Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość MALENKA ISKIERKAAAA

CO O TYM SADZIC ??BYSCIE BYLI Z KIMS TAKIM ??

Polecane posty

Gość MALENKA ISKIERKAAAA

jestem z facetem 2 lata ... na poczatku seks byl co spotkanie i to w sumie nie jeden ale az 3 !! na dodatek ja mu robilam loda a on mi minetke i palcowke bylismy strasznie spragnieni swoich cial ! dwa zboki ! nic tylko seks nam w glowie ! pasowalo mi to bo ja jestem straszna nimfomanka ... a teraz po 2 latach od jakis hmm 4 dni mojemu facetowi sie nie chce :( mowi mi ze juz mu sie seks znudzil,ze nie chce mu sie ,bo nie samym seksem czlowiek zyje ... minetek nie chce robic bo mu sie nie chce a jak juz robi to szybko konczy bo mowil ze sie zmeczyl / jesli chodzi o seks to nusze go sila mamawiac ... a jak juz uprawiamy seks to po 3 minutach konczy a kiedys czekal za mna ... calowac i przytulac sie tez nie chce ale tego to on nie lubial nigdy ... co sie z nim stalo :(?? czy taki bedzie zawsze?? mamy dopiero 20 lat :( a on byl tylko tv ogladal jak do mnie przyjezdza i piwo chlal ;/ jak mi robi palcowke albo leze obok niego nago to widze ze mu stoi :( wiec dlaczego on taki sie zrboil :(?? mowi ze mnie kocha i wogole ale mowi ze nie chce mu sie juz seksu bo ile mozna :( ehh nie wiem co o tym myslec :(

Gość MALENKA ISKIERKAAAA
aramanda -Ale go kocham i nie chce innego :( monalisa74 - mowi ze i sie smieje jak o to pytam i wtedy mowi ze mam nie gadac glupstw :( i powiedzial mi wczoraj ze mam nie byc taka zboczona bo on woli jak dziewc zyna jest niedostepna bo lubi zdobywac w lozku :( a kiedys taka bylam ale na poczatku ...

Gość a ktorej....
20 lat i juz taki kurwiszon.... co sie dzieje

Nimfomania to choroba, którą się leczy :O A co do Twojego faceta... Napisałaś, że trwa do 4 dni... DOPIERO 4 dni :O Rozumiem jakby to trwało 4 miesiące... Daj mu żyć... Może ma złe dni Albo zapokaja go inna :P

nie chodziło mi o taką odmianę :P zaskocz go czymś, niech znowu odkryje te uroki seksu bo mozliwe, że kogoś ma no, albo jak powyżej, ma "złe dni"

Gość MALENKA ISKIERKAAAA
a ktorej.... - dlaczego kurwiszon ?? seks z ukochana osoba to chyba nic zlego nie ? nie moja wina ze on mnie tak podnieca ... panna em - no ja wiem :(( nie no ... chyba innej nie ma ;/ nie podejrzewam go o zdrade .. nie jego .nie ten typ ... aramanda- to co mam zrbic :(?

no ja Cie nie rozumiem kobito... piszesz, że go kochasz i nie chcesz innego, ale pytasz nas, `czy byśmy byli z kimś TAKIM?` Ej no weź, przecież seks nie jest najważniejszy w związku...

zapytaj go wprost, co się dzieje i powiedz, że argumenty typu `seks nie jest najważniejszy, nie chce mi się` do Ciebie nie docierają :O Powiedz, że się martwisz, iż już go nie podniecasz... Niech powie Ci prawdę

No własnie, może ograniczcie trochę ten seks i zacznijcie robić tez inne rzeczy, wychodzić gdzieś na imprezy, do kina czy gdziekolwiek :P

Gość MALENKA ISKIERKAAAA
panna em - no ja wiem ze nie jest najwazniejszy sama jeszcze niedawno mialam watpliwosci czy aby on nie jest ze mna tylko dla seksu :( ale on np. nie chce sie przytulac ani calowac :( juz taki jest od zawsze :( a mi tego zaczyna brakowac ale wiem ze on jz taki jest :( ale dogadujemy sie super! bylibyscie z kims takim ? co nie potrafie ucuxc okazac ale wiecie ze was kocha bo to czuc , ale ma problem z okazaniem ?

hmm... ciężko byłoby by mi być z kimś, kto nie okazuje mi uczuć, no należę do typu, który wręcz uwielbia przytualnki, buziaki, czułe słówka etc. Mój facet na szczęście o tym wie i sam ma podobnie. No to powiedz mu to wszystko, co piszesz nam, tutaj. Że brakuje Ci tej czułości

Gość MALENKA ISKIERKAAAA
panna em - wczoraj go spytalam a on na to ze nic ,ze po prostu ne chce mu sie ,ze nie samym seksem czlowiek zyje :( ja to rozumiem ,ale dziwi mnie jego zachowane bo kiedys to on byl ... demon seksu ;| moze dlatego kiedys taki byl bo to nasz pierwszy seks ... wczesniej z nikim ani on ani ja ... no nie wiem :( i powiedzial ze znudzil mu sie juz seks:(

Gość MALENKA ISKIERKAAAA
panna em - ja wytrzymywalam 2 lata ale zaczyna mi tego juz brakowac :( i o to najczesciej sie klocimy :( mowie mu to a on na to ze tego nie lubi i koniec :( ne zmieni sie :( a ja wlasnie jestem typem co kocha przytulanki ,czule slowka,caluski :( eh :( a gdyby Twoj facet taki byl ? ale bys wiedziala ze Cie kocha ale nie okazywalby tego .. to co bys zrobila :(? byla z nim czy rozstala sie? eh :(

Gość kropaaaaa
ja bym nie byla z kims kto nie lubi sie calowac i tulic to po pierwsze a po drugie w wieku 20 lat to on powinien tryskac energia i byc demonem w lozku a nie kloda. Odpowiadajac na twe pytanie: nie bylabym z kims takim i znalazlabym sobie bardziej namietnego faceta z doswiadczeniem

Gość kropaaaaa
pomysl co bedzie za kilka lat?? dwudziestoparoletni dziadzius ze sflaczalym kutaskiem. A moze on bierze sterydy??

Nie potrafię Ci odpowiedzieć na to pytanie :( Ale kilka razy kłóciłam się o to z moim parnterem, jak miał gorsze dni i nie okazywał mi tej czułości... Była wtedy strasznie zła i chciałam odejść... To trwało najwyżej 3 dni

Gość MALENKA ISKIERKAAAA
kropaaaaa - no wlasnie i ja mam juz tego dosc :( myslalam czy zerwac ale kurcze .. nie potrafie ;( nie umiem :( wiem ze bym cierpiala :( a gdyby Twoj facet taki byl ?? to co bys zrobila :(? zakladajac ze juz z nim jestes i on nie lubi sie calowac i nagle Ci to przeszkadza :(?? nie bierze sterydow bo jest chudy jak patyk ;/

Gość MALENKA ISKIERKAAAA
panna em - eh :( ja sie z nim czesto o to kloce .. i tez grozilam ze odejde a on na to ze z takigo powodu chce odejsc,ze widocznie go nie kcham skoro tylko na calowaniu mi zalezy ;/ a ja mu mowie ze calowanie to okazywanie uczuc ! a on mowi ze przeciez wiem ze mnie kocha i przesadzam :(( a ja zauwazylam ze kiedy leze obok nego spokojnie i wogole nie garne sie na sile do calowaina i nie interesuje sie nim to ... on wtedy sie przytula do mie :(

Gość kakakaa
Panna, wszystko w nadmiarze może się przejeść. Facet ma już dość seksu z tobą. Jesteś zawsze pod ręką, zawsze napalona, zawsze rozkładasz nogi - no to mu sie znudziło. Sorry, ale tak to działa. Ten związek się wyczerpał. A na drugi raz trzymaj nogi razem i czasami udawaj niedostępną, będziesz dłużej smakować.

Gość kropaaaaa
no ja bym szczerze z nim porozmawiala a jesli toby nie pomoglo tobym zrobila sobie z nim przerwe

Gość kakakaa
Im bardziej będziesz go naciskać tym gorzej. Wyciągnij z tego wnioski. Wiesz, życie z kimś to nie tylko seks. I sorry, może się zdarzyć w życiu że będziesz jakiś czas sama, i co wtedy Jak sobie poradzisz ze swoim popędem? Będzie gwałcić facetów po bramach?

Gość kakakaa
Poza tym wiesz, jak ty robisz problem z 4 dni bez seksu, to ty masz problem.

Gość MALENKA ISKIERKAAAA
kakakaa-wiem wiem moze rzeczywiscie przesadzilam :( juz tak nie bede robic :( ale kiedys bylam kloda w lozku i narzekal ;/ i jak tu facetowi dogodzic ;/ jak kloda to zle ,jak ciagle seksu chce to tez zle ;/ kropaaaaa - pogadam z nim raz jesxcze :( bo jak on nie okazuje mi milosci to kurcze :( czuje sie jak jego kolezanka a nie ukochana dziewczyna :(

Gość kakakaa
Wiesz, bo umiar i złoty środek jest zawsze najlepszy.

Gość kropaaaaa
najwazniejsza jest szczera rozmowa, moze nie dopasowaliscie sie temperamentami, musisz mu wszystko powiedziec to co nam tutaj....

Gość kakakaa
Poza tym - pisałaś na tym drugim wątku - jak tylko siedzicie w domu na okrągło ze sobą, to zabiłoby to każdy zwiazek.

myślę, że najlepiej zrobisz, jak zastosujesz metodę olewania. Nie przytulaj się, nie całuj, nie odzywaj się zbyt często, nie proponuj seksu, nie używaj miłych słówek a sam przyleci ;)

Gość MALENKA ISKIERKAAAA
kakakaa - no wlasnie :( i mnie nudzi to siedzenie w domu ;/ bo ile mozna ;/ kurcze czuje ze ten zwiazek sie wypala ;( jak to uratowac ;(?? kropaaaaa - no dokladnie eh :( pogadam z nim :(( on mi powiedzial ze nie chce sie rozstac ze mna nigdy :( wiec niecg sie zmieni bo nie daje rady juz :(