Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość niezorientowana poleczka

Czy w angliii oplaca sie

Polecane posty

Gość niezorientowana poleczka

kupic cyfrowke? Bo jestem wlasnie w Yorku i zastanawiam sie czy nie sprawic sobie cyfriweczki nowej...Jak tu jest z cenami sprzetow w Angli? Taniej jest? Prosze o rade....

Gość siostrazoddali
ponoc jest taniej. Moi wszyscy znajomi sobie pokupowali i sa zadowoleni. Ja nie kupilam, bo nie potrzebuje takiego sprzetu

Gość tak bo mnie sie
wydaje,ze podobne sa ceny elektroniki...

Gość la nina
Tak, ale najlepiej kupic w sklepie internetowym, bedzie jeszcze taniej.

Gość la nina
Nie, nie sa podobne. To jest chore, ale w Polsce elektronika jest drozsza niz na zachodzie, gdzie 5 razy wiecej zarabiaja. Zreszta u nas wszystko jest drozsze.

Gość naprawde1234
taniej taniej...

Gość gość
obecnie ceny w Polsce często są dużo niższe rzeczywiście kilka lat temu było w uk dużo promocji i ceny były dużo niższe a dzisiaj nie opłaca się zupełnie tu nic kupować czesto wiele rzeczy jest masakrycznie drozszych niz w polsce. Na ebayu to nawet nie warto kupowac ceny jak ze sklepu albo neiwiele nizsze. Druga sprawa do konca nie wiesz czy to nie jest chinska podrobka ktorych pelno na rynku.. Ostatnio szukałem telefonu w uk 100-150 funtów drożej :) Tablet 200 funtów drożej w uk. Czasem mozna jednak trafić na promocje że przedmito jest dużo tańszy ale to rzadkość na obecną chwilę i często błyskawicznie takie towary znikają. Ubrania to w ogóle można sobie tutaj darować kiepska jakość i tandeta. OStatnio butów szukałem dałem 40 funa w sumie stwierdziłem ze buty za 40 i 70 nie roznia sie prawie w ogole jedne i drugie sa strasznie tandetne ale coz zima idzie. W Polsce za taki badziew nie dałbym 200 -300 złotych. Jak komuś się marzy ze nakupuje tu super sprzetu za grosze to sie moze mocno rozczarowac. Ostatnio chcialem kupic kompresor w tesco bo wystawili nowy za 10 funa w sumie cena jak w Polsce i po dniu jak wróciłem żadnego na półce nie było. Ten kraj zaczyna przypominać powoli PRL gdzie fajny towar od razu znika z polek zostaje sam badziew. Ale polaczki sie tym zachwycaja bo ma napis addidas nikie czy bog wie co tam jeszcze

Gość gość
To jest chore, ale w Polsce elektronika jest drozsza niz na zachodzie, gdzie 5 razy wiecej zarabiaja. Zreszta u nas wszystko jest drozsze. xxx a co w tym dziwnego??? skoro importujesz jakiś towar to chyba oczywiste, że będzie droższy