Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Zklopotana

Zwiazek z obcokrajowcem

Polecane posty

Gość bolognese
Zklopotana, a co porabialas w Australii?

Gość Ujadający Piesek Leszek
skora atrakcyjna kobieta to z ex definitione taka za która ogladaja sie wiekszosc facetow. to tu mamy obustronną negacje czego uczą na logice juz w pierwszej klasie liceum :)

Gość ma parli almeno un po
czysta prawda! wlosi nie odpuszczaja! dokladnie dzis powiedzialam mojej przyjaciolce wloszce, ze w calym moim zyciu nie bylam tak bezposrednio zagadywana o sex, co po kilku latach zycia we wloszech :-0 natomiast w ost. piatek bylam na imprezie i bylo jak zwykle full namolnych :-0 jednemu z nich,po tym jak mnie nagabywal?powiedzialam: wydawalo mi sie,czy raczej przyszedles tu ze swoja narzeczona? a on na luzie: oczywiscie, ale ja jestem mezczyzna, a ty piekna kobieta i to normalne i naturalne, ze reaguje w taki sposob na piekna kobiete! :-0

francuzi też zagadują. ale jak nie chcesz to przeciez nie musisz korzystac. to taka ich wersja goscinnosci :)

No to chyba rzeczywiscie musze byc albo bardzo brzydka albo mialam jakies chlerne szczescie wejsc w towarzystwo, ktore zamiast gapic mi sie na biust czy nogi slucha tego co mowie i jest w stanie poprowadzic ze mna normalna konwersacje:)) Moze wszystko zalezy od tego w jakie srodowisko sie wejdzie. Mnie owszem tez sie zdarzaja zaczepiki na ulicy ale sa to bardziej pojedyncze sytuacje. Natomiast na uczelnii mam normalnych kolegow z ktorymi sie ucze, gadam, smieje i jeszcze nigdy nie slyszalam od nich jakis glupich podtekstow seksualnych.

Gość bolognese
No tak, Wlosi sa bardzo goscinni- nie znaja cie w ogole, a oferuja miejsce w swoim lozku:D

W Australii odwiedzilam chrzestnego i szlifowalam angielski.W sumie wakacje w okresie studiow,milo wspominam i nawet zauroczylam sie pewnym Australijczykiem,ale wiedzialam ze wracam do Polski i nic z tego nie wyszlo.Co chodzi o Wlochow sa mistrzami flirtu,ale na pewno nie sa zwolennikami jednonocynch wypadow,Wloch nie idzie do lozka tej samej nocy.Musi byc caly rytual a sez zawsze ma znaczenie.kwestia kultury-zawsze chca byc zapamietani orzez pratnerki-nigdy nie pojda z dziewka po pierwszej nocy,po nastepnej juz predzej

znow sie zgadzam z bolognese! sex turystyka to domena wlochow! sporo o tym programow bylo w tv :-0

a => gdyby w zyciu chodzilo o knwersacje to by cie na swiecie nie było :P b => ale przeciez pytaja "czy masz meza?" przynajmniej francuzi. :)

"wloch nie idzie do lozka tej samej nocy" ha..ha..ha!!! padlam..! :-0 ech,kobieto..powinnas pozyc troche w tym kraju..

czeka z zegarkiem do 24tej i minute po juz jest "nastepnego dnia" :P

nikt nie mowi o rozmowie! sex wisial w powietrzu juz na samym poczatku.Kwestia szacunku do samej siebie i tego jak potrafisz rozegrac cala sytuacje!kazdy mezczyzna mysli o jednym,ale jedno moze byc latwe a o drugi trzeba sie pstarac a im wiecej sie starasz tymbardziej ci zalezy

o, naiwnosci..! :-0

nigdy nie zylam we wloszech,ale chetnie bym pozyla! i sie przekonala jak wyglada zycie !ciesze sie ze oboje jestesmy tutaj i kwestia kraju na dzien dzisiejszy jest rozwiazana.Oboje przechodzimy przez to samo,zdala od domu i na emigracji

Ujadający Piesek Leszek---ja co francuzow mam zupelnie odwrotne wrazenie. ze wlasnie oni od razu przechodza do czynow bez zbednej rozmowy. Jak jeszcze bylam stanu wolnego i poznawalam jakiegos wlocha nawakacjach np to tak jak mowila zklopotana zanim owy italiano przechodzil do czynow to zwykle flirtowal, czarowal, prawil komplementy. robil tak abym to ja pragnela wskoczyc mu do lozka (co sie nigdy nie zdarzylo, moj maz byl moim pierwszym partnerem:)). Natomiast poznalam paru francuzow to ci byli szybkimi billami i od razu dazyli do jednego:))

zgodze sie z allojzetta! moja kolezanka wloszka miala sytaucje z francuzem i nie mial nawet ochoty zpaytac o stan!wolna czy nie,mezatka czy nie.Odrazu chcial przejsc do czynow i niestety zamowilysmy mu taxi do domu bo byl nachalny

a ty myslisz ze wlosi robia problem z tym czy kobieta jest mezatka, narzeczona czy single? nie. z kazda idzie chetnie do wyra. ile razy zonaci czy w zwiazkach z kobietami wlosi lecieli na mnie, nie zlicze! :-0 zejdz na ziemie, rozumiem,ze nie znasz wloskich realiow,ale z twoich tekstow, to mam wrazenie,ze masz 15 lat :-0

co znaczy twoj opis na dole?mozesz przetlumaczyc.Nie mowie jeszcze po wlosku,ale ucze sie.Porozumiewamy sie po angielsku!moze podasz jakis pomysl na smsa na dobranoc!bylabym wdzieczna bardzo

do niemilej pani! nie wiem na czym polega Twoj problem,ale najwidoczniej cierpisz na brak mezczyzny w ogole poniewaz ze swoimi pogladami watpie,ze ktorykolwiek sie z Toba zwiazal!lat 15 nie mam a 27 i troche wiecej optymizmu,bo zardzewiejesz szybciej niz ci sie wydaje

“L’amore è cieco, t’incendia il cuore. Non confondere l’amore col desiderio. L’amore è sole, il desiderio è solo carne. Il desiderio ti stordisce, l’amore ti dà forza”. “L’amore non ti toglie qualcosa per darlo a un altro. È l’essenza della vita. Ma tu non dai la tua vita a un altro”. Milosc jest slepa, podpala serce. nie myl milosci z pozadaniem. milosc jest sloncem, pozadanie jest tylko miesiem. pozadanie wytraca ci z rownowagi, milosc daje ci sile. milosc nie odbiera ci czegos zeby dac to innemu. jest esencja zycia. ale ty nie dajesz zycia innemu. To cytat z poezji niedawno zmarlej modelki:))

ja ci pomoge: amore mio...mi manchi tanto..spero di sognarti sempre, quando non ci sei al mio fianco.. notte tesoro mio... w sam raz

Moja kolezanka jest z Chorwatem, fajny chlopak, przystojny, itp., ale wszyscy jej mowia, ze ja bedzie zdradzal, bil i poniewieral

Gość bnlnnnnnnnnnnnnn
A jest obrzezany????????????????????

ma parli almeno un po ---- bez sensu jest licytowanie sie czy stanem wolnym czy malzenskim nie przejmuja sie bardziej wlosi czy francuzi. bo zarowno tu jak i tam znajda sie tacy szybcy bile ktorym bedzie zalezalo tylko na "una botta e via":))) Zreszta skojarzenia co do tego jacy sa wlosi czy inna narodowosc zaleza duzo od osobistych doswiadczen. Ty mozesz mi wierzyc lub nie, ja naprawde poznalam duzo normalnych i porzadnych Wlochow z ktorymi moglam i moge normalnie pogadac bez jakis podtekstow czy podrywow. Z tymi ktorzy chcieli zaciagnac tylko do lozka tez mialam stycznosc, ale na szczescie byly to rzadsze sytuacje i zdarzaly sie glownie zanim poznalam mego meza (moze obraczka tak mnie postarzala?:)) Jak dla mnie Wlosi to narod jak kazdy inny zlozony zarowno z oszostow, oszolomow jak i normalnych i porzadnych ludzi. Ani gorsi ani lepsi od innych narodowosci. Zastrzezenia moglabym miec do samego kraju, ale co do poszczegolnych ludzi uwazam, ze sa tacy jak wszedzie.

easy easy, baby.. nie cierpie na brak powodzenia, chociaz czasem tu,we wloszech, czasem by mi sie przydalo nie miec powodzenia :-p i mam tez osobistego mana, ktorego kocham! :-p coz..gdybys zyla troche w italii,tak jak ja-prawie 10 lat tez reagowalabys tak samo jak ja na teksty, skadinad dosc naiwne, ktore wypowiadasz :-p

Gość bolognese
Jasne, Wlosi maja swoj rytual pt." Jak sprawic, aby kobieta uwierzyla, ze wlasnie spotkala tego jedynego i rozlozyla nogi":D Ile to ja razy slyszalam kwieciste wyznania milosne po 2 tygodniach, kiedy to Wloch patrzyl mi prosto w oczy i prawie umieral z milosci, to wiem tylko ja:D

wiadomo ze wszystko zalezy od tego jakim ten obcokrajowiec jest facetem nie mozna ogolnie powiedziec ze wszyscy włosi to babiarze a np. finowie czy norwegowie sa chlodni itp. wiadomo ze im mniejsze sa roznice kulturowe tym lepiej

brak doswiadczenia zgadzam sie-ale chce byc optymistka i wierze,ze nie trafilam na oszoloma,podrywacza i.tp. i t.d.LKobiety wiecie wiecej to fakt-nie mam zamiaru polemizowac