Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość czy to moze byc ciaza/

bojeeesssieeee

Polecane posty

okres spoznia mi sie juz tydzien, wg mnie szanse na ciaze sa nikle ale...miesiac temu okres spoznil sie z 2,3 dni, zazwyczaj mam regularny. przed tamtym okresem uprawialam seks ze swoim chlopakiem, nigdy nie skonczyl we mnie, ale chwilke robilismy to bez zabezpiecznia...no ale jednak ten okres sie pojawil..byl bardziej bolesny niz zawzyczaj,nie wiem czy to ma jakies znaczenie. od tamtego okresu kochalam sie tylko raz, wtedy nic sie nie moglo stac bo bylismy caly czas zabezpieczni, prezerwatywa nie pekla itp... pod koniec marca mielismy mala wpadke i wzielam postinor duo, okres dostalam w terminie. czy wziecie tego moze miec jeszcze jakis wplyw na cykl po paru miesiacach? no i teraz..od paru dni mam bolu w prawej dolnej czesci brzucha, czuje jakby tam bylo tak 'nagazowane'...,ogolnie dziwnie sie czulam, glowa mnie jakos bolala...no ale tez wczoraj wieczotem pojawialy sie bole takie jak zawsze mam przed okresem... dodam jeszcze ze ten miesiac byl dla mnie naprawde stresujacy. czytalam ze to tez moze miec wplyw na opoznienie okresu jednak mnie to igdy wczesneij nie spotkalo. dodatkowo tez przez jakis tydzien strasznie malo jadlam i schudlam z 2 kg... nie wwiem co mam mysklec, strasznie boje sie zrobic test... co wy o tym mysliscie? czy moge byc w ciazy? ;///

Gość a czemuuuuuuuuuuuuuuuuuuu
nie martw sie, nie jestes w ciazy - spoznia Ci sie od stresu i tego ze schudlas

Gość ja nie kapuję tego i już
No jaki problem kupić test ? ?????????????????????????????????????????????????

Gość ja nie kapuję tego i już
Od schudnięcia 2 kg okres się nie spóźnia. Stres, brak wypoczynku, nerwowy tryb życia, od tego i owszem. Na co czekasz? Tak Ci nie pomożemy:(

Gość motylek1234
Ja schudłam 3 kilo i okres mi zanikł na poł roku! wywołałam go ostatnio tabletkami antykoncepcyjnymi bo lekarz mi tak poradził wiec proponuje przytyć kochana kolezanko!

kupic test zaden problem..ale nie mam jeszcze na tyle odwagi..poczekam jeszcze pare dni, chcialam sie tylko zapytac co wy o tym myslicie?czym moze byc spowodowane to opoznienie;/