Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość distilla truant

pakowac sie w to???

Polecane posty

Gość distilla truant

niedawno dowiedzialam sie ze "moj chlopak" jest zonaty i dzieciaty :( mowi ze nie uklada mu sie z zona od jakiegos roku (podobno przez jej zdrady), sytuacja nie do naprawienia i sprawa rozwodowa w toku. Wszystko pieknie, tylko czy to prawda? Moze tylko szuka sobie mlodej dup.y na boku, a zonka nic nie wie o rozwodzie? :( A mowi ze kocha, heh :( niestety ja chyba tez... Jak sie dowiedziec jakie on ma plany w stosunku do mnie? Zaryzykowac, czy nie psuc sobie nerwow?

Gość nie pakuj sie w to
sama to przerabiałam ,ręczę Ci że żona nic nie wie na temat rozwodu.Szkoda sie szarpać i nerwy sobie rujnowac,uciekaj póki czas.

Gość distilla truant
a moze kazac pokazac mu jakies papiery na to? mowi ze zona podala go o alimenty czyli jakis dokument musi byc...:(

Gość prosta droga spytac
skontaktuj sie z jego żona i spytaj wprost czy sie w to pakować? Dostaniesz odpowiedź z pierwszej ręki sorry od zaobrączkowanej partnerki = zony.

Gość nie pakuj sie w to
wątpię czy Ci pokaże albo wykombinuje "lewy"papier bo taki tez widziałam albo skończy sie na wiecznym zapominaniu go z domu ewentualnie"zgubieniu".Najprosciej byłoby zapytać żone ale....

Gość distilla truant
nie chce rozwalac zwiazku, ale podobno juz NIE MA zwiazku :( milosc nie wybiera ;p przeciez tez wolalabym ukladac sobie zycie z kawalerem!

Gość nie pakuj sie w to
oj czuję ze będą kłopoty by Ty siejuz bardzo zaangazowałas uczuciowo i świadomie pakujesz sie w ten kocioł fundujac sobie mega hustawke emocjonalna

Gość to nie jest Twoj
"chlopak" tylko Twoj kochanek :P

Autorka w pierwszym poście wymieniła około 80% \"standardowych tekstów na wyrwanie dupy\". Jak pokazują wpisy kochanek wypowiadających sie natym forum, 90% z nich okazuje się bajką dla naiwnych dziewuszek. Żona go zdradza :-D

Gość leila veila
właśnie zostawił mnie taki, co mnie kochał a z żoną sie rozwodził.... Nie wierz w to wszyscy tak mówią. Skoro sprawa rozwodowa w toku, to te kilka tygodni rozłąki między Wami nie zrobi różnicy. Niech wróci z wyrokiem. Nie bądź głupia, bo będzie Cię zwodził tak długo jak długo będziesz chciała mu wierzyc , a potem będziesz sie czuła jak szmata. Dobrze Ci radzę- zonaty zawsze kłamie- daJ MU SIĘ WYKAZAC.