Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zastanawiam sięteraz

czy jesli dziewczyna jest w clubie i pisze smsy gdzies to znaczy ze sie zle bawi

Polecane posty

Gość ahajohuheh
jesli cały czas, to możliwe

Gość czysta rasa BLOND
robi sobie alibi :P

Gość ceeeśma
To znaczy że myślami jest gdzie indziej :) i ta zabawa w clubie to nie frajda tylko przymus bo ona wolałaby być gdzie indziej i mieć lepsze zajęcie ...

naswietle sytuacje wieczorem rozmawiałem przez telefon z nią zaznacze ze pierwszy raz w zyciu , puzniej zapytała czy popiszemy ja odpisałem ze nie ma sprawy , napisała ze siedzi w clubie i juz tak piszemy ze sobą od 5 godzin tak jesen smesic co 20 minut. mam takie podejrzenie ze poprostu albo nie jest załadna i nie moze nikogo poderwać i sie nudzi ale z drugiej strony to by tam przeciez nie siedziała jak by było zle jej tam ps a głupio mi zapytac o jej nazwisko zeby sprawdzc jak wyglada na naszej klasie

no napisała ze ,, narazie pije i ze jest fajnie , ale puszczała sygnał jesli przez dłuzszy czas niec nie pisałem

Gość poketlo
to znaczy ze o tobie myslalam, moglo jej sie podobac, moze duzo razy tam byla i jakos nie przezywa wizyt tam, i po prostu myslala o tobie skoro sie nie znacie, to skad masz numer itp

Gość ceeeśma
No może dziewczyna jest zainteresowana znajomością z Tobą i tak drąży .Nie powiedziałabym że jest nie za ładna a prędzej że w domu siedzi a Tobie powiedziała żejest w klubie bo wtedy pokazuje ci jaka to ona rozrywkowa :)

Gość ceeeśma
a to znajomość jakaś czatowa - smsowa? Bo tak to wiesz wszystkiego możesz sie spodziewać ....

doładowywałem telefon przez internet jak nie przychodził smses zwrotny to sprwszdziłem numer i sie okazało ze sie pomyliłem i zadzwoniłem zeby wyjasnić sprawe z nadzieją ze ze ten ktoś zachowa sie uczciwie doładuje mój numer i ona odebrała i z tąd mamy swoje numery tylko ze ja zrobiłem pierwszy krok wystłając z neta sms z pozdrowieniami dla tajemniczej nieznajomej , puzniej zapytała czy sie poznamy no i tak piszemy ze sobą ps w tle było słychać sporo głosów i na pewno nie był to telewizor ps2 mieszkamy od siebie 538 km wiec znajomośc i tak z góry idzie na niepowodzenie

Gość ceeeśma
hmmmm to nie trać na sms jak to z góry przekreślasz. Ja bym sie w to nie bawiła bo po co ...chyba że na gg to z nudów kliknąć można i pogadać ale sms po nocach? Daj se luza