Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość liliana.

niech mnie ktoś uspokoi...

Polecane posty

Gość liliana.

od jakiś dwóch tygodni współżyję z moim chłopakiem (mój pierwszy partner), zawsze zabezpieczamy się prezerwatywami, nigdy żadna nie pękła. jednak przed naszym pierwszym razem trochę nas poniosło. włożył \'go\' do połowy, ale się opamiętaliśmy i do niczego więcej nie doszło. to były moje płodne dni... no a teraz oczywiście spóźnia mi się okres. zawsze miałam regularny co 25 dni. ostatnio trochę się wydłużył do 29. wiem że dwa dni opóźnienia to nic takiego, ale bardzo się denerwuję. od kilku dni pobolewa mnie brzuch (w dolnej części) i pojawiła się też jakaś biała wydzielina, która ma nieprzyjemny zapach. nic mnie nie piecze i jest jej niedużo, ale to zawsze trochę niepokoi. poza tym ustąpiła tak typowa dla mojego cyklu bolesność piersi tuż przed kresem... jutro wyjeżdżam i nie będę miała jak pójść do lekarza. nie wiem co mam robić. czekam na ten okres jak na zbawienie...

Gość test sobie zrob...
jak masz jakas nieprzyjemnie pachnaca wydzieline to moze to oznaczsc jakies zapalenie..a im wiecej bedziesz o tym myslec to dluzej bedziesz czekac na okres. daj na luz. nie ma tak od razu objawow ciazy, wiec spokojnie :)

Gość pauliiiniuusiaaa
Niby zajście w ciąże w taki sposób to musiałby być pech.. i jakiś niby cud. Ale.. właśnie ale.. Włożył do połowy, a co jeśli miał prejakulat na nim? A Ty piszesz,że miałaś płodne-to nieciekawie. Szanse na ciąże i tak bardzo małe, bo nie popadajmy w paranoje- potrzebny jest cały wytrysk.. albo właśnie najbardziej płodny dzień, w którym płodny śluz pomógłby plemnikom z prejakulatu dojść do jajeczka i je zapłodnić. Uspokoić Cię może fakt,że podobno tylko 30 % mężczyzn ma w tym płynie przed wytryskiem plemniki. No to jeszcze coś na uspokojenie-nie wiadomo,czy w ogóle miał ten płyn na czubku. Ja troszke bym się martwiła,bo DNI PŁODNE, ale jednak zajście w ciąże w taki sposób jest naprawdę rzadkie,graniczące z cudem. Chociaż pewnie znajdą się tu dziewczyny,które powiedza Ci,że na bank ciąża i w ogóle do butiku z ciuszkami dla dzidziusiów idź- ale takie wypowiedzi należy olać.Jeśli się stresujesz zrób test- pewnie odrazu Ci ulży i przyjdzie okres. Pozdrawiam