Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 CO MAM ZROBIC

POMOCY!!!! niech kazdy sie wypowie

Polecane posty

Go艣膰 CO MAM ZROBIC

Jestem ze swoja ukochana od ponad roku...wczoraj jak u niej siedzialem to rozmawialismy o jej bylym przez jakis czas a potem...zaczelismy sie kochac,kiedy to w pewnym momencie powiedziala do mnie kuba(imie jej bylego)...po czym uciekla do kuchni i zaczela plakac bo widziala ze popelnila blad a ja wyszedlem mowiac ze to koniec...Co mam robic..??

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 olej ja - ona mysli o nim
moze dalej go kocha

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 no c贸偶 nic mi艂ego
Ale mo偶e po prostu zadzwo艅 do niej i spytaj czy mo偶esz przyj艣膰 jak zwykle o pi膮tej. Je艣li chcesz by膰 szlachetny to nie wspominaj o pomy艂ce. Bo z twoich s艂贸w rozumiem, 偶e nie chesz zrywa膰 tylko tak pod wp艂ywem wzburzenia rzuci艂e艣. Pr臋dzej czy p贸藕niej ona pewnie sama nie wytrzyma i b臋dzie chcia艂膮 ci si臋 wygada膰 i wyp艂aka膰 po babsku.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 CO MAM ZROBIC
oczywiscie ze nie chce tego konczyc ale strasznie mnie to zabolalo...

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 no c贸偶 nic mi艂ego
mo偶e go kocha :-O , ale ja stawiam raczej na to, 偶e rozmowa wyzwoli艂a jej dawne emocje i tak wysz艂o bo przecie偶 ona si臋 z nim nie spotyka od ponad roku, czy偶 nie??

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 carrie22
prowokacja jak nic:D Na pewni w takiej sytuacji nie zaczelaby plakac:O

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 no c贸偶 nic mi艂ego
Nie chcesz ko艅czy膰, wi臋c spotkaj si臋 z ni膮 i daj jej szans臋 na przeprosiny. Pewnie b臋d膮 w艣r贸d 艂ez.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 no c贸偶 nic mi艂ego
jak si臋 spotkacie mo偶esz jej powiedzie膰: Zrani艂a艣 mnie wczoraj. i pogadacie sobie

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 CO MAM ZROBIC
to jest troszke inna sytuacja...ja mam 21 lat ona 30 lat ale nie widac tej roznicy...on byl jej mezem jakies ale jakies 4 lata temu wzieli rozwod...onie sadze zeby go kochala bo ma z nim same problemy...maja wspolne dzieci a on wiecznie ma problemy z p艂aceniem alimentow...z nami jest tak ze ja przy niej wydoroslalem a ona przy mnie stala sie wiekszym dzieckiem...sadze ze dopelniamy sie pod kazdym wzgledem a ten zwiazek jest naprawde powazny...pomagam jej z dziecmi itp..jest bosko..ale wczorajsza sytuacja naprawde mnie zabolala i zastanawiam sie czy bylo to wlasnie spowodowane tym ze wczesniej o nim rozmawialismy czy czyms innym

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 CO MAM ZROBIC
msz racje ale ja chyba poczekam az ona sie pierwsza odezwie...jestem ciekawy czy to zrobi..jelsi tak to napewno jej nie odepchne ale musze zobaczyc jak sie zachowa i co powie...A O CO CHODZI CI Z TA PROWOKACJA??

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 no c贸偶 nic mi艂ego
Zdaje si臋, ze nie umiesz czyta膰 ze zrozumieniem :-(

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 CO MAM ZROBIC
czytam czytam...ale ciezko mi z tym wszystkim

Udost臋pnij ten post

mysle ze powinienes ty isc do niej i zaczac rozmowe;-) ona wie ze popelnila,,gafe\'\'mowiac do ciebie jego imieniem-raczej go nie kocha -skoro ma same problemy,ale zawsze bedzie o nim myslec jako o ojcu jej dzieci;-) i tylko w ten sposob. pisze to jako matka corki ktora wychowuje sama ,patrzac na corke czesto wspominam jej ojca-chociaz ten juz nie zyje;-) to ze sie przejezyczyla moglo byc skutkiem rozmowy o nim a nie tego ze o nim mysli;-) zachowaj sie dorosle i idz do niej w odwiedziny;-)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 porozmawiajcie...
ale tak calkiem na spokojnie, jak opadna Wam emocje...

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 jozefina b.
chlopaku dam ci przykald na przejezyczanie jaki sama popelnilam: pracuje w innej formie ale zalozmy ze pracuje dla Dody i jestem jej menadzerka ..... ale gadamy soebie z kolega na temat jej najwiekszej konkurentki Edzi i ciagle mowim:a ta Edzia to to, ta Edzia to tamto..... nagle dzowni telefon a ja: dzien dobry tu manager Edzi popelnilam AUTENTYCZNIE tego typu blad ... wymienilam nazwe konkurencji, czy to nie jest szok i wstyd ? wy- przez to ze gadaliscie o tym chlopaku wprowadzilismice do jej podswiadomosci jego imie ..i po prostu jej sie wypsnelo... moja rada: nie gadac o bylych przed sexem

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 CO MAM ZROBIC
troche mnie pocieszyliscie...a swoja droga to gadanie przed seksem nie bylo zamierzone bo sam stosunek wyszedl mi dosc spontanicznie

Udost臋pnij ten post

mi czasem w ostatniej chwili zdarza sie ugryzc w jezyk i nie powiedzic do mojego obecnego chlopaka imieniem bylego..a wcale go juz nie kocham..:)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 CO MAM ZROBIC
niunia mi sie tez to zdarzalo ale tylko wtedy kiedy bylem w jednym zwiazku po drugim...tez tak mialas..?? a to jest troszke inna sytuacja bo jestemy ze soba juz jakis czas

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 orliczka
pewnie dosz艂o do zblizenia z tym kuba i wstydzi sie o tym powiedziec

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 bdbfbdfb
No skoro ka偶dy ma si臋 wypowiedzie膰 to ja - jako kobieta, nienaiwna i niem艂oda - uwa偶am tak: NIE ODZYWAJ SI臉 DO NIEJ P脫KI SAMA NIE B臉DZIE CI臉 PRZEPRASZA膯, potem zr贸b co uwa偶asz.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 kr贸tko powiem
jak babka jest dumna to sie nie odezwie. Przecie偶 jej powiedzi膮艂, ze to koniec. W dodatku jest starsza wiec pewnie uwa偶a 偶e i tak stoi na gorszej pozycji. Odezwij si臋 pierwszy do niej.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 kr贸tko powiem
Aha, tez jestem kobieta nienaiwn膮 i niem艂od膮 juz 馃槶

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 CO MAM ZROBIC
orliczka zasmuci艂膮s mnie...myslisz ze jest naprawde taka opcja zeby sie do siebie jakos zblizyli??troszke mnie to martwi

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 CO MAM ZROBIC
juz sam nie wiem co mam robic....:(

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 CO MAM ZROBIC
odezwac sie do nieh czy nie??Wczoraj wieczorem napisala mi eske ze to ze sie nie odzywa to nie znaczy ze odpuscila tylko daje mi czas do zastanowienia sie nad tym wszystkim

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 czyli jej zalezy
a pi艂eczka jest na twoim boisku juz. tylko co艣 mi si臋 wydaje, ze czeka艂es na podobny pretekst, zeby sie z tego zwiazku wypl膮tac. :P nie艂adnie.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 aga rozraga
S艂uchaj mnie tez kiedys zdarzy艂o si臋 zwr贸ci膰 do ch艂opaka imieniem by艂ego a to dlatego 偶e by艂am z nim d艂uuugo i po prostu jako艣 przyzwyczai艂am sie do imienia. Natomiast wiem tez 偶e m贸j by艂y do swojej obecnej 偶onki tez na pocz膮tku m贸wi艂 par臋 razy "Aga" a ma na imie Ania...i te偶 mia艂 drak臋 z tego powodu. Ot, kwestia przyzwyczajenia, niekoniecznie uczuc do by艂ego partnera.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 bdbfbdfb
Aha... No to taki esemes oznacza "prosz臋 odezwij si臋 i daj mi szans臋". Skoro dosta艂e艣 esa to teraz pora na tw贸j ruch. A swoj膮 drog膮... sama mam 30 lat... nie rozumiem po co ci taka kobieta, o tyle starsza, i po co ci wychowywanie cudzego dziecka. A ju偶 szczeg贸lnie ona wydaje mi si臋 popaprana emocjonalnie skoro taki ch艂opiec jak ty j膮 zainteresowa艂 i zawraca mu g艂ow臋.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 CO MAM ZROBIC
nie mysle o tym ze musze zajmowac sie jej dzieckiem...poza tym jestesmy szczesliwi i nasza roznica wieku nie jest widoczna na codzien...moze za jakis czas zauwaze ze to byl b艂膮d ale poki co dlaczego nie moge byc z nia szczesliwy...tylko ten incydent mnie tak zabola艂

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 CO MAM ZROBIC
no to co odezwac sie czy poczekac jeszcze troszke...

Udost臋pnij ten post