Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zszokowana22

geremek zginal w wypadku samochodowym

Polecane posty

Gość ta fotka
jakbysmy sie cofneli z 50 lat do tylu:D toz to jakas przodownica pracy:classic_cool:

Myrevin - wolno Ci miec swoje zdanie. Hajka - sluchać nie.Oglądać przy wyłączonym dźwieku :-p

Gość teorie spiskowe hehe
"jedna i druga do gazu TAJNE PRZEMÓWIENIE JAKUBA BERMANA DO ŻYDÓW W POLSCE " Takie tajne, że aż na forum :D Reszta też chyba tak samo wiarygodna - nie ma to jak teorie spiskowe. ;)

Co to jest głupota ? Co to jest mądrość ? Nawet tu na bardzo tolerancyjnym jednak forum .. moderatorzy tego nie rozróżniają.. wg mnie oczywiście. No i co osąd mam zostawia ludziom podobnym do Geremka ? No nie rozśmieszaj mnie.

Gość antekkk
Nasz forumowy matołku osądów ludzi "niepodobnych do Geremka" można dziś zebrać na pęczki. Wysil sie i zacytuj Kaczyńskiego, Putre, Bielana, Libickiego a nie swoje odwieczne żale.

Gość co na to twoje sumienie
juz koniec bluzgów?

Gość michalinaN
Dla tych,którzy podzielali pogądy polityczne Geremka - był wielki. Dla mnie nie był - aleo zmarłych źle nie powinno się pisać. Moim zdaniem ludze po 70 r.ż. nie powinni prowadzić samochodu, ponieważ stwarzają zagrożenie na drodze dla innych użytkowników. Latka lecą i wiadomo, że refleks, zdrowie już nie to.