Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tenkju tenkju

potwierdzenie przybycia

Polecane posty

Gość tenkju tenkju

Witam,dostałam wczoraj zaproszenie na ślub kuzynki (ślub i wesele za równy miesiac) i mamy z mężem potwierdzic przybycie do dzisiaj,czyli dała nam dzień na odpowiedz,zaznaczm ,że nie tylko nam wczoraj dała zaproszenia ale reszcie rodziny też.Czy nie uwazacie ,że troszke za mało czasu na odpowiedz? Druga sprawa to to ,że wyraznie zaznaczyła ze chca pieniadze na prezent,ok moge dać pieniadze,ale jestem troche niewiem zdziwiona bo jak my bralismy slub rok wczesniej to równiez prosilismy o pieniazki zamiast prezentów i ona powiedziala ze nie uznaje pieniedzy jako prezent i kupiła nam odkurzacz(oczyweiscie juz posiadalismy taki sprzet),a teraz sama żada pieniedzy hmmm dziwne.

Gość Ja bym nie poszla
albo dala im w prezencie pusta koperte

Gość nicola76-
hmm..dziwna ta twoja kuzynka, 1 dzien to prawie tak, jakby zazadala odpiowiedzi natychmiastowej..co do pieniedzy/prezentu -zrobilabym tak jak ona wam-kupilabym jej odkurzacz:))

Gość tenkju tenkju
co do odkurzacza moj mąż wpadł na ten sam pomysł :) szczerze mówiac mam wielka ochote nie isc na to wesele,ponieważ przed moim slubem zachowała sie strasznie ,ja mialam prosbe na zaproszeniach o potwierdzenie przybycia na tydzien przed uroczystoscia,potwierdzila ze bedzie razem z osoba towarzyszaca i swoja córka,a dzien przed slubem napisala mi smsa ze nie bedzie bo ma grype żoładkowa.na uroczystosc przyszla i powiem ze jak na problem z zoladkiem wygladala kwitnaco !oczywiscie kasa za nia i osoby towarzyszace w restauracji przepadła ! korci mnie zeby jej ten sam numer odstawic ale nie bede sie znizac do jej poziomu.

moze jesteście ci z listy rezerwowych:o ktos jej nie wypalił to zaprasza ciebie:o ja bym chyba nie przyjęła takiego zaproszenia. a ten prezent jak najbardziej:D napewno się ucieszy:D

Gość marzenicha
nie idz, szkoda kasy i udawanej sympatii.

Gość alkeinka
kup jej taki malutki odkurzacza na baterie i przeslij poczta w oststni dzien z dodatkiem, ze masz grype zoladkowa i niestety bardzo zalujesz,ale nie mozesz przyjsc:)

alkeinka!! zajebisty pomysl, usmialam sie do lez!!!

Gość z klasa bym nie poszla
a z jajem poszlaby z tym odkurzczem aby jej go oddac;)