Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ja chce juz wlasne mieszkanie

stresujacy seks, w domu cala rodzina

Polecane posty

Gość ja chce juz wlasne mieszkanieK
kuraiko-->ja bardziej niz wiekiem tlumaczylam sie tym , ze wie ze ze soba spimy, ze razem wyjezdzamy co oczywiste = sie seks, pozatym bardzo lubi mojego chlopaka czasem mam wrazenie ze bardziej mu ufa niz mi, a kiedy byla kiedys sytuacja podbramkowa czy moze jestem w ciazy czy nie udowodnil jej ze by mnie nie zostawil, pozatym moj chlopak to typ, ktory nie chodzi z kumplami na piwo, woli siedziec ze mna nie chodzi na imprezy jesli juz idziemy razem do znajomych np na grila czy cos.. wiem jednak to nie tym faceta ktory tez zdradza.. naprwde super koles i moja matka to wie tymbardziej nic z tego nie rozuumiem;/ moze to dlatego ze jest rozwiedziona? i zazdrosci ze z nim bede spac? nie wiem?

Gość ja chce juz wlasne mieszkanie
nikt mi juz nic nie poradzi w zwiazku z tym?

Gość
hehhhh - no właśnie my też wyjeżdżamy razem, jeszcze zanim byliśmy parą to już spaliśmy w jednym namiocie :P rodzice mają zaufanie... ja bym raczej stawiała na niedopuszczenie myśli, że uprawiacie seks, kiedy ona ogląda np tv. no ja też bym się czuła głupio, gdyby moi rodzice zamykali w dzień drzwi do pokoju na klucz :P

Gość Natural peach
To jest ból... Ja u mnie w domu nie pozwoliłabym mojemu chłopakowi się tknąć. Moja mama jest bardzo surowa i staroświecka, a lubi mnie sprawdzać :).Zgodziła się, żeby on czasem nocował u mnie (mieszka wystarczająco daleko - 30 km i to w roku akademickim, normalnie 90), ale oczywiście w drugim pokoju. Na szczęście u niego możemy kochać się bez większych przeszkód - wynajmuje pokój sam. I rzadko u niego śpie (mama krzywo patrzy na nocowanie poza domem), ale od czego są popołudnia, wieczory, przerwy między zajęciami... Najlepsze jest to, że mieszka sam, gdyby miał współlokatora, to nie wiem...

Gość guido
hahahha ale wy macie problemy hahahahha