Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość feryka

ból brzucha ciąża? pomocy załamana 16stka

Polecane posty

Gość ojjj daje se spokoj
gadam ze to przed okresem..moze wczesniej nie zwracalas na to uwagi ze tak cie brzuch pobolewa... ja tak juz z poltora tyg przed odczuwam bole jajnikow i jakos zyje i ciazy nie podejrzewam

Gość jezooo
ajajaj---->:D:D:D

Gość feryka
ale słyszalam o bólu jak sie zarodek zagniezdzqa :O

Gość feryka
jak jest zagniezdzenie to brzuch boli , a mnie wlasnie boli , i janiki , raz prawy a raz lewy , czyli mozna zajsc w ciaze stosując gumki+stosunek przerywany ??? :(

Gość ajajaj
jak się zarodek zagniezdza to boli jak cholera z tego zarodka taki byk że jak ma nieboleć

Gość feryka
ajajaj---> własnie czytam o zagniezdzeniu , i jest napisane ze wtedy boli brzuch

Gość ajajaj
w twoim przypadku tak można zajśc wciąże stosując gumki+stosunek przerywany + pigułki +spirale ihuj wie co jeszcze

Gość jezooo
no prawie wszyscy tu piszą ci że jesteś w ciąży a ty mimo że masz objawy dalej swoje!Idź do rodziców powiedz,że będą dziadkami i koniec teatrzyku,bo już się nudno tu robi.

Gość jezooo
tylko nie zapomnij zdać relację co powiedzieli:P

Gość feryka
niepowiem rodzicom , niezaakceptowaliby tego , chłopak jest innego wyznania i wogóle masakra :O

Gość jezooo
o rany to co skrobanka??:O czuję że kolejny temat trzeba założyć na kafe

Gość feryka
nie , nie skrobanka , musialabym sie z domu wyprowadzic , dlaczego tak po mnie jezdzicie , mi nie jest łatwo , boje sie ze zaszłam w ciaze , mimo ze była gumka+wytrysk zawsze na zewnatrz

Gość feryka
czyli nawet taka metoda zawodzi gumka+wytrysk na zewnatrz ??

Gość feryka
:O chlopak mówi ze na bank nie zaszłam bo były gumki i wytrysk na zewnatrz

Gość feryka
pytam sie powaznie , nie mam ciazy urojonej pytam czy mozna zajsc stosując gumki+wytrysk na zewnątrz ??

Gość nie mozna dziecko drogie
wez sie za nauke a nie sex :O albo do lekarza,,,jak mialas odwage wlazic do lozka faceta to miej pojsc do lekarza :O

Gość feryka
wiem , do lekarza juz jestem zapisana na 30 lipca , to bedzie teoretycznie po okresie juz,

Gość nie mozna dziecko drogie
to jest wlasnie podejscie nastolatek....ludzie!!!!!!!!!! ja jakbym podejrzewala ciaze to bym sie wszystkeigo czepiala zeby sie szybko do lekarza jakaiegos dostac ktory juz ewentualnie moglby cos na ten temat powiedziec,,,choc lekarz moze zoabczyc doiepro 5-6 tyg ciaze, wczesniej nie widac....

na 100% nie jesteś w ciąży daję sobie rękę uciąć. Zabezpieczaliście sie, super że o tym myślicie. Piersi i brzuch bolą cie, bo zbliża się okres. Nie bój się, nie będziesz jeszcze mamą, a większość wypowiedzi, które ukazały sie pod Twoim tematem, pisały mamy, którym się nudzi, które sobie wpadły, bo kochały się bez gumki itp. i chcą być zabawne

Gość feryka
czarownica na odkurzaczu---> śliczne dzięki za te słowa od ciebie , wiesz bardzo boje sie wpadki i dlatego zdecydowalismy sie na gumki +stosunek przerywany, mielismy poczekac az zaczne brac tabletki , bo 30 ide do ginekologa, ale wiesz jak to jest , sami w domu bylismy , jego rodzice wyjechali , a jestesmy ze sobą rok

Gość czarownica mowisz o sobie
??????????????? nudzi to sie chyba autorce topiku, ze juz ktorys dzien z kolei o to pyta...trzeba miec neizle narabane zeby tu oczekiwac diagnozy ,,,co my tu lekarze jestesmy czy co??????????? pomysl troche...w pierwszej kolejnosci robi sie test i idzie do lekarza a nie oczekuje cudu na forum. tyle.

Gość feryka
mielismy bardzo ochote na siebie , wiec ciezko było nam sie powstrzymac , wiecie jak to jest , ale mial gumki i zawsze dochodził na zewnątrz , zebysmy niewpadli ale boje sie ze cos mogło sie wydostac , niewiem ale mam takie schizy

Gość feryka
zrobilabym test nawet teraz , bo mam bo kupiłam , ale to bez sensu bo test najwczesniej robi sie w dniu okresu , który ma sie pojawic u mnie dopiero za tydzien , wiec po co robic teraz test skoro wynik moze wyjsc niewazny ?

Gość feryka
a czytalam przed chwilą ze ból brzucha oznacza ciaze ..:O

Gość feryka
chlopak mówił ze nasza metoda gumka+wytrysk na zewnątrz daje prawie 1005 i niemam sie czego martwic , bo nawet jesli niezdążyłby wyjąć to przeciez jest jeszcze gumka, a wycofywał przed wytryskiem bo balismy sie ze pęknie

Gość feryka
ale moze kropla spermy sie gdzies wydostala:O

feryka, poczekaj spokojnie do okresu jak ni bedzie to idz na badanie krwi Beta Hcg - kosztuje ok 15 - 30 zł i bedziesz miała pewność na 1000000 % ni ezamartwiaj się taak ;) :) a bete najlepiej robić od 10 dni od stosunku... :D powodzenia :D 🖐️ co do bólu piersi, młoda jesteś, hormony szaleją ... na prawde ni ma co sie martwic.. ;)

Gość feryka
magda r--> czyli moze nie zaszłam ????, chlopak mówi ze to niemozliwe bo wytrysk mialna zewnątrz i w dodatku mial prezerwatywe, szczelna , cała

Gość jezooo
no nie wiem czy wiesz,ale plemniki biagają i z 5 mogło do ciebie przebiec i to właśnie jest ciąża.Ja bym się zawczasu nie cieszyła że ci się upiekło:O

Gość jezooo
rany weź się nie powtarzaj w kółko,tylko idź spać już cała kafeteria wie że mieliście prezerwatywę która nie pękła,nie zsunęła się i on skończył na zewnątrz a ty k**** powtarzasz to chyba z pięćsetny już raz.