Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość żona.........

Mój mąż romansuje z małolatą

Polecane posty

Gość żona.........

Ostatnio pod nieobecność mojego męża weszłam na jego Skype. Ma 35 lat a odkryłam jego rozmowy z jakąś 17..! Przesyłał jej zdjęcia, ona jemu swoje. Wiadomo jakie zdjęcia, przecież nie w kurtkach... Czy powinnam z nim o tym proozmawiać? W końcu grzebałam w jego "rzeczach"... Ale w ogóle co o tym myślicie, że dorosły mężczyzna, z żoną o 2 letnim dzieckiem koresponduje z taką małolatą?! Poza tym ta mała wie, że on jest żonaty, powinna sobie odpuścić... Może to głupie, że martwię się o "komputer" ale chyba coś w tym jest :(

Gość coś w tym jest
Masz rację, coś w tym jest. To, że masz męża skurwiela który już nastawil się na skok w bok i teraz szuka i będzie szukał aż znajdzie. Uwodzić takie młode dziewczątka??? Jak go teraz nie przywrócisz do pionu to za jakiś czas będziesz pisala na sposobach zdradzanych żon. I to nie od tej malej powinnaś oczekiwać że sobie odpuści, bo wie, że jest żonaty, tylko od niego. Przecież on też to wie, prawda?;-)

z piesci mu w facjate, moze sie opamieta i przypomni, co ci chrzanil w kosciele ..hm ?

Gość żona.........
Eh po prostu się załamałam :/ Jacy faceci są...

faceci są facetami(samcami) biologicznie i ty musisz z tym poradzić -Normalnie zrobić mu scenę jako zdradzonej. Jak ciebie kocha to się przywróci do porządku a jak nie to będziesz miała sprawę rozwiązaną. Chyba nie chcesz żeby on ci wywinął numerek gdy będzie miał 45 lat i ty zostaniesz na lodzie bo będzie ci trudno ułozyc w tym wieku nowe życie.

Gość nie powiem kto ja
co drugi żonaty w necie taki .. ostatnio i to wcale nie nie wiadomo gdzie przyzwoity serwis społdecznościowy coś ala NK .. propozycje takie że uszy więdną.. a na jego stronce żona i dzieci piekne fotki :O