Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Etmari

Kawały

Polecane posty

Idzie Tato z Jasiem przez las.. Ida..ida.. Nagle tata potyka sie,wstaje.. Patrzy..a tam podkowa.. Podnosi,obraca a tam: Koń:) Dopisujcie kawały

Gość nie rozumiem tego

Idą arabowie a tam słoń lezy do góry nogami na grzbicie i woła: cip cip cip Podniesli biedaka, a on: pić, pic, pić

\"Panie doktorze,wszystko mnie wkurvvia\" \"ale jak Panią wszystko wkurwia?\" \"ojej,stałam w poczekalni i wkurvviało mnie to,że musiałam czekać,wcześniej stałam na przystanku,wkurwiało mnie,ze autobus się spóźnia\" \"to może się pokochamy\"-mówi lekarz\"odstresuje się pani\" kochają się \"ej,ale Ty wkładasz czy wyjmujesz,bo zaczyna mnie to wkurrvviać\" :D:D

Gość nie rozumiem tego
ja mam fajny kawal i wymyslony teraz :) przychodzi moja mama do lekarza a lekazr mowi burdel 2 domu dalej, ale pani nie przyjma bo jest pani za stara :classic_cool:

Idzie Tata z Jasiem przez las.. Nagle staja i Jasio Pyta tate: -Tato a co tu sie dzieje? -Pająk je bierdonke -a co to jest dronka-pyta Jasio:)

Siedzi Jas z Marysia i Jas zaczyna dotykac Marysie.Pyta: -Marysiu a co to jest? -to są moje cycuszki:) Przesuwa raczke nizej..wkłada.. -Marysiu a co to jest? -A to jest moja myszka:) Jasiu wyciąga reke,wącha: -uuu,chyba zdechła!