Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zet jak zeppelin

Znacie tusz, który nie skleja rzęs, ale je unosi, jest trwały i łatwo się zmywa?

Polecane posty

Gość zet jak zeppelin

?:)

Gość wiewiorkaaa
rimmel glam'eyes

Gość novva
Maybeline Define-a-lash (tak to się chyba pisze), taki w zielonej tubce, ma fajną gumową szczoteczkę :) polecam!

Gość SAE
wiesz, ja mogę ci polecić pewnien sposób. Dotychczas obojętnie czy malowalam się tuszem za 100zł czy za 20zł efekt był podobny. Ale teraz rozczesuje rzęsy przed malowaniem starą szczoteczką (umyta z innego tuszu) potem maluje je i znów rozczesuje, dlatego nie mam już skejonych rzęs!!!

Gość zet jak zeppelin
Hej, dziewczyny, używałam Glam'eyes i Define a lash- są do kitu. OBydwa tusze zostawiają grudki, bardzo usztywniają rzęsy i sa takie ciężkie:O Poza tym rozczesuje rzęsy., Chodzi mi o tusz, który się gładko rozprowadza na rzęsach, bez żadnych grudek i ich nie obciążą i nie obkleja. Świetny jest np. Bourjois Tallons Aiguilles tylko że jego sie strasznie trudno zmywa- mleczko albo płyn do demakijażu, potem się myję płynem micelarnym, a rano się budzę i mam podkowy pod oczami, a jak następnego dnia się nie maluje, tylko myje się rano i wieczorem, nawet po kolejnej nocy potrafię mieć podkowy pod oczami!:O A używam specjalnego płynu do demakijażu oczu Loreal, myję oczy specjalnie i nic:(

moim zdaniem Max Factor masterpiece, na 100% nie skleja rzes bo ma super szczoteczke. jest trwaly i latwo sie zmywa. :)

Gość zet jak zeppelin
Nie, tusze Max Factor mają straszna konsystencję, zostawiają grudki, wysychają po 2-3 tygodniach. Ostatnio miałam Masterpiece Max i wyglądałam po pomalowaniu się nim jaka jakaś kukła.

Gość zet jak zeppelin
Chodzi mi o tusz ze zwykłą szczotką, najlepiej długą i wąską. Ale żeby tusz był wysokiej jakości, a nie jakis kit obklejający rzęsy i ciężki. Nie chodzi o szczotkę, która rozczesuje, ale o tusz, który nie skleja i nie zostawia grudek. Wszystkie Max Factor, Loreal, Maybelline odpadają.

Gość GoshGosh
Tusz z firmy Gosh podkręcający. Unosi, łatwo się zmywa, ale jest trwały, nie osypuje się i nie rozmazuje nawet jak ćwiczę na siłowni i się bardzo spocę. Ok. 36 zł. Najlepszy jaki dotąd miałam.

Gość GoshGosh
Dokładna nazwa Gosh Flirty Curl :)

Gość zet jak zeppelin
ok, wypróbuję Dzięki:)

Gość tusz firmy
GIVENCHY kosztuje ok.120zl ale jest idealny!! a zmywa sie ciepla woda! tusz jest jaki chcesz: wydluzajacy o lekkiej, polplynnej kosystencji. ja jednak polecam parad'eyes uzywam go juz od ponad roku i jestem nim naprawde zachwycona. tussz nie pozostawia ZADNYCH grudek na rzesach i idealnie je rozdziela. naprawde polecam

Gość zigabajaa
ja moge polecić w 100% tusz do rzęs firmy INGLOT używam go juz bardzo długo i jestem z niego bardzo zadowolona . Cena jego równiez jest przystępna 18-20 zł

Gość a co sądzicie o nowym tuszu
Rimmel Volume Mousse?