Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość MALENKA ISKIERKAAAA

NIMFOMANKA !!!! I .... KLODA W LOZKU /

Polecane posty

Gość MALENKA ISKIERKAAAA

jestem z facetem 2 lata ... na poczatku seks byl co spotkanie i to w sumie nie jeden ale az 3 !! na dodatek ja mu robilam loda a on mi minetke i palcowke bylismy strasznie spragnieni swoich cial ! dwa zboki ! nic tylko seks nam w glowie ! pasowalo mi to bo ja jestem straszna nimfomanka ... a teraz po 2 latach od jakis hmm 4 dni mojemu facetowi sie nie chce :( mowi mi ze juz mu sie seks znudzil,ze nie chce mu sie ,bo nie samym seksem czlowiek zyje ... minetek nie chce robic bo mu sie nie chce a jak juz robi to szybko konczy bo mowil ze sie zmeczyl / jesli chodzi o seks to nusze go sila mamawiac ... a jak juz uprawiamy seks to po 3 minutach konczy a kiedys czekal za mna ... calowac i przytulac sie tez nie chce ale tego to on nie lubial nigdy ... co sie z nim stalo :(?? czy taki bedzie zawsze?? mamy dopiero 20 lat :( a on byl tylko tv ogladal jak do mnie przyjezdza i piwo chlal ;/ jak mi robi palcowke albo leze obok niego nago to widze ze mu stoi :( wiec dlaczego on taki sie zrboil :(?? mowi ze mnie kocha i wogole ale mowi ze nie chce mu sie juz seksu bo ile mozna :( ehh nie wiem co o tym myslec :(

Gość lslslslslsls
Lasensja, ile razy założysz jeszcze ten sam topik???

Gość doradzacz
wyczerpaliście limit 🖐️

Gość faafmmm
Nie wiesz co o tym myśleć? To dziewczę proste: facet się tobą znudził i tyle. Trudno sie zresztą nie znudzić pannicą, która zawsze ma ochotę. Przejeść się można dość łatwo nawet najlepszą czekoladą, czyż nie?

Gość MALENKA ISKIERKAAAA
faafmmm - ehh to o ja mam zrobic :(?? uspokoic sie troche :(??

Gość faafmmm
Masz przyjąć do wiadomości, że nie kręcisz już faceta, że związek się wypalił i poszukać sobie kogoś innego. A jak już znajdziesz, to nie rozkładaj nóg za każdym razem jak go widzisz.

Gość owszem...
wszystko się kiedyś nudzi :o i pewnie mówi prawdę, że kocha, tyle ze u facetów seks ma często niewiele wspólnego z miłoscią.

Gość bitsy
a jak jeszcze spedzacie czas? poza tym seksem i ogladaniem tv przy piwie:o tzn chodzi mi o to co czesto robicie a nie jakies wyjscia do kina raz na dwa miesiace

Gość MALENKA ISKIERKAAAA
bitsy - hmm .. siedzimy u mnie w domu bo on jest straszny domownik a ja przeciwienstwo i bym chciala gdzies wyjsc no ale musze siedziec w domu z nim .. jest strasznie wstydliwy ... niesmialy .. ale i tak go kocham mimo tego :( a dogadujemy sie ekstra ! smiejemy sie ciagle ...

Maleńka Iskiero, proponuję żebyś dała mu trochę odpocząć. \"Wypość\" go trochę. Powinno pomóc. Na przyszłość starajcie się rzadziej uprawiać seks.

Gość hmm to jak sie poznaliście
skoro jest tak strasznie nieśmiały.. :D

Gość MALENKA ISKIERKAAAA
oprócz sexu i piwa, to z parę razy bylismy na podwórku.

Gość MALENKA ISKIERKAAAA
hmm to jak sie poznaliście - na fotce hehe ;)) ta nizej sie podpisala pode mnie ;/ to nie ja pisalam ;/

Gość bitsy
hmm pomysl moze o czyms w rodzaju wspolna jazda na rowerach czy rolkach taki wysilek fizyczny na swiezym powietrzu napewno lepiej wplynie na wasze zycie niz siedzenie przed tv;)