Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość samotnazdradzana

czy warto być dalej z nim?

Polecane posty

Gość samotnazdradzana

2 - 3 lata temu odkryłam w kom. męża teksty do niej typu: "Moje serce bije tylko dla ciebie, Kocham Tylko Ciebie, Pragnę Cię jak nikogo na świecie...itp. Doznałam szoku, bo uważałam ją za dobrą kumpelę. Mąż potrafił wytłumaczyć się ze wszystkiego. Uwierzyłam mu, bo chciałam. Niestety mniej więcej raz w roku dochodzi do podobnego incydentu. On twierdzi , że to nieważne, że nie wie dlaczego tak pisze itp. Twierdzi , że tylko dla mnie żyje. Czy mam w to wierzyć? Jesteśmy 20 lat po ślubie. Ona jest 10 lat młodsza, ma swoją rodzinę. Nie wqiem już sama co myśleć. Może ktoś ma podobne doświadczenia...

idz do jej meza i powiedz mu ze nie zyczysz sbie takich smsow dotwojego meza;p

Gość kakabububu
dobre ;p napewno podziala ;p

Gość samotnazdradzana
To nie takie proste. jej odpowiedzi nigdy nie widziałam. zawsze były to teksty jego do niej... Nie mam 100% pewności, że ona mu odpisuje. Wiem, że on do nie pisze, bo kilkakrotnie znalazłam w jego kom. Stara sie zacierać ślady, ale ostatnio, słabo mu to wychodzi. Ja jednak wciąć nie mam pewności. A nie chcę wyjść na idiotkę...

Gość samotnazdradzana
Nie mogę zdobyć na ostateczny kro. Mówi mi za każdym razem, że to moja wyobraźnia i że kocha mnie najbardziej na świecie... To napradę takie trudne..

Gość samotnazdradzana
On jest na kontrakcie zagranicznym i bywa w domu raz na 2 tyg co miesiąc.

Gość samotnazdradzana
myślalam milion razy o rozstaniu z nim. Nie mam siły odciąć się od niego.

Gość samotnazdradzana
Przysięga, że nigdy mnie z nikim nie zdradził. , że liczę się tylko ja i dzieciaki. I jak tu nie wierzyć. Nie złapałam go nigdy z nią. No nie licząc okresu, kiedy się z nią "przyjaźniłam". Teraz mówimy sobie jedynie : cześć