Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Zawsze gotowy a teraz...

Podczas stosunku mi nie stanoł....

Polecane posty

Gość Coala
a to bylo podchwytliwe pytanie ktore bylo odpowiedzia na moje podstepne pytanie ktore bylo sprowokowane .....czyms tam

Gość Coala
az sie spocilem...

Gość CzarnaWulgarnaSuczka
Jak może nie stać?

Hoho

Lubie ten widok jak "rośnie" w kąpielówkach :D

Gość Coala
brum...zdecydowalby ssie w koncu: staje - nie staje. no chyba zes jest samica :O

Jestem jak chłop- myślę przynajmniej co 3-4 minuty o ..zbliżeniach. Niach niach :P Nimfomanka?

Gość Coala
Czarna, jestes wymarzonym obiektem seksualnym dla przecietnego faceta:)

:O

Gość Coala
a nimfomania to okreslenie wymyslone przez facetow ktorym nie stawal aby spetac biedne kobietki szukajace szczescia miedzy udami

Widzę czerwone drzwi i chcę, żeby były na czarno Żadnych innych kolorów, chcę, by wszystkie stały się czarne Widzę dziewczyny, mijające mnie w swoich letnich sukienkach Muszę odwrócić głowę, nim przeminie moja ciemność Widzę rząd samochodów i wszystkie one są pomalowane na czarno Z kwiatami i moją miłoscią, te dwie rzeczy już nie powrócą Widzę, jak ludzie odwracają głowy i szybko spoglądam gdzieś w dal Jak nowonarodzone dziecko, to zdarza się każdego dnia Spoglądam na siebie i widzę, że moje serce jest czarne Widzę moje czerwone drzwi i one zostały pomalowane na czarno Może wtedy zniknę i nie będę musiał stawiać czoła faktom Nie jest łatwo podnieść się, gdy cały twój świat jest czarny Już nigdy zieleń mojego morza nie przemieni sie w głęboki błękit Nie mogłem przewidzieć, co ci sie przytrafi Jeśli wystarczająco uparcie będę wpatrywał się w zachodzące słońce Moja miłość będzie śmiała się ze mną nim nadejdzie poranek Widzę czerwone drzwi i chcę, żeby były na czarno Żadnych innych kolorów, chcę, by wszystkie stały się czarne Widzę dziewczyny, mijające mnie w swoich letnich sukienkach Muszę odwrócić głowę, nim przeminie moja ciemność Chcę, by wszystko było pomalowane, pomalowane na czarno Czarne jak noc, czarne jak węgiel Chcę widzieć, jak słońce znika z nieba Chcę zobaczyć je pomalowane, pomalowane, pomalowane, pomalowane na czarno

Gość Coala
aleeee...jak tam skarpetki z pcv?

قالت الشرطة الأفغانية إن ستة حراس أفغانيين تابعين لشركة أمنية أميركية قتلوا بانفجار استهدف عربتهم في هلمند جنوبي البلاد. وبشأن مقتل الجنود الأميركيين التسعة في كونار، قال دبلوماسي غربي إن ذلك تم أثناء محاولة عناصر من طالبان السيطرة على قاعدة أميركية. tak powiem

Gość Coala
eeee...coala jest skonfudowany.

Gość Zawsze gotowy a teraz...
to sobie rozmowe nawiązaliscie a co ze mną mam sie dobrze bawic tak ok sprobuje dzieki bardzo tym co pomagali pamagały wielkie thx ale to i tak mi nie wiele daje bo nie mam pewnosci ze tym razem stanie za pół godziny przychodzi do mnie dziewczyna wtedy sie okaze

Gość Coala
Zawsze......a ty snofu tutaj:) facet, mowilem ci zebys nie nastwail sie na rzniecie. seks to ni etylko stosunek. zrobcie sobie oral albo macanko abo.......idzdcie do kina:)

Gość Coala
aleee nie znosze tej kreskowki!

Gość Coala
si. posluchaj brum (transwestyty lub hemafrodyty) a tez skupisz sie na fokach hough