :P

Gość nie martw się na zapas
nawet jesli trafisz do akademika, w ktorym nie bedzie Ci odpowiadało, to kwestia wytrzymania pierwszyck kilku tygodni lub miesiecy. Potem poznasz ludzi z roku, wsrod ktorych pewnie sporo bedzie spoza Wroclawia i zawsze mozesz dogadac sie z kilkoma fajniejszymi, zeby wspolnie cos wynajac. Jak podzielicie koszty to wyjdzie znosnie.

:)

Gość cveger
KREDKA :)

jeszcze nie studiuję :D ale jak dobrze pójdzie (czyt. zarobię w wakacje wystarczająco:o) - na filologicznym :)

albo na UP... eh nie wiem, mam dylemat, ale nieważne, nie o tym temat :D

Ja tam bym się do akademika nie pchała, Nie wiem jak te uniwerku, ale na tych z polibudy to jakiś koszmar, pół roku tam tylko wytrzymałam...

no ja też chcę tylko na początek. chodzi o kasę, jadę za granicę do pracy i nie dam rady załatwić sobie wcześniej mieszkania, a te później będą pewnie droższe. choć i tak będę próbować się przenieść (no chyba że mi się spodoba), ja nie nadaję się do życia 24/7 w takich zbiorowiskach.. :D muszę mieć trochę spokoju ;)

bieu to co tam było strasznego? :( i kiedy to było?

Wszystkie akademiki UWr koło Grunwaldzkiego. Dwudziestka ma klimat, podobnie Ołówek i Kredka.