Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sushi sushi

kto jadl sushi? ile to kosztuje

Polecane posty

Gość sushi sushi

stac mnie?

Gość frikat
50 zl za 2 sztuki

Gość sushi sushi
RPJS:classic_cool:

Gość polajna
ceny są różne..w restauracji od ok 100zł w górę. ja ost.kupiłam gotowe w super markecie za 20zł i było naprawdę dobre i całkiem spore

Gość sushi sushi
no jak łosoś to chyba pychotka

Gość a czy jakis kibelek
to to jest okropne!!!!!nigdy nie dałabym nawet 10 za to swinstwo, ochydaaa

Gość terakota
to zalezy, z jakiego miasta jestes. w Poznaniu można zjeśc pyszny zestaw sushi- kilkanaście sztuk- za jedyne 50zł. poszukaj w necie, wpisz w googla i zobaczysz. ja uwielbiam, jadam często, jest pyszne i zdrowe.

Gość sushi sushi
a jak sobie sama zrobie np mozna z karpia?

Gość gość
zalezy jaka knajpa :) czy w centrum czy gdzies na obrzezach :) ja jadlam w warszawie na bialolece www.kanpai.com.pl i nie bylo drogie, ale bylo przepyszne;)

Gość gość
gość 2015.08.09 zalezy jaka knajpa :) czy w centrum czy gdzies na obrzezach :) ja jadlam w warszawie na bialolece www.kanpai.com.pl i nie bylo drogie, ale bylo przepyszne;) to pyszne jedzenie, a w kanpai jest najelpsze sushi w miescie !

Gość monika883
Zależy od lokalu!Ja sushi jadam w Sushi Wesoła bo mają mega smaczne sushi w super cenach;) Warto się do nich wybrac i się przekonać;)

Gość NorbertTuz
To zależy od sushi baru i od tego jaki rodzaj sushi sobie zamówisz!Polecam Ci wybrać się do Nanaki Sushi!Super sushi bar!Mają świetne sushi ;)

Gość gość
Na lunch biznesowy niedawno wybrałem Tokyo Sushi w Galerii Mokotów i uważam, że obsługa profesjonalnie mnie potraktowała. Zamówiłem naprawdę dużo i nie czuję, abym za coś przepłacił. Atmosfera w lokalu dość minimalistyczna/nowoczesna. Sos sojowy bardzo mi podszedł w smaku. Wasabi takie, jak powinno być. Dodatków wyraźnie nie żałują.

Gość gość
Dom Sushi - nie jest jakoś bardzo drogo , a jest smacznie i mają duże porcje dlatego warto. Osobiście moja ulubiona restauracja Sushi :)

Gość Diana

Jak sushi to tylko w Sushi Saska Kępa! Cena zależy od tego jaki zestaw wybierzesz ale nie jest u nich drogo a sushi mają jak dla mnie najlepsze w stolicy!! Futomaki z ryba maślaną to mistrzostwo świata! 

Gość #xyxen

Mnie tam ciekawi ile może kosztować Sushi w takim Tel Awiwie (np. https://sushizushi.co.il) czy w Nowym Yorku (np. http://www.sushiyasuda.com) skoro w Polsce już jest drogo :D

Gość Pigi

Ja jadłem w sushi wesoła w Warszawie i polecam się tam udać jeżeli jeszcze nie jadłeś sushi