Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość emotikonaax3

Piercing

Polecane posty

Gość emotikonaax3

Cześć, nigdy nie miałam nic przekłuwanego, oprócz uszu. Chciałabym się zapytać, gdy robi się kolczyki, to czy są jakieś znieczulenia? Jeżeli tak to ile kosztują? Czy to dobry pomysł?

Oczywiscie w gabinecie przekluwaja ze znieczuleniem, wiec nie musisz sie obawiac :) Ceny sa rozne, Zwykle wahaja sie od kilkudziesieciu do kilkuset zlotyc, lecz zaleza od miejscowosci i oczywiscie od tego w jakim miejscu chcesz miec kolczyk. Czy dobry pomysl to mozesz wiele odmiennych zdan uslyszec. Jedni sadza, ze to bardzo modne i podkresla ich osobowosc. Na pewno niezbyt ladnie wyglada jesli ktos ma nadmiar kolczykow. Wg mnie piercing nie jest czyms najlepszym - slyszalam o osobie, ktorej przekluta brew zaczela opadac :/ Jedyne o czym pamietaj: jesli chcesz miec nowy kolczyk - przekluj w jakims pewnym, znanym, polecanym gabinecie - tam gdzie bedziesz miala pewnosc, ze sprzet jest sterylizowany i zapewnia Ci fachowa obsluge

jakie znieczulenie? Nie stosuje się znieczuleń, bo nie są potrzebne. Przecież przekłucie trwa kilka sekund. Ja jestem jak najbardziej za i z pasją znajduje na swoim ciele coraz to nowe miejsca do przekłucia.

Straszny_kocur widac, ze masochista z Ciebie skoro dajesz sobie przekluwac bez znieczulenia......... :D

ale ja nie wiem o jakie znieczulenie może chodzić. Ja się przekłuwam w Kult Tattoo w Krakowie i tam nie stosują znieczulenia, bo nie ma takiej potrzeby.

Gość Atena 03
Znieczulenia?????Ja przekuwalam jezyk czy pepek i nie mialam znieczulen.To przeciez jest chwila i czlowiek nie wie kiedy ma przeklute.

Gość Słonko.
ja robiłam sama w nosku. ślicznie to wygląda taka cyrkonia. mnie osobiście nie bolało . ;)

Te znieczulenia w sprayu to pic na wodę :) mają tylko uspokoić naiwnych klientów, którzy boją się widoku igły. Przekłucia przecież i tak nie bolą :) A to "znieczulenie" i tak nic nie daje :)