Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość CO MAM ZROBIC

POMOCY!!!! niech kazdy sie wypowie

Polecane posty

Gość CO MAM ZROBIC
DO WKURZONEJ-to powiedz mi co ja mam zrobic?? tak obiektywnie...osobiscie czuje ze to przez to ze rozmawialismy wczesniej o nim ale badz co badz mile to nie bylo

Gość CO MAM ZROBIC
sory ale nawet nie wiem co to znaczy...moze jasniej??

nic Ci nie doradze bo Cie nie znam i uwazam ze takie sprawy rozwiazuje sie we dwoje a nie pytajac ludzi na forum. JEdna osoba powie Ci zerwij a druga powie pogadaj, ale to i tak Ty zdecydujesz, bo lepiej znasz sytuacje od osob ktore poczytaly Twoje problem miedzy jednym a drugim tematem.

Gość CO MAM ZROBIC
wkurzona masz racje ale chyba na okres podejmowania decyzji chcialem zajac sie czyms innym i moze anonimowo posluchac rad osob ktorych nie znam

Gość CO MAM ZROBIC
kusi mnie kusi zeby sie odezwac ale sam nie wiem

Gość CO MAM ZROBIC
smieszy Cie ten temat??

Gość CO MAM ZROBIC
wczoraj do mnie zadzwonila wiec chyba sie z nia spotkam i pogadamy...co Wy na to??

"zaczelismy sie kochac,kiedy to w pewnym momencie powiedziala do mnie kuba(imie jej bylego)..."- oj tam nie histeryzuj autorze, każdemu mogłoby sie pomylić:D

Gość CO MAM ZROBIC
no to powiedz mi co mam robic...

Gość CO MAM ZROBIC
olać to czy sie tym przejmowac??

Gość CO MAM ZROBIC
tylko ze to bylo tak ze ja z nia o nim gadalem a potem sie zaczelismy kochac i na samym pocczatku ona powiedziala do mnie ze cos tam kuba...wiec nie wiem

Gość de.molka
zachowales sie sztywno...bylo w tym momencie na jej "kuba" rzucic dowolne imie damskie (np. tak, beatko) i wszystko skonczylo by sie zartem, a teraz to juz dramat do kwadratu...takie rzeczy sie naprawde zdarzaja i o niczym tak naprawde nie swiadcza

Gość noxxxman
Ja bym się już więcej do niej nie odezwał i szukał sobie nowej - nie kocha cię to proste jak drut a jeśli tego nie widzisz to jesteś frajerem

Gość CO MAM ZROBIC
widze ze zdania sa podzielone....

Gość szczerze mowiac
ja takze miewam takie wpadki ale nigdy w stosunku do osob, na ktorych mi zalezy; daj sobie czas...

Aj musialo zabolec.. rozumiem Cie ale moim zdaniem powinienes z nia porozmawiac.. pozwolic sie wytlumaczyc.. szczerze mowiac bylam kiedys w podobnej sytuacji: tuz przed seksem rozmawialam ze swoim chlopakiem o moim dobrym znajomym (miedzy nami do niczego nigdy nie doszlo ) i tez przy szczytowaniu wyszeptalam jego imie chodz w cale " nie mialam go przed oczami".. moj chlopak wie ze ja strasznie roztrzepana jestem i po chwilowym dasaniu sie wybaczyl mi ;)

Gość CO MAM ZROBIC
na szczescie nie powiedziala tego podczas szczytowania tylko na samym poczatku...inaczej byloby mi trudniej

Gość CO MAM ZROBIC
spotkalismy sie,wybaczam jej to...jest tego warta...jest warta tego ryzyka ale mam nadzieje ze sie nie zawiode na niej...