Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Paola120

Jestem w ciąży a....

Polecane posty

Gość Paola120

Cześć jestem w ciąży. W 4miesiącu. Wczoraj wracałam z narzeczonym samochodem i była burza. Raz tak przedemną sie zabłysło że z dziwienia złapałam sie za twarz. Strasznie sie boje że moje dziecko może mieć ślad na buśce:( Jest to możiwe czy to tylko zabobony? Przez to nie mogłam spać całą noc. Prosze odp co wy o tym myślicie...Pozdrawiam

Gość 765757576756
zabobony, nie stresuj się....bo ten stres bardziej maleństwu szkodzi

Gość przestań
nie bądź śmieszna jak słyszę takie durne zabobony to szlag mnie trafia w czarownice też wierzysz??

:D:D:D:D spokojnie :D do porodu jeszcze nie raz ze srachu złapiesz sie za glowę lub inną czesc ciała :D:D:D a gdyby to była prawda to po ulicach chdziliby sami plamiaści ludzie :D:D:D:D:D:D:D:D:D:D

Gość no brzmi smiesznie ale jak
mnie babcia nastraszyła to też zaczęłam się bać. Ogólnie to potem ogarnia mnie śmiech, ale jakieś tam ukłucie w sercu zawsze jest. nigdy nie wierzyłam w zabobony ale odkąd zaszłam w ciążę i każdy tak mi kładzie do głowy różne historie to czasem sie martwię.

To zamiast się martwić, to nie słuchaj takich bzdur i spróbuj je sobie logicznie wyjaśnić. Co ma np strach matki do plamy na skórze dziecka. Kiedyś ludzie tak sobie to tłumaczyli, bo nie umieli inaczej.

Gość Paola120
Dzięki wam jest mi juz lepiej. dla mnie jest to najgorsze że ja sama mam nie małe znamie na ręku. I mam nadzieje że nie przejdzie to na dziecko. JA staram sie nie wierzyć w zabobony. Poprostu sie przeztraszyłam bo tyle sie o tym mowi bynajmniej w mojej rodzinie. Dziekuje za dobre słowa i pozdrawiam :)

Gość bueheheheheeeeee
moja mama jak była w ciązy ze mną, to zaglądała przez dziurkę od klucz i teraz mam zeza!! :D:D

Gość no co tyyyyyyyy