Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość niebieskaaaaaaaaaa

Czy jest możliwa??????????

Polecane posty

Gość niebieskaaaaaaaaaa

Czy jest możliwa prawdziwa przyjaźń między dziewczynami????? Czy tylko ja mam takiego pecha?????????:(:(

Gość opoipkm
jest mozliwa!!!

Gość _lejdi_
nie tylko Ty masz takiego pecha;) w dziecinstwie miałam 2 bliskie przyjaciółki, ale ciągle się z nimi kłóciłam i to o byle co:o gdy poszłyśmy do liceum znajomść całkiem się rozpadła...moze to i dobrze, bo to kłamliwe i wredne dziewuchy były... w międzyczasie zaprzyjaźniłam się jeszcze z taką dziewczyną, która zachowaniem i stylem bardziej przypominała chłopaka;) i chyba to mi w niej bardzo odpowiadało...gdyby nie jej apodyktyczna matka, która stwierdziła, ze \"sprowadzam ją na złą drogę\" (oczywiscie nie było w tym odrobiny prawdy) przyjaźniłabym się z nią do dzis...ale ona była zupełnie inna niz wszystkie dziewczyny- zachowywała się jak chłopak;) nikogo nie obgadywała, nie wbijała noża w plecy, miała oryginalne poczucie humoru, itp. No ale trudno się mówi... w liceum poznałam chłopaka z którym od początku świetnie mi się rozmawiało, jednak na szczęście nie było między nami żadnej chemii... czemu na szczęście? dlatego , że dziś mam 26 lat i przyjaźnię się z nim do dziś:). i nie wyobrażam sobie teraz, że mogłabym przyjaźnić się z z kobietą!

w moim życiu prawie wszystko wiedzili o mnie 3 faceci, zawsze lepiej rozumiałam sie z nimi niż z kolezankami, niestety przyjażn damsko - meska długo nieistnieje:( a szkoda

Gość Dop****lam dziś każdemu
kobieta z kobietą to niemożliwe