Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość maleństwo 123

kto powinien kupować prezerwatywy w zwiąku??facet czy dziewczyna??

Polecane posty

Gość co za różnica
w moim związku raz ja raz facet

Gość Sidro...
poliaaaa powiedz mi Ty szczerze...ile znasz przypadków gdzie kobieta zmarła albo miała cięzki uszczerbek na zdrowiu przez tabletki? No powiedz mi tak szczerze...sądze że facet powinien kupować tabletki lub prezerwatywy ale pieniądze nie mają nic z tym wspólnego...osoby które już uprawiają seks przeważnie są ze soba w poważnym związku lub nawet małżeństwie...a według mnie w poważnym związku lub małżeństwie nie ma takiego czegoś jak moje, Twoje tylko jest wspólne więc nie pierdol tu że to należy do obowiązku faceta... jeśli były by to duże kwoty to rozumiem ale takie drobiazgowe sprawy to raczej nie uszczuplą tak mocno kieszenia kobiety czy faceta...oczywiście nie może być tak że kobieta cały czas kupuje...facet pójdzie poprosi o prezerwatywy bez żadnych podchodów...zresztą idąc do apteki kobieta może czuć się dyskretnie...chyba że jest w jakiejś aptece w centrum miasta gdzie berety idą po rutinoscorbin...na dojrzałą dorosłą kobiete nie spojrzy nikt krzywo jeśli będzie kupowała prezerwatywy, jeśli spojrzy tzn że należy do pracowników faktu lub nie jest dojrzałą w pełni osobą...więc nie sądze że ta sprawa może być aż taka krępująca....

U nas częściej gumki kupuje on, ale ja też jak jestem w sklepie to kupuję :)

Gość oda oda szara morda
spierdalać wszyscy spac

Gość gość
no oczywiscie ze facet :P

Gość [:Halina
Oczywiście, że facet powinien kupować. A jak nie kupuje,to niech spada. Albo idzie do prostytutki, ona będzie pewnie miała prezerwatywy.

Gość gość
a ja mam wielokrotnego uzytku :P

Gość gość
Facet ale warto żeby kobieta też miała jakaś na zapas ;) Ja np nie pójdę na stację i nie poproszę o paczkę prezerwatyw. Zamawiam tutaj https://zmyslowo.com/ pudełeczko i jak się skończą to domawiam kolejne i problem z głowy :)

Gość gość
Kobiety to egoistki i materialistki. Nikogo nie zapraszaja bo zal im wydac chocby zlotowki. Stad wzielo sie przekonanie, ze to mezczyzna utrzymuje rodzine bo kobieta nawet glodnemu niemowlakowi nic nie kupi do jedzenia nawet karmic piersia dzis kobiety juz nie chca. Nie oczekujcie od egoistek, ze do czegos sie dorzuca.