Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zalamka_na_maxa

zerwac po 2 latach...

Polecane posty

Gość zalamka_na_maxa

Witajcie ... sprawa wyglada tak... jest cudowna kobieta, kochana, urocza, inteligentna... jestem z nia od 2 lat... jednak czuje w sercu ze chce byc sam :( z jednej strony ja kocham... a z drogiej... niechce tego ciagnac poniewaz niwiem czy za 3-4 lata napewno bede chcial byc sam :( Co zrobic... plizz :(

Gość zdespoerowana_desperatka
nie zrywaj! będziesz żałował.

nie kochasz, gdybyś kochał, nie miał byś takich myśli, że chcesz być sam...to sprzeczne i niemożliwe

Gość zalamka_na_maxa
tylko widzicie... jest maly zonk... ja bylem prawie ks... i poznalem JA... zrezygnowalem... i teraz po 3 latach zaczelo znow ciagnac... i ta swiadomosc ze moge kogos skrzywdzic (za 1-2-4 lata powracajac do zakonu) ta mysl niepozwala mi kochac... Poniewaz wole teraz byc sam, zeby niebyc dla nikogo ciezarem...

Gość zalamka_na_maxa
do Montmorlonit: Niestey jestem typem czlowiek ktory i kocha Ja, jednakkocha tez "Szefa" kocha pmagac ludziom w kazdej mozliwej sytucji itp. Pozatym milosc czasami tez trzeba wyrazic przez samotnosc

Przecież nie musisz iść do zakonu żeby kochać Boga i pomagać ludziom- weź się lepiej zastanów czego chcesz!.

Gość zdespoerowana_desperatka
jak już ciągnie Ciebie do innej kobiety, to księdzem długo nie pobędziesz, dlatego bądź z nią ;* Będąc z kobietą nie musisz rezygnować z Boga, niestety będąc z Bogiem z kobiety zrezygnować musisz...

Gość z-z-z
dziwi mnie, że szukasz pomocy włanie tutaj; pewnie, jeśli nie ściemnasz z tym zakonem, znasz jakiegoś godnego zaufania duchownego, który mógłby być twoim "duchowym pomocniekiem" i pomóc ci rozeznać Twoje powołanie. Zdaje mi się też, że lepiej by było gdybyś się modlił do "Szefa" o światło a nie szukał rozwiązania na forum

Gość przeciez mozesz...
byc diakonem, nawet jakbys mial zone...