Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość comijest

Pytanie o naszą klasę

Polecane posty

Gość comijest

Nigdy mnie tam nie ciągnęło, aby się zalogować. Chciałabym jednak popatrzeć na swoich znajomych z dawnych lat, poczytać o nich . Zupełnie nie znam tej strony, jedynie z opowiadań i to, co tutaj czasem poczytam. Mam pytanie...czy mogę założyć na naszej klasie swój profil, aby nikt nie wiedział kim jestem, jedynie w celu pośledzenia;) Młodzi, tylko bez żartów:) mam 52 lata

Gość jasne ze tak
zaloguj sie jako 'czerwony kapturek' albo cos w tym stylu i juz:)

Gość malgośka****
zakładając swój profil wpisz inne dane i już ;-)

i odchacz w ustawieniach prywatnosci opcje, ze inni widza, ze ktos chodzi po ich profilu ;-)

Gość no jacha że tak
nazwij sie obojętnie jak nazwisko wymyśl miejscowość oddalona o 100km i pasi kto ja mam konto prawdziwe i nibne jak sie nazwiesz krasnoludek też pasi a co tam !!!!

Gość comijest
ooo, super a jeśli będę oglądała profile innych odznaczy się ten "czerwony kapturek"?:D że złożył wizytę jakiemuś wilkowi?:D

logujesz się na jakiekolwiek imię i nazwisko oprócz tego w ustawieniach prywatności zaznaczasz opcję że nie można cię znaleść w wyszukiwarce i aby nikt nie widział że oglądałeś ich profile - i już widmo krąży po n-k.

Gość zaq12wsx
możesz założyć profil nawet pod własnym nazwiskiem, po prostu nie zapisując się do żadnej z klas. A w ustawieniach prywatności sobie ustawisz, że Twoje nazwisko nie bedzie widoczne w wyszukiwarce oraz podczas odwiedzin na innych profilach ;)

Gość comijest
jesteści kochani no to zaraz zaczynam zabawę, a co tam...babcia pobuszuje z tego, co mi radzicie bardzo ważne są te ustawienia prywatności, to taki mały kamuflażyk;) i o to mi chodzi, aby nikt nic nie wiedział i nie widział

Gość comijest
aha dobrze rozumiem, ze nie muszę zapisywać się do jakiejś tam klasy? do fikcyjnej chyba się nie zapiszę, bo potraktują mnie jak intruza

Gość nie trzeba sie nigdzie zapisyw
ac :)

Gość comijest
babcia rusza na zwiad:D nie ma to jak młoda wiara, życzliwie i z anielską cierpliwoscią wytłumaczy zagubionej, ale ciekawskiej;)

Gość nie jestes babcią
52 lata- to młoda kobitka jeszcze

Gość comijest
tak naprawdę, to jeszcze babcią nie jestem, a nazwałam się nią, gdyż tutaj, mam wrażenie, więcej młodych osóbek przesiaduje ja też;)