Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość widi24

pomozcie

Polecane posty

Gość widi24

ja zwariowalam!! zauroczylam sie w swoim przyjacielu...i popadam w jakis dziwny stan..pisze z nim na komunikatorze i napisze cos a potem mysle czy dobrze napisalam,czy oby napewno zle nie zrozumial,czy czegos glupiego nie napisalam!matko..ja zwariuje...od 4 lat zalezy mi na kims mega powaznie i popadam w histerie...aaaaaaaaaaaaa

Gość bombonierka....
ja też zauroczyłam się w swoim przyjacielu :(

Gość widi24
ale my piszemy tylko na tlenie,bo mieszka na drugim koncu Polski a mi odwala:(nie wiem co sie ze mna dzieje:(Boze:(

Gość widi24
hmm :(

Gość bombonierka....
a my tylko na gadu gadu i rozmawiamy na skype,nawet nigdy sie z nim nie spotkałam. Znamy się 5 lat... Mój związek się rozpadł i zaczęłam myśleć o moim przyjacielu jako o facecie, a nigdy tak do tego nie podchodziłam. Czuję się cudownie gdy go słyszę, cieszę się jak głupia, za dużo o nim myślę...

Gość bombonierka....
a on ma kogoś? jak on Cię traktuje?

Gość widi24
my tez tylko z neta,a znamy sie 2,5 a zauroczylam sie hmm kilka miesiecy temu..Boze ja zwariowalam:(ciagle mysle czy oby nic glupiego nie napisalam,a jak cos napisze to mysle czy glupio nie zabrzmialo,zle nie zrozumial.ehh

Gość widi24
mial dziewczyne,rozstal sie z nia..a traktuje mnie hmm z tego co pisze to lubi mnie bardzo a czy kocha to nie wie:)bo ostatnio glupio wyjechalam ze czuje sie niekochana i nielubiana:P to mi odpisal ze lubi i to bardzo a czy kocha to nie wie.. dzis bylo ok,wszystko ladnie,ale weszlam na neta,napisalam do niego i zmienil opis tez dotyczacy mnie a ja na koniec powiedzialam ze ten drugi jest ladniejszy i kurcze gryze sie czy glupio nie powiedzialam...smieszny problem,no ale :(ostatnio ciagle mam brak jego i swiruje

Gość bombonierka....
u mnie to jest bez szans... muszę to zwalczyć w sobie

Gość widi24
jak sie pozbyc tych mysli?ze zle napisalam,ze nei lubi,ze zle mnie odbierze,ze np jak pojdzie to ze mu przeszkadzam.?popadam w paranoje:)

Gość widi24
u mnie tez nie ma szans...on moze miec kazda dziewczyne,a nie mnie taka zwykla,ani ladna ani niezwykla ...pozatym mieszka na drugim koncu Polski i nawet nie wiem czy czuje cos do mnie:)

Gość a ja poznalam tez kolesia prze
z gg ale jest z drugiego konca Polski, na gg nie mozemy sie dogadac ale jakdzwoni to rozmawia nam sie fajnie..i co ja mam począć:D ehh

Gość bombonierka....
ile macie lat?

Gość widi24
ja 18,on 21

Gość a ja poznalam tez kolesia prze
ja i on po 18 ;p

Gość widi24
ale ja to jestem glupia:(teraz bede sie caly wieczor gryzla ze glupio cos napisalam,i ze nie lubi:(zachowuje sia jak dziecko i cholera nie wiem co sie ze mna dzieje;(do tej pory nic mi nie bylo,normalnie sie zachowywalam a teraz :(ehh