Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość julinka0808

Zdrada? Co o tym sądzicie?

Polecane posty

Gość julinka0808

Powiedzcie mi co sądzicie o takiej sytuacji. Moj maz od jakiegos czasu dziwnie sie zachowuje. Zawsze była czuły, ciepły, ostatnio o głupiego calusa musze prosic. nie ma juz przytulania, spimy na dwoch brzegach łóżka. Sporo czasu spedza na naszej-klasie. A ostatnio znalazłam u niego drugi telefon ( taki na karte). Zaczynam podejzewac, ze kogos ma. Jednak z drugiej strony zastanawiam sie jak to mozliwe. W pracy nie ma szans na spotkanie sie z kims innym, a popołudnia i weekendy raczej spedzamy razem. Dwa razy w tygodniu chodzi na siłownie. Doszłam juz do takiej paranoii, ze wacham nawet jego ciuchy z siłowni, czy sa uzywane. Nie wiem co o tym myslec. Probowałam z nim rozmawiac, ale zbywa mnie - mowi, ze mecza go takie rozmowy. Mowi,ze mnie kocha.

Gość Dop****lam dziś każdemu
może panikujesz

Gość mnmnnnnlllll
A kochacie się?

Gość urządź dzień śledzenia
i wszystko bedzie jasne zaufanie zaufaniem ale wiesz... nikt potem nie musi o tym wiedziec jak troche poszpiegujesz

Gość julinka0808
Dwa miesiące temu przeszłam bardzo powazną operację ginekoloiczną. Niestety jeszcze z miesiąc nie mozemy sie kochac. Czasami zdaza nam sie jakis szybki "lodzik" i tyle. Szczerze mowiac, to mam nadzieje, ze to nie jest istotne. Bo jesli trzymiesieczna wstrzemiezliwosc, skierowała mojego meza w ramiona innej kobiety, to chyba zupełnie nie ma co mowic o miłosci.

Gość pinki777999

Gość julinka0808
"urzadz dzien sledzenia" juz urzadziłam i prawie nic. Wiem, ze na naszej klasie ogladał galerie paru lasek w wieku 19 do 24 lat :-( My mamy po 30. Telefon czysty.

Gość pinki777999
trzy miesiace bez seksu to dużo dla faceta.Jest akie powiedzenie ufaj i sprawdzaj

Gość pinki777999
może szczera rozmowa by cos pomogła powiedz co ci leży na sercu jak sie czujesz itd.

Gość julinka0808
pinki, ja juz probowałam z nim rozmawiac. Tak jak pisałam powyzej, on mowi, ze go meczy ten temat, a ja wymyslam. Kurcze, babska intuicja, mowi mi, ze nie wymyslam :-(

Gość pinki777999
pozostaje chyba czekać do momentu aż będziecie mogli się kochać

Gość vanessa89
Zagraj jego kartami - ty daj mu podowy do zazdrosci! ale tylko powody! Ja tak zrobiłam wystawiłam faceta na próbe ale okazało sie ze nie zalezy mu na mnie ... wiec odeszlam!!!

Gość julinka0808
Vanessa myslała o tym. Kocham go tak mocno, ze boje sie, sprobowac. Nie wiem co zrobiłabym gdybo okazało sie, ze mu juz nie zalezy.

Gość vanessa89
Mnie tez bylo ciezko! Do dzis jestem sama , ale zycie z takim czlowiekiem to byla meczarnia!

Gość vanessa89
Ja tez sie wachałam ale zrobiłam liste za i przeciw.To glupie ale takie proste rzeczy czasem wyjasniaja wszystko!Niestety wiecej bylo argumentów przeciw ale to zapewne dlatego ze bylam negatywnie nastawiona do naszego zwiazku od dłuzszego czasu bo wyczułam kłamstwo !

Gość julinka0808
Najdziwniejsze jest to, ze zaczynam tracic poczucie własnej wartosci. Jestem atrakcyjna kobieta, ale czuje sie fatalnie. Boje sie, ze tak mocno go kocham, ze z nikim juz nie bede umiała sobie ułozyc zycia.

Gość vanessa89
Nie pocieszy cie to co teraz powiem ale ja do tej pory jestem sama! Chociaz minelo pol roku nie chce nikogo poznac wiem ze juz przed nikim sie nieotworze tak jak przed nim ale mino wszysko niezaluje swojej decyzji!wole byc sama niz oszukiwana!

Gość pinki777999
nie przekreślaj od razu tego zwiazku jesli go kochasz i zalezy ci na tym małżeństwie to trzeba próbować wszystkiego.Spróbuj zrobic mu jakąś niespodzianke zaskocz go czymś, przygotuj romantyczna kolacje czy coś w tym stylu. Wtedy zobaczysz jakie sa jego reakcje jesli nie zauwazy że sie starasz i bedzie obojętny to bedziesz miała pewnośc że jest coś nie tak.

Gość vanessa89
Jeśli twoje poszlaki okaza sie prawda zosatw go od razu niezastanawiaj sie tylko poprostu go zostaw jesli jestes niezalezna finansowo odejdz bez słowa zmien numer i odizoluj sie od niego ! Jeśli mu zależy bedzie chcial zebys wrócila -ale nie daj sie złamac bedzie musial sie duzo nagimnasykowac zebys sie zgodzila chociaz wypic z nim kawe!

Gość vanessa89
pinki777999 ale oni spia prawie osobno !!