Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bbb..

problem z siostra

Polecane posty

Gość bbb..

mam 28 siostra 3 lata mlodsza mimo tego odczuwam ze jest zazdrosna o wiele rzeczy. Tzn kupilam jakis ciuch czy buty i wg niej te buty nie sa ladne po czym chce je ubierac tzn po jakims tam czasie chce pozyczyc lub czesto twierdzi, ze malpuje od niej zakup tego czy tego. Niby robi za cichutka , milutka , dowcipna z takim pazurkiem dla znajomych a ze mnie czesto drwi np w kwestii jazdy samochodem. Nie widziala, a twierdzi, ze nie potrafie cofac niby w zartach ale chce ukasic. Nie umiem tego opisac ale czuje jakby mi chciala wbic szpilke mimo ze to wyglada jakby zartowala. Ma ktos tak czy moze ja przesadzam?

Gość hdmhdfdfdlddf
Ja mam 4 siostry a ja jedem chłopak jest wesoło

Gość jozefina b.
mowisz jej dac odczuc ze jestes po jej stronie a nie po przeciwnje pozycz jej czasme ciucha albo nawet kup jakis kosmetyk - moze jej ta zazdrosc przejdzie mys z siostra sie tluklysmy i wszytsko ...ale takich jazd nie bylo ... to przegiecie - jestescie rodzina

Gość bbb..
myslisz ze przegina? wiesz to niby w zartahc z jej strony taka chec wyprowadzenia mnie z rownowagi ona wie ze ja sie szybko zloszcze a zloszcze sie bo mnie to draznie ten jej sposob mowienia do mnie taka lekka drwina i ja to wyczuwam jako zazdrosc

Gość jozefina b.
a od dawana tak ma ? jest w wieku dojrzewania? pewnie jzu to slyszalas, ale jako starsza i madrzejasz musisz cos z tym zrobic ... najgorsze to odpowidac tym samym, bo zacznie sie wojna, ale nie mzoesz tez pokazac ze ejstes nikim i ze bedzie miala nad toba przewage

Gość bbb..
ma 25 lat

Gość bbb..
u nas jest tak, ze mozemy rozmawiac ze soba ale czesto o tym co sie dzieje u innych tzn opowiadamy sobie co sie dzieje w rodzinie czy u znajomych ot takie babskie ploteczki natomiast problemem jest to, ze ona malo mowi o swoim zyciu tzn ja wlasciwie nawet nie wiem czy ona ma faceta , ja chyba tez mam troszke z tym problem jakas blokada jest chyba.

Gość bbb..
no wlasnie ja duzo mysle jak to rozwiazac, nie lubie byc zlosliwa ale czasem zmusza mnie do tego by odpowiedziec tym samym. Niby wszystko ok normalnie rozmawiamy ale ja dostrzegam wiecej

Gość bbb..
i najgorsze jest to , ze ona probuje pokazac ze jest lepsza robi to dyskretnie ale umiejetnie :( wszyscy mysla jaka ona zaradna i z poczuciem humoru podczas gdy ja wyczuwam ze nie ma wobec mnie dobrych intencji czy szczerych

też mam siostre młodszą, bardzo ją kocham i nie posądzam, że chciałaby świadomie sprawić mi przykrośc...ale też czasem drażni mnie, kiedy się wymądrza...skromna na pewno nie jest..uważa się za mądrą i zaradną życiowo a wciąż mieszka z rodzicami i oprócz pracy nie ma żadnych obowiązków...czasem ją ściągnę do parteru tak ironicznie a ona wszystko bierze do siebie i się obraża...w kazdy razie staram sie traktować to z przymrużeniem oka. Ciuchów moich nie krytykuje ani nie pożycza, bo nosimy zupełnie inny rozmiar i inny mamy styl :)

Gość bbb..
Vinga ja czasem tez probuje ja zgasic ale szczerze mowiac nie chce tego chcialabym zebysmy mogli ze soba o wszyskim rozmawiac ale ona ma blokade, nie mowi o uczuciach powie o tym co sie dzieje w pracy, u kolezanek ale na tematy bardziej osobiste nie za to lubi sie podsmiewywac i pewnie inni uwazaja ze to jst fajne lubia ja za inteligentne docinki bo jest inteligentna osoba ale ja wyczuwam cos wiecej