Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość RoOoZoOoWaAa/aAa1111

PoMoCy SpOŹniający sie okres,,,,,,,

Polecane posty

OsTaTnIoOo Kochałam sie z facetem....bez prezerwatywy ale bardzo krótko i ostroznie,.,,,,i 5 dni później znowu sie kochałam.......też bez prezerwatywy...ale byliśmy bardzo bardzo ostrozni................. Teraz, Zpóźnia mi sie okres o 7 dni... niewiem dlaczego.....???? Czy ktoś wie jakie mogą być powody... Moze przez opalanie na słońcu, albo przez bardzo bardzo duży stres o to ze moge być w Ciązy.... bardzo sie deneruje, teraz mam nowego facet...... Boje sie bardzo angażować w ten związek, Bo martwie sie ze moge być w ciązy... Mój były mówi mi ze sie nie spóścił..... W sumie naawet gdy sie kochaliśmy to było by widać ze sie spóścił , mimo to sie martwie.... 4 miesiące temy miałam podobną sytuacje okres spóźniał mi sie 1 miesiąc..... ale w czasie tego 1 mies zrobiłam 3 testy ciązowe... Ale teraz nie chce robić testu! Bo ssie boje,,,, Czy komuś spóźnial sie tak okres??? Czy ktoś był w podobnej sytuacji????

To pyło chamski !!!!!!!!!!!!!! niby czemu?

Gość dziecioj te dzieci.....
:O :O :O :O :O :O :O :O :O :O :O :O żal.pl :O :O :O :O :O :O :O :O :O :O :O :O żal.pl :O :O :O :O :O :O :O :O :O :O :O :O żal.pl :O :O :O :O :O :O :O :O :O :O :O :O żal.pl :O :O :O :O :O :O :O :O :O :O :O :O żal.pl :O :O :O :O :O :O :O :O :O :O :O :O żal.pl :O :O :O :O :O :O :O :O :O :O :O :O żal.pl :O :O :O :O :O :O :O :O :O :O :O :O żal.pl :O :O :O :O :O :O :O :O :O :O :O :O żal.pl :O :O :O :O :O :O :O :O :O :O :O :O żal.pl :O :O :O :O :O :O :O :O :O :O :O :O żal.pl :O :O :O :O :O :O :O :O :O :O :O :O żal.pl :O :O :O :O :O :O :O :O :O :O :O :O żal.pl :O :O :O :O :O :O :O :O :O :O :O :O żal.pl :O :O :O :O :O :O :O :O :O :O :O :O żal.pl :O :O :O :O :O :O :O :O :O :O :O :O żal.pl :O :O :O :O :O :O :O :O :O :O :O :O żal.pl :O :O :O :O :O :O :O :O :O :O :O :O żal.pl :O :O :O :O :O :O :O :O :O :O :O :O żal.pl :O :O :O :O :O :O :O :O :O :O :O :O żal.pl :O :O :O :O :O :O :O :O :O :O :O :O żal.pl :O :O :O :O :O :O :O :O :O :O :O :O żal.pl :O :O :O :O :O :O :O :O :O :O :O :O żal.pl :O :O :O :O :O :O :O :O :O :O :O :O żal.pl :O :O :O :O :O :O :O :O :O :O :O :O żal.pl :O :O :O :O :O :O :O :O :O :O :O :O żal.pl :O :O :O :O :O :O :O :O :O :O :O :O żal.pl :O :O :O :O :O :O :O :O :O :O :O :O żal.pl :O :O :O :O :O :O :O :O :O :O :O :O żal.pl :O :O :O :O :O :O :O :O :O :O :O :O żal.pl :O :O :O :O :O :O :O :O :O :O :O :O żal.pl :O :O :O :O :O :O :O :O :O :O :O :O żal.pl :O :O :O :O :O :O :O :O :O :O :O :O żal.pl :O :O :O :O :O :O :O :O :O :O :O :O żal.pl :O :O :O :O :O :O :O :O :O :O :O :O żal.pl :O :O :O :O :O :O :O :O :O :O :O :O żal.pl :O :O :O :O :O :O :O :O :O :O :O :O żal.pl :O :O :O :O :O :O :O :O :O :O :O :O żal.pl :O :O :O :O :O :O :O :O :O :O :O :O żal.pl :O :O :O :O :O :O :O :O :O :O :O :O żal.pl :O :O :O :O :O :O :O :O :O :O :O :O żal.pl :O :O :O :O :O :O :O :O :O :O :O :O żal.pl :O :O :O :O :O :O :O :O :O :O :O :O żal.pl :O :O :O :O :O :O :O :O :O :O :O :O żal.pl :O :O :O :O :O :O :O :O :O :O :O :O żal.pl

To było chamskie

Gość to nie chamskie tylko to zycie
BEJBE :O żal.pl żal.pl żal.pl żal.pl żal.pl żal.pl żal.pl żal.pl żal.pl żal.pl żal.pl żal.pl żal.pl żal.pl żal.pl żal.pl żal.pl żal.pl żal.pl żal.pl żal.pl żal.pl żal.pl żal.pl żal.pl żal.pl żal.pl żal.pl żal.pl żal.pl żal.pl żal.pl żal.pl żal.pl żal.pl żal.pl żal.pl żal.pl żal.pl żal.pl żal.pl żal.pl żal.pl żal.pl żal.pl

Zamiast pisać jakieś pierdoły moglibyście napisać cos normalnego!

byliscie ostrozni? :O zbieraj na pieluchy:O i niech twoj parnter lepiej zwiewa bo stosunek z osoba, ktora ma ponizej 15 lat (a wnioskujac po twoich postach pewnie masz mniej) jest karany

ok jak normalnie to juz pisze po co sie tak dupcysz? mowisz ze juz mialas taki stres i drugi raz ci bylo potrzeba? pojebana jestes, potem sie zabij jak sie oakze ze jestes w ciazy

Gość zal .pl jest kochana
bo nie rozumie jak mozna pisac tu na forum zamiast pojsc cholera do apteki po test?????????????????????????? 5 min stresu i bedziesz wiedziec a nie tu wylewac zale i czekac az ktos ci diagnoze postawi, kumasz to? :O nikt nie ma rentgena w oczach czy wykrywacza ciaz!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! dlatego żal.pl

KuRwA ZeRo ToLeRanCi PiErDoLCiE SiE WsZyScY............. WyJeBaNe Na WaS MaM!!!!!!

Gość zal .pl kochana jest
jestes emo? :O co ma do tego tolerancja??????????????????????? licza sie fakty,,,zrob test i mozemy pogadac,,,bo narazie to cudow tu od nas wymagasz!!!

Gość Idz po ten test
po prostu idz i kup. I zabezpieczaj sie na przyszlosc bo zycie ma sie tylko jedno, nie?